- 10 Kasım 2010
- 318
- 1
hadi git artık...
gidicem doğumevini aradım arkadaşlarla konuştum .. eşim benide bekle dedi de onu bekliyorum ve çokkk heyecanlıyımm aslında hiç düşünmek istemiyorum amaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi git artık...
ayyy ne kadar sevindim cnm yaa hayırlısı olsun test sonucun ne tekrarını yarınmı yaptırcan inş katlana katlana gider sonucun ilaçlarını bırakma sakın dikkat et keyfini sürelim dimi ama bu günlerin
hadi git artık...
gittim ve maalesef negatif ....artıkın ben senin güzelmi güzel haberini bekliyor olacağımmm
Melıkepam sen ne zaman baslıyorsun tedavıye
canım senden haber var mıdır diye girdim. çok üzgünüm hem senin hem kendi adıma.sen benim umudum olucaktın. senin iki emb. olmadı benim tekle mi olucak..
senin sorunun neydi.yumurtalarının kalitesi neydi. dr unla konuştunmu. birdah ne zaman deniyeceksi...
slm Zeyyas nerelerdeydin,ben adet olmayı bekliyorum yaklaşık on beş gün sonra Allah nasip ettiyse tedaviye başlıycaz.Duaet benim için yumurta oluşmuş olsun.sen ne karar verdin,bahar aylarınımı bekliycen.senin ve ailenin kurban bayramı mübarek olsun,iyi bayramlar.
slm Meldi yazdığına kayıtsız kalamadım, niye bukadar karamsar düşünüyosun,belki Allah sana nasip edecek,önemli olan embriyo sayısı değil,RABBİMİN izin etmesi,Kurban olduğum Allah ol derse oluverir.sen rahat ol ve umutsuz olma
canım senden haber var mıdır diye girdim. çok üzgünüm hem senin hem kendi adıma.sen benim umudum olucaktın. senin iki emb. olmadı benim tekle mi olucak..
senin sorunun neydi.yumurtalarının kalitesi neydi. dr unla konuştunmu. birdah ne zaman deniyeceksi...
deniz benim 1 tane dondurulmuşum var. bende onu mu koydurayım yoksa yeni deneme bilmiyorum bende pazartesi dr umla görüşücem bakalım o ne diyecek..
slm canım,inşallah hayırlısı olur.adet belirtileriyli hamilelik belirtileri aynı oluyor genelde.hamilesindir inşallah,daha önce bukadar gecikmişmiydi,bi test al yap bence,iyi haberlerini bekliyorum.Arkadaslar bana yardımcı olursanız sevınırım benım adetım 5 gün gecıktı ama kendımı adet olacak gıbı hıssedıyorum karnım ve belım cok agrıyor .tüp bebek dısında adet belırtısı görüp hamıle kalan varmı aranızda.hamıle oldugumu sanmıyorum ama genede ınsan acabamı dıyor