Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

cnm bende bi sorun yok eşimin sperminin hareketlilik sorunu var o yüzden tüp bebekten başka çaremiz yooook allahım yardım etsin inş.

inşallah canım , Allah yardımcınız olsun az emek harcanmıyor, inşallah güzel haberlerini alırız, rahat ol kendini üzme olur inşallah

Ipekcim uzulme canim ne yapalim herseyin Hayirlisi benimde 10. gunde negatif cikti bakalim persembe son defa yaptiracam ama umidim yok
Uzulme canim

Ya ne kadar iyi düşünsemde olmuyor aklımın bir köşesinde hep o negatif sonu. geliyor, o an varya bütün dünya başıma yıkıldı,sen idrardamı yaptın yoksa kandamı, inşallah olur senin sevincini yaşarız hep beraber.

benim idrardada kandada negatif cikti ama 5 gun onc yaptim ben birdahada yapmadim
um idim hic kalmadi alistim bile negatife

benim idrardada kandada negatif cikti ama 5 gun onc yaptim ben birdahada yapmadim
um idim hic kalmadi alistim bile negatife

ama çok erken yapmışsın, belli olmaz sen yine umudunu yitirme,insan herşeye alışıyor dimi, ama bizi en iyi anlayan bu sitedekiler çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz :KK43:(

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

arkadaşlar lütfen bana acil yardım...
bugün trandferimin 11.günü yarın büyük anlıycanız...
ben crinone jel kullanıyorum ve bugün peçeteyle sildiğimde çok iğrenç bi şekilde geri çıktı...
nolur böle olan arkadaşlar bana yardım edinnnnnn..

arkadaşlar lütfen bana acil yardım...
bugün trandferimin 11.günü yarın büyük anlıycanız...
ben crinone jel kullanıyorum ve bugün peçeteyle sildiğimde çok iğrenç bi şekilde geri çıktı...
nolur böle olan arkadaşlar bana yardım edinnnnnn..

slm arkadasim korkma bende fitil kullaniyorum beninde geri akiyodu,doktoruma sordum vücud gerekeni alip fazlasini geri atiyomus,Ayrica bi arkadsimda jel kullandi ondada ayni sorun oldu ama korkulacak bisey yok .....

slm arkadasim korkma bende fitil kullaniyorum beninde geri akiyodu,doktoruma sordum vücud gerekeni alip fazlasini geri atiyomus,Ayrica bi arkadsimda jel kullandi ondada ayni sorun oldu ama korkulacak bisey yok .....

çok teşekkür ederim canım cevapladığın için sende mi tüp bebek yaptırdın?

selamlar... benimde transferimin 8.günü dün idrar tahlili yaptım negatif çıktı çok agladım ve isyan ettim bimiyorummm ne olacakkkkk

selamlar... Benimde transferimin 8.günü dün idrar tahlili yaptım negatif çıktı çok agladım ve isyan ettim bimiyorummm ne olacakkkkk

"slm canım üzülme bak idrarda çıkmayıpta kan testinde pozitif çıkan ne anne adayları var.canını sıkma lütfen hadi bakalım 12. Günü bekleyelim tamam mı?hangi hastanede yaptırdın..

istanbul tüp bebekte yaptıdım 4 günüm kaldı
çok heyecanlıyım

cnm inş.hayırlı sonuçlar alırsın ne diyim bende daha cumartesi günü sonucumu öğrendim malesef sonucum negatif ama rabbimin bi bildiği vardır allah hakkımızda olanı versin inş.sen güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın

cnm inş.hayırlı sonuçlar alırsın ne diyim bende daha cumartesi günü sonucumu öğrendim malesef sonucum negatif ama rabbimin bi bildiği vardır allah hakkımızda olanı versin inş.sen güzel ve hayırlı sonuçlar alırsın

canım iyi dileklerin için çok sagolasın.inan senin için çok üzüldüm güzel haberler almak bizleri umutlandırıor kötü bir sonçta kendimizdeki kadar üzülüyoruz... umarım bidahaki tedavin daha güzel sonuç almana neden olur neden olmadı acaba bu kaçıncı denemendi ve nerede yaptırdın saglgınızdaki sorunlar nelerdi acaba sıkıntı vermyecek se eger cevaplarsan sevinirim

demiancım walla merak ettim senin bugün sonucun çıkıyodu noldu inş.hayırlı haberlerini verirsin

Selam canim, benim maalesef negatif cikti, hayirlisi olsun demekten baska care yok. Umarım senin bebişler tutunmuştur sana :) sevgiler

X