Tüp Bebek Serüveninde Başınıza Neler Geldi?

ilk deneyim benim ki kadar kötü geçmiş. nasıl faydalanıyorlar bizden ve bu kadar vicdanları rahat anlayamıyorum. şimdi korkudan başlayamıyorum sürece

ilk deneyim benim ki kadar kötü geçmiş. nasıl faydalanıyorlar bizden ve bu kadar vicdanları rahat anlayamıyorum. şimdi korkudan başlayamıyorum sürece
Hiç korkmayın bakın ben kaç haftalık oldum bile. Doğru merkez, doktor ve laboratuvar önemli olan Zaman çok kıymetli zamanınızı boşa harcamayın.

Merhaba benim 3. Denemem olacak. 2 denemede hamile kaldım yalnız kalp atımı olmadı. Yeniden başlıcaz ve Bülent hocayı terch etmek istiyoruz. Önerileriniz nelerdir?

Merhaba benim 3. Denemem olacak. 2 denemede hamile kaldım yalnız kalp atımı olmadı. Yeniden başlıcaz ve Bülent hocayı terch etmek istiyoruz. Önerileriniz nelerdir?
Merhaba, kaybınıza çok üzüldüm umarım bu sefer bebeğiniz sizi seçer Sabırlı, umutlu ve moralli olun. Ben buna çok inanıyorum ne yazık ki merkezdeki herkes çok gergin ve mutsuzdu. Sonunda bebeğinize kavuşma hayalini kurup gülümseyin. Sizi seçmesini kolaylaştırdığına inanıyorum. Onun dışında zaten onlar sizin için her şeyi eksiksiz düşünüyorlar, Bülent beye güvenin ve ne derse eksiksiz yapın. Sporu hayatınızın bir yerine sokun transfer gününe kadar, güzel bir kan akışı yumurtalarınızı sonrasında rahminizi oldukça temizliyor. En azından her gün 45 dk yürüyüş bile olabilir, illa salonlara gitmek zorunda değilsiniz. Ne zaman soru sormak isterseniz yazabilirsiniz. Umarım bebeğiniz gelmek için sizi seçer

Merhaba, aynı sorunu yaşadık .sperm,yumurta kalitesini artıran yiyecekler nelerdir,paylaşırsanız çok mutlu olurum

Çok standart şeyler aslında, sağlıklı beslenin. Kafein, nikotin ve alkolü en minimum düzeyde tutun. Takviye vitaminleri düzenli kullanın. Sporu mutlaka hayatınıza ekleyin.

Bizde hazırlıksız hiç birşey bilmeden doktorun acele ettirmesiyle direk tüp bebek yaptık,3 senelik evli olunca artık sabrımız azalıyordu,eşimin morfoloji 1, ileri hız %20 olmasından dolayı doğal yolla gebe kalamazsın demişlerdi,sonra tedaviye başladık,7 gün boyunca gonalf 225 kullandım, 25 tane folikül görüp ,harika ,tam istedğim gibi çok güzel olacak dedi ve opu günü 14 yumurta ? toplandı,bundan sadece 8’i işleme alındı,2 tane embriyo oluştu sadece , 3. Gün ve 4. Güne geldiler, gelişemediler, transferi iptal ettiler.en son dediği şey ise kıbrıstan yumurta donasyonu önerebiliriz ya da 3 ay dinlenin sonra gelin demesi oldu takviyeler de fayda etmezmiş,bunun için şunu yapın diye öneride bulunamam size dedi ve ben 28 yaşında bi insanım ,bu kadar paragöz olupta psikolojimi alt üst ettiler ,benim gibi daha nice insanlara aynı muameleyi yapmışlardır eminim, ilk deneyim olunca insan gerçekten bilinçsizce bir yola giriyor,doğru,vicdanlı doktora denk gelmek çok önemliymiş bu süreçte

inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız acaba hangi ilaçları kullanmıştınız günlük kaç doz mesela ilk tüp bebek tedavisiyle 2. Tüp bebek tedavinizde fark var mıydı iğne dozları olarak

Hem iğne dozları olarak hemde kullanılan ilaçlar çok farklıydı birbirinden. 1.sinde resmen kandırılmışım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…