merhaba, ben siteyi uzun zamandır takip ediyorum ancak kimseyle yazışmıyordum.ben de sizlerden biriyim 2 yıldır anne olmak için uğraştık ama olmadı. tüplerim tıkalı olduğu için tüp bebek tedavsinie başladık.bursa Acıbademde başladık transferin 8.günü çok heyecanlıyım ama hiç bir belirti yok 8 ocak test günüm. transferden sonra sizlerde ne gibi değişiklikler olduğunu yazarsanız sevinirim......
benimde bugün 6. günüm. kasıklarımda batmalar edt ağrısına benzer ağrılar ve hafifi bel ağrılarım var akıntımda oluyor.. bunlar beni etkilemiyor desem yalan olur aslında korkuyorum ya adet olursam die... inşallah hepimiz burdan hamileyizzz die bağırabilirizz...
senınkı benden onceymıs sevgılı doruk sonucu bızlere mutlaka yaz olurmu ıdrar testı yaparsanda yaz kaydirigubbakcemile5
merrhaba arkadaslar benımde 5.gun transferde kasıklarımda batmalar oluyor rahımdede kramplar gırıyor sızce durum ne merk edıyorum belırtıler cokmu erken acaba
canım sonunda kayseride olan birini buldum sen nerde yaptırdın kime gittin lütfen mesaj at ben fakülteye gidiyorum
canım kusura bakma çevremde hiç t bebek yaptıran yok ilk olacağı için heyacanlıyım