Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol cnm inş bakalım bilgi veririm .....
cnm günaydın bugün büyük günhadi hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim inş.yüzünü güldürsün cnm benimopuyorumnanaktan:Saruboceq::Saruboceq:
canımmmmmm sonuç pozitifffff:teytey:çok mutluyum allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah umudunu kesme sende çok dualar et inan allah kabul ediyor ben çok dualar ettimmmm seni çok öpüyorum
selam kıslar,benimde 7.günüm bugün,bel ağrım var 10.gün idrar testi yaptırcam inş.çıkar.gece belim ve kasığım ağrıdı tuvalete çıkmak için kalktığımda.,inşallah iyiye işarettir.
arkadaşlar benden sizlere tavsiye belirtilere takılıp kendinizi kasmayın, relaks olun, kendinizi oyalayabilecek şeylerle kafanızı doldurun. mümkünse konuyu unutun, ben üç olumsuz deneme yaşadım, her belirtiyi yaşadığımda oldu, hiç belirti yaşamadığımda oldu, ama sonuç değişmedi.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
kıs gözün aydın kucağına almayı nasip etsin rabbim nolur bizede dua etde olsun walla hayırlı olsun cnm kendime olmuş gibi çok sevindim değerinide yazarsan çok sevinirim cnm hadi öptüm
sen artık Bİ ANNESİN ne güzel yaaaaa walla duygulandım haaabenneyaptımkisenağlama
degerim 679.80 bu benim 3 üncü denemem di seninde bidahakine tutacak emin ol içini ferah tut...bi başkalarının tutması demek umutların artması demek tabiki sevindiğine eminimmm canımsın
cnm istanbul tüp bebekte yaptırdım bu denememi benden yuurtlama rezerv azlıgı çikolata kisti eşimdede sperm sayısı azdı eskiden bu denemede artmıştı sperm sayısı 12 milyon olmuştu yani bol miktarda sorun varda ama oldu bak inşallah seninde olucak eşin kendine ii baksın bol miktarda ceviz ve bal tüketsin sıkmasın canını
slm arkadaşlar bende tüp yaptırdım ilkinde tuttu 5 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkeze versin inşallah benim belirtim transferin 6 gününden itibaren sancılarım oldu ara ara adet sancısına benzer ama adet sancısı sürekli olur bu ara ara damarlar çekiliyor gibi oluyordu ha birde göğüslerim çok hassas ve büyüyordu testten 1 gün önce idrarda baktım 2. çizgi silik çıktıertesi gün değerim 93 dü çok şükür hala inanamıyoruz ama size tavsiyem olmicak diye üzülmeyin boşuna ben 6 yıl üzülmüşüm oldu bitti işte yıllarca harab ettim kendimi şimdi hiç birşey umrumda değil bebeğim ve eşim dışında bana yıllarca laf koyan eltim ve kayın validemşimdi çatır çatır çatlıyorlarzemuszemuszemuszemus
cnm allaj-h kucağına aldığın günüde göstersin sana ne güzel yaaa bende anne olmak istiyorum ama rabbimin izniyle allah tamamına erdirsin cnm bebeğini sana ve eşine bağışlasın inş...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan