ben bugun kan verecem yarını bekleyemicem neyse ne öğrenmek istiyorum artıkk...akşam negatif olan testimde sabah silik bir çizgi vardı sayılır mı:)) 10dk.daan sonra ciddiye almamam gerektiğini bile bile acabaa dediğime inanamıyorummmmm.....benim dündü adet günüm silikte olsa çıkardı biliyorum ama yinede kan verecem
evet kızlar bende normal yolla hamile kaldığım da adetimi tam 10 gün geçmişti test yaptım bişey çıkmadı çöpe attım sabah tekrar baktım silik 2. çizgi oluşmuştu...ama ben hamile olduğumu sanmıyodum cünkü hemen çıkması lazım diye düşündüm o sinirle doktora gittim neden gelmiyo bu meret bide baktım hamileymişim...valla erken erken test yapıp kanıma giriyosunuz haaaaa...valla girmeyem diyorum şuraya ama bi hamile olan duyarmıyım acaba biri bişey yazmışmıdır deli olacam yaaa,,,test günü yaklaştıkca sanki mutsuzlaşıyorum,,,işteyim şu an ama şu transferden sonra hiç çalışma isteği yok bende dünyadan kopmuş gibiyim iş yetmezmiş gibi akşamlarıda zorunlu kursum var,,,imza atıp kaçıyorum kaç gündür,,bi evde huzurluyum anlayacağınız yatıp uyuma istiyorummm test gününe kadar,,,,,
valla o kadar inanmışımki bugün sınıfta masaları kaldırdım,merdivenleri koşarak indim çıktım,tüh bak şimdi,ama ne bilim karnımın ağrısından geldi gelecek dedim ama hala bişiler yok,şaştım iyiceselam, bir arkadaşımın doğal yolla günü geçti test yapmaya cesaret edemedi idrarı bir kaba aldı ve wc den çıktı testi ben yaptım 2. çizgi o kadar siliktiki kanda herhalde 100-150 çıkar dedim kan sonucu 1766 geldi.
O yüzden helede tüp bebek tedavisinde çıkacak en fazla sonuç en iyi ihtimalle 200-300 iken gününden önce gözükmeme ihtimali yüksek. Helede 40-50 devam eden gebeliklerde gününden önce imkansız moral bozmak yok.
ben bugun kan verecem yarını bekleyemicem neyse ne öğrenmek istiyorum artıkk...akşam negatif olan testimde sabah silik bir çizgi vardı sayılır mı:)) 10dk.daan sonra ciddiye almamam gerektiğini bile bile acabaa dediğime inanamıyorummmmm.....benim dündü adet günüm silikte olsa çıkardı biliyorum ama yinede kan verecem
valla o kadar inanmışımki bugün sınıfta masaları kaldırdım,merdivenleri koşarak indim çıktım,tüh bak şimdi,ama ne bilim karnımın ağrısından geldi gelecek dedim ama hala bişiler yok,şaştım iyice
valla o kadar inanmışımki bugün sınıfta masaları kaldırdım,merdivenleri koşarak indim çıktım,tüh bak şimdi,ama ne bilim karnımın ağrısından geldi gelecek dedim ama hala bişiler yok,şaştım iyice
canım zaten sabah yapmak gerekiyor...idrardaki konsantrenin yoğun olduğu zaman sabah ilk idrar...sabah ilk idrarda silikde olsa gördüysen HAMİLESİN....birde kan sonucunu alır almaz yaz lütfen çok meral ettim...
keşke bendede silikte olsa bişiler görseydim,şu çift çizgiyi bi görseydim..
kızlarr ben testi taaaaa dün yaptım tek çizgiydi bugun belli belirsiz bişi gözüküyor sayılmazki o 10 dk.dan sonra dikkate almayın diyor test...
Ne yaptın sonuç?
yeni verdim kanı 4saat sonra çıkar dediler ama merkezimde değil başka yerde verdim ordaki dr.um daha çok erken çıkmama ihtimali çok yüksek 2gün sonra tekrar bakalım dedi...bakalım ne çıkacak
kan sonucum 0.1 hiçte yükseleceğini sanmıyorum...1gün erken bakmayla sıfır çıkmazdı
sonucunu öğrendin mi ne çabuk....baksana moralini bozma kaçıncı gün emriyosuydu senin?ve transferden sonra kaçıncı gün bugün
canım ben hastanede çalışıyordum tüp bebeğe karar verince ayrıldımm,arkadaslar sağolsun sürekli kontrol edip aradılar hemenn...
6.gün emb 8.günümdü bugun aslında yarındı test günüm ama hemş.bugunde baktırabilirsin demişti..şimdide yarın tekrar bakalım dedi ama yükselmez di mi deyincede yok dedii bazende belli omuyor dedi ölesine bakacaklar bencee
canım senin emriyo y.toplandıktan kaç gün sonra transfer edildi? Birde idrar tahliline güvenme daha vaktin var hormon daha yeni yeni salgılanmaya başlıyor...kafana takma...bende özellikle bekliyorum idrar tahlili yapmıyorum...canım içini ferah tut...
benim emriyom 3üncü gün transfer edildi canım. Daha önce tüp bebek yaptıran bir dostuma sordum. Onun tutmasına rağmen idrarında taa 3 hafta sonra anca görülmüş o yüzden hala umudum var. Allah nasip ederse yarın testimi yaptırıp güzel haberlerimi sizlerle paylaşacağım. :)
öyle canım...inş.bende cumartesi yaptırcam testi....sende belirti felan varmı?bende hiçbişi yok...KAÇINCI GÜN OLUYOR SENİNKİ NE ZAMAN TRANSFER EDİLMİŞİT