Tüp bebek sonrası gebelik hamilelik belirtileri nelerdir

arkadaşlar bede sizler gibiyim yarın test günüm ve bugün idrarda2. silik çizgiyi gördüm.rabbim isteyen hepinize nasip etsin çok zor bi süreç bu defa benik kasıklarda ağrılarım oldu ağzımda kuruluk arada bel ağrılarım oldu yarın kanda bhcg yaptırınca haber veririm rabbim hepimizin emeğini boşa vermesin bu arada 26 yaşındayım

Canım, umarım sonucun pozitiftir..Bu arada tedavini nerede yaptırdın?Sevgiler.

kızlar merhaba.doktorumla görüştüm. bana verilen kağıtta test tarihi erken yazılıymış. yanı ben 8.gün yaptırmışım testi. bugün tekrar istediler. 10.gün yaptırdım 198 çıktı. 7 mayısa doktor gün verdi ultrason için. inş. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inş.

kızlar merhaba.doktorumla görüştüm. bana verilen kağıtta test tarihi erken yazılıymış. yanı ben 8.gün yaptırmışım testi. bugün tekrar istediler. 10.gün yaptırdım 198 çıktı. 7 mayısa doktor gün verdi ultrason için. inş. rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inş.

Çokkk sevindim canım...umarım herşey gönlünce olurrr..

gönülçelen tebrikler çok sevindim rabbim herkese tattırsın benimde 11.gün değeri 166 çıktı inşallah ttamamına erdiriri rabbim sen nerde oturuyodun

gönülçelen tebrikler çok sevindim rabbim herkese tattırsın benimde 11.gün değeri 166 çıktı inşallah ttamamına erdiriri rabbim sen nerde oturuyodun

amin canım cümlemizinkini inş. ben istanbul pendikteyim canım.sen?
bu arada birşey soracağım ya; ikiz olabilmesi için 2 embriyomu konulması lazım?

amin canım cümlemizinkini inş. ben istanbul pendikteyim canım.sen?
bu arada birşey soracağım ya; ikiz olabilmesi için 2 embriyomu konulması lazım?

canım, genelde birden fazla embriyo koyulduğunda oluyor ama tek embriyoda bölünürse tek yumurta ikizi olabiliyor her ne kadar ihtimal daha zayıf olsa da

Arkadaslar 14. günde HCG maalesef cikmadi. Bu seferde olmadi.2. ICSI ve 3 Kryo denedik. Yurtdisinda bu kadar denemeden sonra Türkiyede deneme yapmak istiyorum acaba Istanbulda nereleri tavsiye edersiniz????
Tüm sonuc bekleyen arkadaslara bol sans diliyorum

kızlar günaydın hepinize. ya bi konuda yardım istıyorum sızlerden.ben üp bebek denememi istanbulda avrupa yakasında yaptırdım. bi anıdık yaptıracak benım ama o anadolu yakasında. bana anadolu yakasında önerebileceğiniz, tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezleri varmı? şimdiden çok teşekkürler...

Arkadaslar 14. günde HCG maalesef cikmadi. Bu seferde olmadi.2. ICSI ve 3 Kryo denedik. Yurtdisinda bu kadar denemeden sonra Türkiyede deneme yapmak istiyorum acaba Istanbulda nereleri tavsiye edersiniz????
Tüm sonuc bekleyen arkadaslara bol sans diliyorum

cnm öncelikle geçmiş olsun allahım işallah bidahakine yüzünü güldürsün işallah.ben öneri olarak kesinlikle memorial derim.başarı oranı en yüksek orası
bende orda 2.denememi yaptım çok şükür 5 haftalık hamileyim şuan ve hala inanamıyorum..:))

selam canim ben iyiyim sen icin üzüldüm kismet degilmis bende ikinciyi demedim donmus emriyo ile bu sefer 2 hafta sonra test yapariz dedi senin testten once bilirtin olmusmuydu benim 6. gunun 16 mayista test gunu benim simdilik belittim yok.

cnm öncelikle geçmiş olsun allahım işallah bidahakine yüzünü güldürsün işallah.ben öneri olarak kesinlikle memorial derim.başarı oranı en yüksek orası
bende orda 2.denememi yaptım çok şükür 5 haftalık hamileyim şuan ve hala inanamıyorum..:))

selam sizin adiniza sevindim bende 2. denemeyi yaptirdim 2 mayista 16 mayista belli olacak sizin belirtiniz olmusmuydu acaba testten önce

slm arkadaşlar girmeyeli uzun zaman oldu umarım girmediğim vakitte hamiş haberleri çoğalmıştır, eğer hamiş varsa Rabbim sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah, benim gibi hala hamile olmak için çabalayan arkadaşlarıma ve tüp bebek tedavisinde bekleme sürecinde olan arkadaşlarıma da Allahım sabır versin ve sabrın sonunda bebişler nasip etsin inşallah

bu arada ben 44 gündür adet olmadım ve testte(idrar) negatif çıktı 50 güne kadar yolum var diyip biraz daha beklemeyi tercih ettim kanda baktırmadan önce çünkü kan sonucunu beklemek idrar sonucunda çok daha zor bence:44:

selam canim ben iyiyim sen icin üzüldüm kismet degilmis bende ikinciyi demedim donmus emriyo ile bu sefer 2 hafta sonra test yapariz dedi senin testten once bilirtin olmusmuydu benim 6. gunun 16 mayista test gunu benim simdilik belittim yok.

canım merhaba benimde dondurulmuşlarla 3.denemem benimde 16 mayısta test günüm hiç bir belirtim yok tutmadımı acaba diyorum .sadece ilaçların etkisiyle uyku hali var o kadar ilk günler bel ağrım oldu şimdi hiç bişeyim yok hayırlısı bakalım.allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

canım merhaba benimde dondurulmuşlarla 3.denemem benimde 16 mayısta test günüm hiç bir belirtim yok tutmadımı acaba diyorum .sadece ilaçların etkisiyle uyku hali var o kadar ilk günler bel ağrım oldu şimdi hiç bişeyim yok hayırlısı bakalım.allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

selan insallah tutar isteyen herkezinki seninde transfer 2 mayistamiydi benimde belim agriyor ama fazla uzanmaktan sanirim

X