Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırla kavuşursunuz inşallah bebeğinize. Size birkaç şey sorabilir miyim? İdil hanımın önerdiği vitamin desteklerinin markaları nelerdi acaba? İdil hanım genel olarak yaşamınızda herhangi bir değişiklik tavsiye etti mi? Bende tüp bebeğe başladım transferi bekliyoruz.Bugün keseyi gördüm çok şükür, isteyen herkes bir an önce bebişlerine kavuşsun
Merhaba, hepsi farklı farklı markalardandı. Kişinin ve eşinin bireysel sıkıntısına göre herkese belirli destekler öneriyor. Evet tavsiye etti mesela ben şubat itibariyle hayatımda içkiyi çıkardım çok nadir kullandım, haftada 1-2 gün gittiğim spora 2-3 gün gittim, sağlıklı mevsiminde beslenmeyi öneriyor. Sadece şunu söyleyebilirim, her şey kişiye özel çünkü herkesin derdi, değerleri, inferlite sebebi başka.Hayırla kavuşursunuz inşallah bebeğinize. Size birkaç şey sorabilir miyim? İdil hanımın önerdiği vitamin desteklerinin markaları nelerdi acaba? İdil hanım genel olarak yaşamınızda herhangi bir değişiklik tavsiye etti mi? Bende tüp bebeğe başladım transferi bekliyoruz.
Çok teşekkür ederim. Bizde sebepsiz infertilite var. Malesef İdil hanımla görüşemiyoruz. Tüp bebeği bile borçla deniyoruz. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.Merhaba, hepsi farklı farklı markalardandı. Kişinin ve eşinin bireysel sıkıntısına göre herkese belirli destekler öneriyor. Evet tavsiye etti mesela ben şubat itibariyle hayatımda içkiyi çıkardım çok nadir kullandım, haftada 1-2 gün gittiğim spora 2-3 gün gittim, sağlıklı mevsiminde beslenmeyi öneriyor. Sadece şunu söyleyebilirim, her şey kişiye özel çünkü herkesin derdi, değerleri, inferlite sebebi başka.
Merhaba İdil hanımın beslenme konusunda önerdiklerini paylaşabilir misiniz?Bugün keseyi gördüm çok şükür, isteyen herkes bir an önce bebişlerine kavuşsun
Merhaba, sağlıklı beslenme tabi öncelikli şart. Kahve, çay hiç içmedim, içki çok nadir içtim. Sporumu hiç aksatmadım bu da çok çok öncelikli. Sayfasında bir çok öneride bulunuyor zaten kendisi.Merhaba İdil hanımın beslenme konusunda önerdiklerini paylaşabilir misiniz?
buna en iyi doktorunuz söyler. eğer herhangi bir problem varsa ona göre tedavi uygulayıp sonra tüp bebek başlatır. ama bir sıkıntınız yoksa şartlar taze transfere izin veriyorsa belki 1 ayda bitmiş olur.Merhabalar öncelikle hamile olan anneleri tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah,benim gibi bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah...lütfen bana yardımcı olun ben ingiltere yaşıyorum ve bülent beyde tedavi olmak istiyorum benim gidip gelme durumun yok sadece bir seferde tüp bebek uygulanır mı
Merhaba, bende tüm kontrollerimi izmirde yaptırdım. 2-3 kez gittim istanbula Bülent beye. Bu kadar gitmelisiniz ne yazık ki.Merhabalar öncelikle hamile olan anneleri tebrik ederim allah tamamını erdirsin inşallah,benim gibi bekleyenlere de tez zamanda nasip etsin inşallah...lütfen bana yardımcı olun ben ingiltere yaşıyorum ve bülent beyde tedavi olmak istiyorum benim gidip gelme durumun yok sadece bir seferde tüp bebek uygulanır mı
Teşekkür ederim öncelikle ben 30 günlüğüne gelmek istiyorum türkiye ye yeterli olur mu? Kusuruma bakma çok soru soruyorum bilgim çok az yurt dışına olduğum içinMerhaba, bende tüm kontrollerimi izmirde yaptırdım. 2-3 kez gittim istanbula Bülent beye. Bu kadar gitmelisiniz ne yazık ki.
Ben size şöyle anlatayım. Ben hiç bir tedavi olmadım, hiç bir sıkıntımda yoktu. 2 nisan reglmin 3.günü ilk kez gittim kontrol oldum, Bülent hoca uygun dedi tedavim başladı. 13 nisanda opu oldum. 18 nisanda pgt genetik teste gitti embriyolar (bunu yapmayabiliyorsunuz sanırım) 30 nisanda sonuçlar geldi. 22 nisan ve 25 mayısta regl oldum. (2 regl dönemi geçmesini istiyorlar) 30 mayısta transfer için tedavim başladı. 25 haziranda transfer oldum. Bu süreçte 2 nisanda Bülent beyle görüştüm, 29 nisanda rahim filmi çektirdim (belki zor durumda olursanız bunu başka yerde çektirmenize müsade edebilirler) 20 haziranda kontrole gittim (bunu mutlaka kendileri yapıyorlar) 25 haziranda transfere gittim. Tüm bu aşamalarda hiç bir terslik olmamasına rağmen sürecim toplam 2 ay 25 gün sürdü. 4 kez istanbula gittim. Onun dışında kalan 2-12 nisan arasındaki kontrollerimi kendi doktorum yapıp Bülent Beye gönderdi ve aralarda bazı istedikleri kontroller için yine kendi doktoruma gittim. Benim bildiğim kadarıyla Bülent Bey taze transfer yapmıyor ama sizin durumunuzda yapar mı onu bilemiyorum tabi ki. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur. Ne zaman isterseniz soru sorabilirsiniz.Teşekkür ederim öncelikle ben 30 günlüğüne gelmek istiyorum türkiye ye yeterli olur mu? Kusuruma bakma çok soru soruyorum bilgim çok az yurt dışına olduğum için
Çok ama çok teşekkür ederim zahmet edip o kadar detaylı yazmışsınız allah razı olsun...sizin tedavi olumlu sonuçlandı anladığım kadarıyla allah tamamını erdirsin inşallahBen size şöyle anlatayım. Ben hiç bir tedavi olmadım, hiç bir sıkıntımda yoktu. 2 nisan reglmin 3.günü ilk kez gittim kontrol oldum, Bülent hoca uygun dedi tedavim başladı. 13 nisanda opu oldum. 18 nisanda pgt genetik teste gitti embriyolar (bunu yapmayabiliyorsunuz sanırım) 30 nisanda sonuçlar geldi. 22 nisan ve 25 mayısta regl oldum. (2 regl dönemi geçmesini istiyorlar) 30 mayısta transfer için tedavim başladı. 25 haziranda transfer oldum. Bu süreçte 2 nisanda Bülent beyle görüştüm, 29 nisanda rahim filmi çektirdim (belki zor durumda olursanız bunu başka yerde çektirmenize müsade edebilirler) 20 haziranda kontrole gittim (bunu mutlaka kendileri yapıyorlar) 25 haziranda transfere gittim. Tüm bu aşamalarda hiç bir terslik olmamasına rağmen sürecim toplam 2 ay 25 gün sürdü. 4 kez istanbula gittim. Onun dışında kalan 2-12 nisan arasındaki kontrollerimi kendi doktorum yapıp Bülent Beye gönderdi ve aralarda bazı istedikleri kontroller için yine kendi doktoruma gittim. Benim bildiğim kadarıyla Bülent Bey taze transfer yapmıyor ama sizin durumunuzda yapar mı onu bilemiyorum tabi ki. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur. Ne zaman isterseniz soru sorabilirsiniz.
Çok çok teşekkürler. Evet ben çok kısa sürede sonuca ulaştım umarım isteyen herkes en güzel zamanda kavuşurÇok ama çok teşekkür ederim zahmet edip o kadar detaylı yazmışsınız allah razı olsun...sizin tedavi olumlu sonuçlandı anladığım kadarıyla allah tamamını erdirsin inşallah
Amin canım benim.burda dertlerimizi paylaşmak iyi geliryor insanaÇok çok teşekkürler. Evet ben çok kısa sürede sonuca ulaştım umarım isteyen herkes en güzel zamanda kavuşur
Merhaba sanirim hamilesiniz sizle bi ara konustuk diye hatirliyorum polikistik overli miydiniz ?tup bebeklemi oldu sureciniz nasildi nerde denedinizBnm de demirim bi tık düşüktü hap ve damlasını yazdı. Krill oil ne içinmiş acaba biliyo musunz bn ilk kez duydum bi arastırayım
Merhaba sanirim hamilesiniz sizle bi ara konustuk diye hatirliyorum polikistik overli miydiniz ?tup bebeklemi oldu sureciniz nasildi nerde denediniz
Bende ilkinde sizin gibi hissettim, 20ye yakın yumurta alırız derken 12 yumurta aldık dedi, 3.güne sadece 1 tanesi gitti transfer ve negatif. Her şey toplam 21 gün sürdü rezalet bir deneyimdir. Hemen araştırmaya başladım, şu an 14 haftalık hamileyim. Acıbadem Maslak’ta 2.5 ay süren opu, dinlenme, hazırlık ve transfer dönemi geçirdim. 35 adet yumurtam toplandı. 19adet 3.gün 7adet 5.gün embriyom oldu. Ne yazık ki ilk 21 gün bana kötü anı olarak kalsa da doğru merkezi bulmama yardımcı oldu. Gözüm kapalı herkese Bülent Tıraş’ı tavsiye ederim. Tek seferde oğluma kavuştum. Sağlıkla büyümesini dilerimHerkese merhaba , Tüp bebek işlemine aniden karar verenlerden biri de benim. Okudukça kafam karıştı ve gittiğimiz ilk doktorla başlama kararı aldık. Acıbadem atakent hastanesinde. 4 folikül gözüktü diyordu doktorumuz son gün 3 dedi ve bir tanesinin boyutu güzel dedi. Opu oldu ve bir yumurta aldık dediler ve sağlıksız olduğu için dölleme olmucak. 10 gün içinde her şey başladı ve bitti. 3 yumurtanın 2 si ne oldu bilgi yok. 2. Adetiniz de tekrar gelin denildi. Bu süreç sonunda hissettiğim insanların parasını ve umudunu almak bu kadar kolaymış