Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

merhaba arkadaslar bende fikir alisverisine ihtiyac duydugumdan ötürü araniza katildim.tüp bebek tedavisi oldum transferin 7.gunundeyim 7 gundur kasiklarimda adet agrisi gibi agrilar var birkac gundur goguslerimde cok agriyor acaba tutmusmudur meraktan ölücem lütfen banada yazin

hayırlı olsun canım benim transferimin 8. günü baktırsam belli olurmu acaba:KK43:

hayırlı olsun canım benim transferimin 8. günü baktırsam belli olurmu acaba:KK43:

merhabalar hepinize Insallah iyi haberlerinizi biranonce alirsiniz ben6.gunumde idrar testi yapmistim cok ince cizgi vardi tabi bende ucuzdu oyuzden erken cikti diye dusunuyorum birde goguslerimin damarlari cikmisti herkeste farkli tabi

mrb arkadaşlar sonucumu ayın 20 öğrendim ve pozitif çıktı.Ama 2 gün önce ilk ultrasonumda bebeğimin gelişimi düşük olduğunu söyledi.onu görmek isterken bu sonuçla karşılaşmak gerçekten zor.Rabbim herkese yardım etsin inşallah herkes iyi sonuçlar alır

Amin canım.Bence kötü şeyler düşünme çünkü başka topiktede okudum 1 gün arayla 20cm ertesi gün kese 21 cm olmuş.İyi düşün iyi olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin canım.

merhaba kızlar benimde 5 gün embriyosu transferiin 4 günü benimde ikinci denemem ..bugün kasıklarım sağlı sollu kasılıyo belim ağrıyo..ikinci denemem adet olucam diye korkuyorum sizde durumlar nasıl..

iyi pazarlar.... benimde 4.günüm belim çok ağrıyor acaip halsizim canım bişi istemiyor kasıklarımda batmalar var...

bugun 6. gunum benm kızlar
sarımsı akıntınız oluyormu
jelden dolayı olabılırmı ?

merhaba kızlar benimde 5 gün embriyosu trmansferiin 4 günü benimde ikinci denemem ..bugün kasıklarım sağlı sollu kasılıyo belim ağrıyo..ikinci denemem adet olucam diye korkuyorum sizde durumlar nasıl..

bendede aynı şikayetler oluyo,sıkma canını,RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallah.benimde ikinci deneme çarşamba günü öğrenicem sonucu.:KK19:

inşallah arkadaşım,peki bundan sonraki aşama neolucak dr nededi inşallah herşey yoluna girer
sonucumun olumlu olmasını isterdim dün dr. gittim kan değerleri düşmüş.biyokimyasal gebelik dedi.dr eğer adet görmezsen 1 hafta sonra iğne ile düşük gerçekleşecek dedi. 1 haftaya kalmadan adetim başladı.herşeyin hayırlısı Allah burada güzel haber bekleyenlere yardım etsin. İnşallah 2 denemede Rabbim bize de bebek nasip etsin

sonucumun olumlu olmasını isterdim dün dr. gittim kan değerleri düşmüş.biyokimyasal gebelik dedi.dr eğer adet görmezsen 1 hafta sonra iğne ile düşük gerçekleşecek dedi. 1 haftaya kalmadan adetim başladı.herşeyin hayırlısı Allah burada güzel haber bekleyenlere yardım etsin. İnşallah 2 denemede Rabbim bize de bebek nasip etsin

canım allahın dediği olur üzme kenndini bu sürecde hepimiz çok yıpranıyoruz inşallah ikinci denemende güzel sonuçlar alırsın..

benimde ilk evlendiğimde kendiliğinden oluşmuştu gebelik oda malesef kimyasaldı.:KK43:

Amin canım.Bence kötü şeyler düşünme çünkü başka topiktede okudum 1 gün arayla 20cm ertesi gün kese 21 cm olmuş.İyi düşün iyi olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin canım.

teşekkür ederim canım ama malesef sonucum iyi değil. dr biyokimyasal gebelik dedi ve düşükle sonuçlanacakmış. Rabbim hepinize yardım ettin.

canım allahın dediği olur üzme kenndini bu sürecde hepimiz çok yıpranıyoruz inşallah ikinci denemende güzel sonuçlar alırsın..

benimde ilk evlendiğimde kendiliğinden oluşmuştu gebelik oda malesef kimyasaldı.:KK43:
Amin canım inşallah 2 denememde Rabbim nasip eder.hayırlısı böyleymiş.evet 1 aygerçekten çok zordu. bebeğim tutundu mu? Acaba büyüdü mü?hep bunları düşünüryorsun.güzel düşünüp güzel olmasını istiyorsun ilk ultrasyon gününü iple çekiryorsun ama onu göremeyince hayallerin yıkılıyor.Allah herkese sabır versin benim yaşadıklarımı inşallah yaşamazsınız. hepiniz ALLAH a emenet olun.

RABBİM hayırlısını nasip etsin inşallah.:KK59:

teşekkür ederim canım ama malesef sonucum iyi değil. dr biyokimyasal gebelik dedi ve düşükle sonuçlanacakmış. Rabbim hepinize yardım ettin.

Amin canım.Ne diyeceğimi bilemedim üzme kendini canım .Yazacak kelime bulamadım.Rabbim bundan sonraki denemende bebişini kucağına almayı nasip etsin.

melikepam nasılsın yarın tahlil günün heralde bi değişiklik varmı nasıl hissediyorsun kendini benim yarın adet günüm karnımda ağrılar var yarın olsun istemiyorum :KK43:

melikepam nasılsın yarın tahlil günün heralde bi değişiklik varmı nasıl hissediyorsun kendini benim yarın adet günüm karnımda ağrılar var yarın olsun istemiyorum :KK43:

selam arkadaslar benimde 7.gün oldu transfer sonrasi belim cok agriyor kasiklarda cok agrim var
ve geceleri cok terliyorum bu hamilelik belirtisimi yoksa??? bilen arsa lütfen yazsin

X