Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

benim yarın 12nci gün oluyor. Hiç bir belirti yok ve hiç bir şey hissetmiyorum. Yalnızca umutla bekliyorum...

inşallah canım...haberlerini bekliyorum.......bende hiçbirşey hissetmiyorum ama olumsuz düşünmemeye çalışıyorum

benim ilk...4.gün transfer edildi.31 mayısta....sen bu süreçte ne yaptın evdemiydin?

benim 3üncü denemem inşallah senin ilk ve son olur biran önce bebeğini alırsın kucağına canım. ben rapor aldım 9 gün evde geçirdim 2 gündür çalışıyorum.

Kızlar morelim çok bozuk bugün eczaneden test aldım negatif çıktı.Amann dedim daha erken idrarda çıkmaz hiç üzülmedim saat4 te hastaneye gittim kan testi yaptım sonucunu 1 saat sonra aldım ve 5,3 çıktı .Yerle bir oldum adeta.Nasıl iştir anlamıyorum .İçim sızlıyor nedenn allahım neden .Bugün 10.gün neden bukadar az.Dr u aradım değer az adet olmazsanız cmrtsi tekrarlayın dedi.Soğuk soğuk.Yaaa 3.denemem neden böyle oldu:KK43:(((((( Ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü herkese fırça atıyorum .Canım çok sıkkın.:KK43::KK43::KK43::KK43:

Kızlar morelim çok bozuk bugün eczaneden test aldım negatif çıktı.Amann dedim daha erken idrarda çıkmaz hiç üzülmedim saat4 te hastaneye gittim kan testi yaptım sonucunu 1 saat sonra aldım ve 5,3 çıktı .Yerle bir oldum adeta.Nasıl iştir anlamıyorum .İçim sızlıyor nedenn allahım neden .Bugün 10.gün neden bukadar az.Dr u aradım değer az adet olmazsanız cmrtsi tekrarlayın dedi.Soğuk soğuk.Yaaa 3.denemem neden böyle oldu:KK43:(((((( Ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü herkese fırça atıyorum .Canım çok sıkkın.:KK43::KK43::KK43::KK43:

moralini bozma bence değerin yükselecektir...

benim 3üncü denemem inşallah senin ilk ve son olur biran önce bebeğini alırsın kucağına canım. ben rapor aldım 9 gün evde geçirdim 2 gündür çalışıyorum.

inşallah canım...bende raporluyum pazartesi başlayacağım......

bence de bozma moralini bu kadar 0 değilki sonuç biliyosun katlanarak artıyor,hiç belli olmaz

sen idrar tahlilinde negatif çıktı diyemi bunları yaptın? eğer öyleyse inanmıyorum sana...idrar tahliline güvenmemek lazım...

delirdinmi kızzzzz,,,,dikkat et hiç belli olmaz,,,kan testi yapmadan böle şeyler yapma yoksa bunları yaptığın için pişman olursun bak,,,,

hamile olanlar hep silik çizgiden bahsetmişti bende göremeyince dedim bişi yok..vicdan azabı çekiyorum bak şimdi....

sonuçlardan pek anlamam ama koca bir sıfır diye bir değerden bahsetmiyorsun,karışık sayılar var en azından:)bence moralini bozma derim ben

Bugün bir arkadaşımdan haber aldım... 2 gün önce test yaptırdı 800 çıktı değeri testi tekrarladı değeri 0 a inmiş....bilen arkadaşlar bu durumu nasıl açıklarlar

canım insallah dıs gebelik değildir.sanırım o gibi durumlarda böyle oluyor

sonuçlardan pek anlamam ama koca bir sıfır diye bir değerden bahsetmiyorsun,karışık sayılar var en azından:)bence moralini bozma derim ben

Keşke arkadaşım bir yükselse başkada bişi istemiyorum.Birde çıkan değerden yorumlaya bildiğim kadarıyla ikiz kesin değildir diye bir sonuca vardım ben .Değil mi ikiz olsa değer daha yüksek çıkardı..İşte böle allak bullak vaziyetteyim

Keşke arkadaşım bir yükselse başkada bişi istemiyorum.Birde çıkan değerden yorumlaya bildiğim kadarıyla ikiz kesin değildir diye bir sonuca vardım ben .Değil mi ikiz olsa değer daha yüksek çıkardı..İşte böle allak bullak vaziyetteyim

benim bugun 0.1 çıktı sende yeni yükselmeye başlamış olabilir yoksa bnm gibi 0 çıkmaz mıydı...kaçıncı gün embriyosuydu bu arada

mrb cnm benim sonucum bugün pozitif çıktı değerim 86. şoktayım. ve çok mutluyum. inşallah yarın seninde iyi haberlerini alırız. :79:

harika bir haber...:KK52: valla çok heyecanlandım bende yarın mı yapsam pazar günümü karar veremedim ama senden güzel haber alınca yarın yaptırmak geldi içimden....harika birşey yaaaaaa senin adına çok sevindim...Allah tamamına erdirsin...

X