evet cnm benim 2.denemem walla benimde olmassa bende dinlenirim bi vücudum dinlensin demi 19 yaşında neler yaşadım walla vücudum çok yıprandı ama halimize hamd olsun....
senin sorunun ne,sorun sendemi eşindemi, sen daha çok gençmişsin,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm benim 2.denemem walla benimde olmassa bende dinlenirim bi vücudum dinlensin demi 19 yaşında neler yaşadım walla vücudum çok yıprandı ama halimize hamd olsun....
cnm bende bi sorun yok eşimin sperminin hareketlilik sorunu var o yüzden tüp bebekten başka çaremiz yooook allahım yardım etsin inş.
Ipekcim uzulme canim ne yapalim herseyin Hayirlisi benimde 10. gunde negatif cikti bakalim persembe son defa yaptiracam ama umidim yok
Uzulme canim
benim idrardada kandada negatif cikti ama 5 gun onc yaptim ben birdahada yapmadim
um idim hic kalmadi alistim bile negatife
arkadaşlar lütfen bana acil yardım...
bugün trandferimin 11.günü yarın büyük anlıycanız...
ben crinone jel kullanıyorum ve bugün peçeteyle sildiğimde çok iğrenç bi şekilde geri çıktı...
nolur böle olan arkadaşlar bana yardım edinnnnnn..
slm arkadasim korkma bende fitil kullaniyorum beninde geri akiyodu,doktoruma sordum vücud gerekeni alip fazlasini geri atiyomus,Ayrica bi arkadsimda jel kullandi ondada ayni sorun oldu ama korkulacak bisey yok .....
selamlar... Benimde transferimin 8.günü dün idrar tahlili yaptım negatif çıktı çok agladım ve isyan ettim bimiyorummm ne olacakkkkk
ılyada79 nerdesınnnnnnnn
istanbul tüp bebekte yaptıdım 4 günüm kaldı
çok heyecanlıyım
cnm inş.hayırlı sonuçlar alırsın ne diyim bende daha cumartesi günü sonucumu öğrendim malesef sonucum negatif ama rabbimin bi bildiği vardır allah hakkımızda olanı versin inş.sen güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın
demiancım walla merak ettim senin bugün sonucun çıkıyodu noldu inş.hayırlı haberlerini verirsin