canım iyi dileklerin için çok sagolasın.inan senin için çok üzüldüm güzel haberler almak bizleri umutlandırıor kötü bir sonçta kendimizdeki kadar üzülüyoruz... umarım bidahaki tedavin daha güzel sonuç almana neden olur neden olmadı acaba bu kaçıncı denemendi ve nerede yaptırdın saglgınızdaki sorunlar nelerdi acaba sıkıntı vermyecek se eger cevaplarsan sevinirim
Selam canim, benim maalesef negatif cikti, hayirlisi olsun demekten baska care yok. Umarım senin bebişler tutunmuştur sana :) sevgiler
dmtkysr sonuç beklerken hiç idrartesti yapmışmıydın
yoksa 12 günü bekledin mi
nedense bu ay okuyorumda çogu tutmamışşşş bendemi yoksa yaaaaaaaaaaa
bende 7 günü yapmıştım negatifti...
senin yaşın çok erken dahayapman için çok yılların var tabki üzücü hersonuç çünkü çok yıpratıcı işlemler amabenim yaş 33 olmasına ragmen yumurtlama rezerim iyi degilmiş yani şansım çok az bidahadenemem olmaya bilir
bu sonuç bekleme durumuda çok stres verici
cnm ya sagol allah duysun sesiniii çok hoşuma gitti
evet yarın büyük gün ..aslında hiç yaptırasım yok korkuyorum olumsuz sonuç almaktan...
gitmek de lazım eger varsa ilaçlara devam etmeliyim diye....
allah emekleri duaları boşa çıkarmasın inşallah....
4 emriyo transferi yapıldı 2 günde transfer edildi bu biraz sıkıyor canımı çünkü ne kadar beklese labaratuvar ortamında kalitesi o kadar anlaşılıyor ve tutunma şansıda belli oluyor...
şu anda lekelenmem yok hiç olmadı hem neden olsun ki daha adet günümede var ki normal şartlarda pazar olurum ben adet.
hem bazen lekelenmesi olanlar tutunma lekelenmesi diyede yorum yapabiliyor lar böyle olup pozitif sonuç alanda varmış sanırım....
bende şu anda sadece adet olmadan birkaç gün önce ayak agrım olurdu o var..gece ayagım bayagı bi ateş içindeydi ...
onun dışındasadece fazladan belirti gögsüm biraz acıyor ve ucun etrafındaki bezeler belirginleşti bide çok ender de olsakasıklarımda batma oluyor oda çok nadir ama
bazen bunlar diyorum hep ilaçlardan kaynaklı onların etkileri bazende acaba tutundular mı ki diye düşünüyorum...
bide ben diğer iki denemelerimdeyken transfer sonrası gece rüyamda bana igne batarda can havliyle sanki gerçekten canım yanardı anlardım olmadıgını başlardım gecegece aglamaya beni terk ettiler diye bu defa rüyamda igne batması görmedim birazda bu beni umutlandırıyor...