- 21 Mart 2008
- 337
- 5
test günü gelen arkadaşlar sonuçlarınızı yazarsanız sevinirim. merak ediyorum hem bize de umut olursunuz
kızlar hamile değilim ilk tüp bebek denememdi.beta hcg değerim0,01 anlıcanız moralim sıfır.
Canım benim 12.günüm. değeim 262 hamileyim. Benim 6.microm bu.kızlar merhaba benimde transferimin 2.günü bende terleme mide bulantısı sürekli açlık hissi ancak canım bir şey istemiyor. karnım şiş ve gurultu var... allahım bebeişlerimizi kucağımıza almak nasip et
Canım benim 12.günüm. değeim 262 hamileyim. Benim 6.microm bu.
Canım benim 12.günüm. değeim 262 hamileyim. Benim 6.microm bu.
Teşekkürler canım. İsteyen herkese nasip lsuncanım benim inan çok sevindim. ayrıca sabrın sonu selamet. tekrar tebrikler.bebişine ve kendine iyi bak
Canım benim iki tanesi tutup düştü. Meğer ben de anda pıhtılaşma varmış lun için bebek beslenemiyorşuz. onun sonuncunda dğşğk oluşuyor.bİZE PGT yapıldı. hem benim ve eşimin genetiğinde sorun olduu için . Kromozom analizi yapıldı. Sağlam embriyolar yerleştirildi. HSALIKLI OLANLAR YERLEŞİRİLMEDİ. Genartta yaptık. çOK MEMMUN KALDIK.o kadar cok sevındımkı anlatamam bızlere umut oluyorsunuz allah tamamını erdırsın ınsallah canım bende 5 denedım tesrt tarıhım 20 subattt ınsallah benımde son denemem olur bu arada oncekılerde hıc hamıle kalabıldınmı canım ben hıc kalamadım
lerbenimde cuma transferim vardı ama sadece göğüslerim ağrıyor bugün 3.gün ama bişey yok test günüm 18 şubat ve merakla bekliyorum daha ilk denemem inşallah hayırlısı ile gelir bebişim bu arada tek yumurtam döllendi