Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

slm canım,inşallah hayırlısı olur.adet belirtileriyli hamilelik belirtileri aynı oluyor genelde.hamilesindir inşallah,daha önce bukadar gecikmişmiydi,bi test al yap bence,iyi haberlerini bekliyorum.

slm evet bazen gecikiyor o ayki psikolajik durumuma göre hamile oldugunu pek sanmiyorum
karnim cok agriyor

merhaba
yas 37. ilk denemem. ayin 12.sinde yumurtam yerlestirildi. 9 yumurta toplanmisti 9u da dollenmis. 1ini yerlestirdiler. testim 30 kasim da. burada niye bilmiyorum bekleme suresi daha uzun. doktor bana gunluk yasamana devam et dedi. gunde 2 saat yururum ben acaba birakayim mi dedim. hayir dedi. ama ben ne olur ne olmaz diye sporu biraktim. ananas okumustum sitede ananas yiorum. sanki hergun regl olacakmisim gibi hissediyorum. transferden sonra 4. gun basladi bu hissim. gogsumde asiri agri hassasiyet var. ve sanki daha uzunlar. progesteron vaj. jel kullaniyorum 400 mg. gunde 3 defa. ilacin etkisi olabilir sanirim. aslinda sanmiyorum kesin ilacin etkisi. sadece kendimi kandiriyorum acaba halilelik belirtisi midir diye. moralim bozuk, bugun canim cok aglamak istiyor. annemden uzaktayim, annemi istiyorum yanimda. tutsun istiyorum, Tanrim sahit cok cok istiyorum:KK43: ama sanirim tutmadi. kalbim durur benim ya beklerken garanti diyorum.

merhaba
yas 37. ilk denemem. ayin 12.sinde yumurtam yerlestirildi. 9 yumurta toplanmisti 9u da dollenmis. 1ini yerlestirdiler. testim 30 kasim da. burada niye bilmiyorum bekleme suresi daha uzun. doktor bana gunluk yasamana devam et dedi. gunde 2 saat yururum ben acaba birakayim mi dedim. hayir dedi. ama ben ne olur ne olmaz diye sporu biraktim. ananas okumustum sitede ananas yiorum. sanki hergun regl olacakmisim gibi hissediyorum. transferden sonra 4. gun basladi bu hissim. gogsumde asiri agri hassasiyet var. ve sanki daha uzunlar. progesteron vaj. jel kullaniyorum 400 mg. gunde 3 defa. ilacin etkisi olabilir sanirim. aslinda sanmiyorum kesin ilacin etkisi. sadece kendimi kandiriyorum acaba halilelik belirtisi midir diye. moralim bozuk, bugun canim cok aglamak istiyor. annemden uzaktayim, annemi istiyorum yanimda. tutsun istiyorum, Tanrim sahit cok cok istiyorum:KK43: ama sanirim tutmadi. kalbim durur benim ya beklerken garanti diyorum.

nerede yaptirdin sen neden o kar bekliyorsun simdiden olup olmadigin belli olmaz ya kendini uzme fazla

merhaba
seni çok iyi anlıyorum ,güçlü olmak zorundasın.tutmıycak fikrinide aklından çıkar kendini motive etmeye çalış lütfen,ayrıca hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyor.belirtilere takılma sakinleşmeye çalış,iyi haberlerini bekliyorum.ALLAH yardımcın olsun,hayırlısı olur inşallah.

merhabalar...
ben de paylaşmak istedim.yaşım 37 iki yıldır evliyim önceleri eşimle bir araya gelemedik .bu sebeple olmadı diye düşünürken eşim türkiye ye gelip muayene olduğunda tüp bebek dışında şansımız olmadığını öğrendik.o güne kadar bu konuyla ilgili hiçbir fikrimiz yoktu.bizde de toplumdaki gibi yanlış bir kanı vardı tüp bebek kesin çözümmüş gibi:KK43:.....apar topar tedaviye başlama kararı aldık.doktorlar yüksek şans bir yana evlatlık alın diye akıl verenler bile oldu.benim kontrollerimden hiçbirinde herhangi bir sorun çıkmaması ısrarcı olmamızda etkili oldu.eşim tese ameliyatı olunca sprem bulundu.artık engel yoktu.ilk denemem Adana Başkent üniversitesi hastanesinde oldu.doktorum Tayfun Bağış şimdi Acıbadem de tüp bebek ünitesi genel müdürü sanırım .ama gerçekten yanlış bir tercihti doktora ulaşmak herhangi bir şey sormak mümkün değildi.henüz gebelik testi yapılmadan yoğun bir kanamam oldu ama hastaneden danışacağım hiç kimse yoktu.ve doktorum transferden bır gün önce hastaneden ayrılmıştı istanbul a gitmiş.bütün bunlar beni gerçekten üzdü.
ilk denememde 13 yumurta toplanmış 11 döllenmiş 5 gün transfer yapılmıştı ama malesef tutmamıştı.
ikinci deneme için artık adana olamazdı bu sebeple istanbul a yerleştim umut tüp bebek merkezinde denedim bu sefer ama yine de hüsran oldu .
bu ay sonunda dondurulmuş embriyoları deneyeceğiz.ama kendimi çok kötü hissediyorum ya yine olmazsa diye çok korkuyorum .ilk iki denememde pozitıf düşünüuordum ama şimdi değil
ne olur benim için dua edin ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.

slm canım,inşallah hayırlısı olur.adet belirtileriyli hamilelik belirtileri aynı oluyor genelde.hamilesindir inşallah,daha önce bukadar gecikmişmiydi,bi test al yap bence,iyi haberlerini bekliyorum.

selam canim sana birsey sormak istedim.ben bu gün memoriali aradim paket 1900euro ilaclar 1500 tl semra hanimin muayeneside 290 tl dediler muasebeye baglicaklardi daha ayrintili ögrenmek icin ama bekledim acan olmadi bu 290 tlyi her gittigimde vericekmiyim yoksa orda bir kere verip bir vermiyormusun kendim ödeyecegim icin soruyorum cunku yumurtalar gelisene kadar sik cagiriyorlar sanirim. her gittigimde vericeksem cok pahaliya gelir bu is lutfen acele bir cevap yaz yada gilen birisi varsa yazsin

Son düzenleme:
ben gitmedim ama benim bildiğim paket içinde tüm kontroller ve tahliller dahil oluyor birdaha niye muayene parası veresin ki

zeyyas merhaba..
İlk muayene ücretidir o merak etme.. Sonraki gidişlerinde ücretsiz görüşüyosun doktorlarla.Yine de sor ama yanlış anlaşılma var büyük ihtimalle.

zeyyas merhaba..
İlk muayene ücretidir o merak etme.. Sonraki gidişlerinde ücretsiz görüşüyosun doktorlarla.Yine de sor ama yanlış anlaşılma var büyük ihtimalle.

tam soramadim iste muasebeye baglicakti acan olmadi semra hanimin muayenesi 290dedi her gitmede ödersem kötü benim sigorta turkiyede gecerlidegil buda isler baska turlu yuruyor o yuzden nasil oldugunu bilmiyorum türkiyenin

zeyyas merhaba..

selam bana semra hanimin muayene ucreti 290 dedi muasebeye baglicakti acan olmadi insallah bir seferliktir

seni çok iyi anlıyorum ,güçlü olmak zorundasın.tutmıycak fikrinide aklından çıkar kendini motive etmeye çalış lütfen,ayrıca hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyor.belirtilere takılma sakinleşmeye çalış,iyi haberlerini bekliyorum.ALLAH yardımcın olsun,hayırlısı olur inşallah.

ben 1 ay altı günlük hamileğim ama rahimde ağrımvar kasık ağrıları kahverengi kanama görüorum böle şeyler sizde görüdümü?

Adacım tatlım burdaymışsınn yakaladım :)) Transfer öncesi heyecandan transfer sonrasınımı ögrenmek istiyorsun..Görüşürüz..:KK34:

selam canim sana birsey sormak istedim.ben bu gün memoriali aradim paket 1900euro ilaclar 1500 tl semra hanimin muayeneside 290 tl dediler muasebeye baglicaklardi daha ayrintili ögrenmek icin ama bekledim acan olmadi bu 290 tlyi her gittigimde vericekmiyim yoksa orda bir kere verip bir vermiyormusun kendim ödeyecegim icin soruyorum cunku yumurtalar gelisene kadar sik cagiriyorlar sanirim. her gittigimde vericeksem cok pahaliya gelir bu is lutfen acele bir cevap yaz yada gilen birisi varsa yazsin
slm canım herseferinde vermiyceksin bir kez vereceksin başlangıçta tüp tedavisinin içinde olucak diğer masraflar.o ilk muayene olucağın görüşmedeki faturayıda sakla ,en son ödemeyi yaparken hesaptan düşüyolar.yaklaşık yirmi gün sürüyor tedavi,evet yumarta takibi sık yapılıyor.nezaman başlıyosun? haberlerini bekliyorum canım

Son düzenleme:
ben 1 ay altı günlük hamileğim ama rahimde ağrımvar kasık ağrıları kahverengi kanama görüorum böle şeyler sizde görüdümü?

çok sevindim hayırlısı olsun,şikkatetlerini dr una söyledinmi? mutlaka ara dr unu.ben son gebeliğimde dış gebelik olmuştum kahverengi oluyodu kanamam,seni korkutmasın bu yazdığım,tedbirli ol dr unu mutlaka ara.bana bilgi verirsen sevinirim canım,haber bekliyorum senden.

Son düzenleme:
kızlar bügün adet oldum ,cumartesi günü dr la randevum var,bakalım neolacak,çok heycanlıyım.benim için dua edin neolur tedaviyi başlayabileyim:KK66:

Son düzenleme:
:KK66:
selam canim allahtan hayirlisi insallah hersey yolunda giderde istedigin olur .sordum onu sadece ilk gittiginde öduyormussun.senin adina cok seviniyorum icini feret tut olucaktir

teşekkürler canım,güzel duaların için,sevgiler,öpüyorum nanaktan:)

Son düzenleme:
X