Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

çokkk şükür canımmmm allah devamını getirsin böyle hamile haberlerinde nasıl seviniyorummm yaaa ekstra bişey yapmana gerek yok düzenli beslen süt ve yumurta çok önemliymiş onları mutlaka tüket ve kendine dikkat et hayırlısı olsun tekrardan bende pazartesi ultrasona giricem ilk defa bebişimi görcem çok heyecanlıyım....

merhaba kızlar ben yeni katıldım transferin 8.günü kasıklarım çok ağrıyor moralim çok bozuk acaba tuttu mu

merhaba kızlar ben yeni katıldım transferin 8.günü kasıklarım çok ağrıyor moralim çok bozuk acaba tuttu mu

selam kızlar benimde transferim bugün 10.günü kendimi çok kötü hissediyorum sanki olmadı gibi çok iyi başlamıştım halbuki .. burada kimseler yokmu ki bern kimseyle paylaşamıyorummmm.. muzzyy inşallah muradımıza ererizzzz

slm,umutsuzluğa kapılma stres çok etkili oluyor bence.ALLAH yardımcın olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur.hayırlısı olsun

benimde bu gün 10. günü çarşamba öğrenicem inanılmaz merak edioum onunla yatıyor onunla kalkıyorum bide çok hassaslştım sürekli ağlama hissi moral yüksek tut diolar ama elinde olmuyo insanın beliriti olarak çokfazla bişi yok herkze farklı oluyo diolar bende d halsizlik karın işliği inanılmaz gerinme var yukarda arkadaşlar yazınca şaşırdım gece gerinerek bile uyanıyorum bişi olcak diyede bende çok korkuyorm hayırlısı olsun hakkımızda ama innılmazzzzz istiyorummmm herkz gibi.. allah herkse bu duygyu nasip eder inşallh

slm,umutsuzluğa kapılma stres çok etkili oluyor bence.ALLAH yardımcın olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur.hayırlısı olsun

haklısın yarın bayramın ilk günü bhcg baktırıcam ve sonucu öğrenicem..çok istiyorum herkes gibii. güzel duan için çok teşekkürler amin

minnik merhaba ben yarın baktırıcam bende inanılmaz merak ediyorum ağlama hissi dersen hat safhada..... yarın akşam sonucu yazmaya çalışıcam...sende yaz olurmu...başka böle son güzlerinde olan arkadaşlar varsa yazınnn kızzlaarrr empati yapabiliriz birbirimizle

benimde bugün 10. günüm. ama benim test tarihim 22 aralık daha bir haftam var . ben son iki gündür çok karamsarlaştım. hiç bir şey hisstmiyorum. iyice umutsuzluğa kapıldım. en belirgin ve istikrarla ilk günden beri değişmeyen tek belirtim acaip şişkin olarak heran regli olucam hissi ağrısı. uuutlanmam için en ufak bir şey yok . çok korkuyorum. sizlerin yaşı kaç, kaç embryo taransfer edildi.belirtilerinizi detayları ile belirtin..

selamm ben 33 yaşındayım 2 embriyo transfer ettik biri 7 diğeri 8 hücreli idi.. bende çokumutlu başladımm ama şu an çok karamasarımm ağlama hissi çok fazla ağlıyorum zatenn göğüslerim büyüdü.. ben transferin 8. günü b hcg baktım negatif çıktı ve tamamen çöktüm eşim çok kızdı niye acele ettin diye ama biliyorum çok merak ediyorum bugün 11. günüm ama baktırmaya korkuyorum sen nezaman transfer yaptırdın kaç tane.. inşallah olur hepimizin

canım ben de 33 yaşındayım bana tek embryo transferi yapıldı . ilk denemem seninniye iki emb. konuldu kaçıncı denemen.

nasıl özel bir durum ...merak ettim. ben 10 gündeyim canım..

aslında ben 3 istedim ama :) ben bugün gitsemmi hastaneye nedersin baktırsammı çok merak ediyorummmm sende değişiklikler varmı bende hiç kanama olmadı kasık ağrılarım yok sadece göğüslerim kocaman oldu ve acayip bir karın göbek şişiliğim oluştuuu

valla çok şanslısın ben resmen yalvardım ama tek koydu. inş. bu kanunu çıkaranlar kendi balarına gelsinler diye resmen ah ediyorum. resmen benim annelik hakkımı elimden alıyorlar. bende rezerv azlığı var hepsi hepsi 3 tane yumurta oluştu. bu olmazsa belki bir sonraki tedavimde oluşmayacak. en bunları düünmekten bu tedavime odaklanamadım bile mralim çok bozuk. çok kötüyüm...ben senin yerinde olsam test yatrıdın. ben geçen hafta iğne vuruldum hcg içeren o nedenle test tarihim 22. si . kanda çıkar hiç boşuna bekleme derim. ama lütfen sonucunu yaz canım..

hikayenide anlatsana soryn neydi. embryoların kalitesi neydi.. detaylı yazarmısın....

tamam canım benimde 5 yumurtam vardı 4 ü döleendi.. ben şimdi doğumevine gideyim kan vereyim face kullanıyorsan beni ekle gelince ordan yazıyım

ay çok heyecanlandım. fecem yok buradan veya özelden yaz .. çok mübarek bir gün bak hacılar arafatta.. in. iki kişi olrak dönersin. mutlaka yaz ..

ay çok heyecanlandım. fecem yok buradan veya özelden yaz .. çok mübarek bir gün bak hacılar arafatta.. in. iki kişi olrak dönersin. mutlaka yaz ..

amin amin inşallah senifde çok merak ediyorum buradan yazarım ben daha yeni üye oldum buraya daha nasıl kullanılacağını pek bilmiyorum ama yazıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…