Tüp Bebek Serüveninde Başınıza Neler Geldi?

Tabi ki. Gonalf, meriofert ve saizen kullandım. Sonrasında cetrodite idi ismi sanırım. Dozları 10 günde farklıydı. İlkinde sadece gonalf ve cetrodite kullanmıştım.
Bende gonalf ve meriofert kullandım inşallah sağsalim kucağınıza da alırsınız

Çok iyi 2 ay içinde transfer hazırlığı yapılacak o zaman. Harika haber. Hayırlısı olsun, umarım mucizeniz hemen gelir size
İnşallah biraz moralmen kötü hissediyorum açıkçası 12 yumurta vardı yalnızca 2 tanesi 5. Güne ulaştı endişeli korkuluyum

Hiç korkmayın zaten önemli olan 1 adet sağlıklı yumurta. Genetik test yaptıracak mısınız?
Düşünmüyorum açıkçası bundan önce düşük yapmıştım normal yolla gebeliğim olmuştu 2 aylıktı kaybettim onda genetik testte yolladık temiz gelmişti

Düşünmüyorum açıkçası bundan önce düşük yapmıştım normal yolla gebeliğim olmuştu 2 aylıktı kaybettim onda genetik testte yolladık temiz gelmişti
Anladım, kaybınıza üzüldüm. Ben 7 adet dondurdum 4 adet sağlıklı vardı içinde o yüzden iyi ki yaptırmışım diyorum. Ama belki 2 tanede gerek olmaz zaten seçenek 2 tane .

Anladım, kaybınıza üzüldüm. Ben 7 adet dondurdum 4 adet sağlıklı vardı içinde o yüzden iyi ki yaptırmışım diyorum. Ama belki 2 tanede gerek olmaz zaten seçenek 2 tane .
2 tane az pgt gidince bazen bozulabiliyormuş diye okudum o yüzden düşünmüyorum yaptırmayı inşallah gerekte kalmaz

Allahim öyle hızlı okudum ki çok güzel anlatmişsin sağol cnm bilgilendirdigin için zor bir süreç ve hiç bir şey bilmiyorsun ne derlerse o inş herkesin yüzü gülsün

Allahim öyle hızlı okudum ki çok güzel anlatmişsin sağol cnm bilgilendirdigin için zor bir süreç ve hiç bir şey bilmiyorsun ne derlerse o inş herkesin yüzü gülsün
Evet zor bir süreç ama güzelleştirmek bizim elimizde. Sonunun iyi olacağına ve kavuşacağımız şeye odaklanıp mutlu olmalıyız. Gerçekten hep gördüm merkezdeki insanlar çok gerginler, bence moralle çok alakası var. Gerçekten.

Şu an tedaviye yeni başladık bizde, çok gergin ve stresliyim zaman geçmek bilmiyor Rabbim yardım etsin inş herkese

Şu an tedaviye yeni başladık bizde, çok gergin ve stresliyim zaman geçmek bilmiyor Rabbim yardım etsin inş herkese
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ve eminim burada yazan herkes. Ama gerçekten pozitif olmaya çabalayın, ruh halinin bedene ne kadar yansıttığının bir sürü kanıtı var ben hep onlineda bebek mağazalarına bakmıştım, haftada 3 gün spor yaptım (transfer öncesine kadar), hep güzel güzel bebek videoları izledim. Size ne iyi geliyorsa onu yapın:) sonra onlineda favorilediğim kıyafetlerin bazılarını satın aldım, sağlıkça üstündede görmek nasip olsun umarım. Kurduğum hayaller gerçek oldu yani sizde hayaller kurun

Teşekkürler cnm, doktorum da hemşireside çok güzel anlatıyor motive edici bende güzel düşünüyorum ama farklı degişken oluyor insan umutla devam diyorum. Sen şu an kaç aylık oldun

Teşekkürler cnm, doktorum da hemşireside çok güzel anlatıyor motive edici bende güzel düşünüyorum ama farklı degişken oluyor insan umutla devam diyorum. Sen şu an kaç aylık oldun
Ben 20 haftalığım yarısı bitti. Çok zor bir hamilelik geçirdim kusma bulantım geçen hafta anca durdu. 10kilo verdim ama olsun oğluma değer diyorum. Sizde böyle düşünün sizi seçen bebek size gelecek

Ben 20 haftalığım yarısı bitti. Çok zor bir hamilelik geçirdim kusma bulantım geçen hafta anca durdu. 10kilo verdim ama olsun oğluma değer diyorum. Sizde böyle düşünün sizi seçen bebek size gelecek
Sağol cnm inş öyle olur, daha çok başındayım ben cumartesi yumurta toplama olacak bakalım hayırlısı.Sende sağlıkla al bebişini inş . Banada dua et, o duyguları yaşamak için çok bekledim

Sağol cnm inş öyle olur, daha çok başındayım ben cumartesi yumurta toplama olacak bakalım hayırlısı.Sende sağlıkla al bebişini inş . Banada dua et, o duyguları yaşamak için çok bekledim
Senin için dua edeceğim, sende moralini yüksek tut. Cumartesi için bol şans, çok kolay bir işlem zaten ilk kez yapılıyorsan hiç gerilme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…