Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

ayyy ne kadar sevindim cnm yaa hayırlısı olsun test sonucun ne tekrarını yarınmı yaptırcan inş katlana katlana gider sonucun ilaçlarını bırakma sakın dikkat et keyfini sürelim dimi ama bu günlerin

saol cnm sende hamilesin heralde cnm sen nelere dikkat ediosun ben hiç temizlik yapmıorum kızlarım yapıo kocam yapıo ıslak çamaşırda sermiyorum doktorum öle dedi

selam kizlar hamile olan arkadaslar hayirli olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah.tutmayanlarda morelinizi bozmayin sikinti yaptikca aksine olmuyor.ben semra kahramanin numarasini sorucaktim memorialin.direk görusebilecegim bir numara olursa iyi olur

gittim ve maalesef negatif ....artıkın ben senin güzelmi güzel haberini bekliyor olacağımmm

canım senden haber var mıdır diye girdim. çok üzgünüm hem senin hem kendi adıma.sen benim umudum olucaktın. senin iki emb. olmadı benim tekle mi olucak..

senin sorunun neydi.yumurtalarının kalitesi neydi. dr unla konuştunmu. birdah ne zaman deniyeceksi...

Melıkepam sen ne zaman baslıyorsun tedavıye

slm Zeyyas nerelerdeydin,ben adet olmayı bekliyorum yaklaşık on beş gün sonra Allah nasip ettiyse tedaviye başlıycaz.Duaet benim için yumurta oluşmuş olsun.sen ne karar verdin,bahar aylarınımı bekliycen.senin ve ailenin kurban bayramı mübarek olsun,iyi bayramlar.

slm Meldi yazdığına kayıtsız kalamadım, niye bukadar karamsar düşünüyosun,belki Allah sana nasip edecek,önemli olan embriyo sayısı değil,RABBİMİN izin etmesi,Kurban olduğum Allah ol derse oluverir.sen rahat ol ve umutsuz olma

seninde sizinde bayraminiz mübarek olsun.insallah her sey yolunda dider canimya .allah isteyen herkese versin.karar degisikligi olmazsa yil basinda düsünuyorum semra hanimin numarasini biliyormusun. birde ben gelirsem beykozda tanidik var sisli ile arasi ne kadar.benim kocanin pek sabri yok bu aralar dahada gergin onunla ne yapicami bilmiyorum bana yardimci olacagina daha fazla stres yapiyor beni.nasil davranacagimi bilemiyorum

canım desteğin için teşekkür ederim. yaşadıklarım beni bu psikolojiye soktu. Umarım dediğin gibi olur ve buradan sevincimi sizlerle paylaşabilirim.

sevgiler...

bizim erkek infertilitesi..yumurtaların biri 7 biri 8 hücre idi. yapanda hocam zaten.. dondurulmuşları
denicez ama 1-2 ay ara veririm heralde. canım çok sıkıldı ..senden ümitliyim..canını sakın sıkma

denizcim bugün dayanamadım test yaptırdım sonuç 23,01 yani kimyasal gebelik. geçen aşılamdada böyle olmuştu. çok üzgünüm pazartesi gidicem dr. sen ne yaptın...

ben öncelikle çok üzüldüm ama bu günlerde kendimdeyim azda olsa gene sigara içmeye başladım allah tan en büyük destekçim eşim. en kısa zamanda hocam dondurulmuşları koyalım diye dedi benim fikrimde oydu zaten aralık ocak gibi dondurulmuşlarla denicez.. zaten bayramın 2. günü mens te oldum normal kanama siklusumda bozulmadı :))

deniz benim 1 tane dondurulmuşum var. bende onu mu koydurayım yoksa yeni deneme bilmiyorum bende pazartesi dr umla görüşücem bakalım o ne diyecek..

deniz benim 1 tane dondurulmuşum var. bende onu mu koydurayım yoksa yeni deneme bilmiyorum bende pazartesi dr umla görüşücem bakalım o ne diyecek..

ben şu anda bi daha iğneler vurulmayı o psikolojiye girmek istemiyorum dondurulmuş bebişlerle denicemm...konuşuruz gene buralardayızz nasıl olsa..en azından insanlar aynı duygularda empati yapabiliyoruz..

Arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım benım adetım 5 gün gecıktı ama kendımı adet olacak gıbı hıssedıyorum karnım ve belım cok agrıyor .tüp bebek dısında adet belırtısı görüp hamıle kalan varmı aranızda.hamıle oldugumu sanmıyorum ama genede ınsan acabamı dıyor

slm meldi,sonucun negatif çıkmasına çok üzüldüm.inşallah bir sonraki denemende ALLAH yüzünü güldürsün.

slm canım,inşallah hayırlısı olur.adet belirtileriyli hamilelik belirtileri aynı oluyor genelde.hamilesindir inşallah,daha önce bukadar gecikmişmiydi,bi test al yap bence,iyi haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…