• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Serüvenim

Nisan1980

🤰➡️🤱🧿💞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
224
161
103
Herkese merhaba, yeni üye ama takipte müdavim biriyim. :KK22:
3 yıllık evliyim, eşimin sperm değerleri sebebiyle çocuk sahibi olamadık. 23 temmuz itibariyle lucrin ile uzun protokol tedavisine başladım ve 9 yumurta toplandı . 8' i 5. Güne kadar kalmayı başardı. 20 ağustos'ta 2 embriyo transferim yapıldı . Beklemedeyim ve bu süreçte size ihtiyacım olduğunu anladım. :KK200:

Inşallah hamilesindir canım..
Ben hazıran da 1. Tüp bebek tedavimi oldum.. 6 yumurta toplandı 5 i döllendi 5 . Gün embriyo su..
1 tane transfer yapıldı.. malesef negatif..
Çok üzüldüm çok yıkıldım rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. hidrosalpenks varmış bende yakında ameliyat olmak zorundayım.. daha sonra da 2. Tüp bebek deneyecegiz dondurulmuş embriyo larla.. allahtan hayırlısı..

Inşallah hamilesindir canım..
Ben hazıran da 1. Tüp bebek tedavimi oldum.. 6 yumurta toplandı 5 i döllendi 5 . Gün embriyo su..
1 tane transfer yapıldı.. malesef negatif..
Çok üzüldüm çok yıkıldım rabbim isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. hidrosalpenks varmış bende yakında ameliyat olmak zorundayım.. daha sonra da 2. Tüp bebek deneyecegiz dondurulmuş embriyo larla.. allahtan hayırlısı..
Teşekkür ederim canım. Inşallah ameliyatın başarılı geçer ve evladına kavusursun:KK200:

Canım bende 20 hazıran da transfer olmuştum.. Şimdi olsaydı Benimde 12 haftalık olurmuş demekki :KK43: nasip değilmiş.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Cok tesekkur ederim benim bitane 5 yasinda kizim var o normal yolla oldu. Ama bu kismet iste. Oyuzden cok iyi anliyorum seniii neolur pes etme zamani geldiginde olur insallah biliyorum herkes aynisini soyluyordur. Ben bu tup bebege yaptirana kadar neler gecti basimdan ahh bi bilsen. Ama kizim icin vazgecmedim bize bisey olursa o yanliz kalmasin istedim. Allah insallah kuxahimiza almayi nasip etsin

Herkese merhaba, yeni üye ama takipte müdavim biriyim. :KK22:
3 yıllık evliyim, eşimin sperm değerleri sebebiyle çocuk sahibi olamadık. 23 temmuz itibariyle lucrin ile uzun protokol tedavisine başladım ve 9 yumurta toplandı . 8' i 5. Güne kadar kalmayı başardı. 20 ağustos'ta 2 embriyo transferim yapıldı . Beklemedeyim ve bu süreçte size ihtiyacım olduğunu anladım. :KK200:
Merhabalar uzun süredir siteye girmiyordum aynı süreçlerden 2016 da bende geçtim neler hissettiğinizi çok ama çok iyi biliyorum bu site o dönemlerde en büyük destekçim olmuştu 2 yıl önce benimde ağustosta transferim 2 embriyo ile yapılmıştı şuan oğlum 1.5 yaşında dilerim hakkınızda hayırlısı olur umudunuzu kaybetmeyin hiç bir zaman çok zor bir süreç ama sonra her şeyi unutuyorsunuz sadece sabır

Merhabalar uzun süredir siteye girmiyordum aynı süreçlerden 2016 da bende geçtim neler hissettiğinizi çok ama çok iyi biliyorum bu site o dönemlerde en büyük destekçim olmuştu 2 yıl önce benimde ağustosta transferim 2 embriyo ile yapılmıştı şuan oğlum 1.5 yaşında dilerim hakkınızda hayırlısı olur umudunuzu kaybetmeyin hiç bir zaman çok zor bir süreç ama sonra her şeyi unutuyorsunuz sadece sabır
Merhaba, Allah bağışlasın oğlunuzu. Umut verdiniz, mutlu ettiniz beni. Geri sayım başladı, çarşamba günü kan tahlili vereceğim. Buraya güzel şeyler yazmayı çok istiyorum :anneadayı:

Sozun bittigi yer cnm rabbim en hayirlisini bilir ona sigin sen icini ferah tut
Nerede yaptırdın hangi şehir? Ben 40 yaşındayım ve eşimin de sperm sorunu olduğunu ilk denememizde tek embriyomuz trasfere bile uygun bulunmayınca öğrendik. Bize çocuk sahibi olmak için yüzde 5 gibi şansımız olduğunu söylediler ve çok üzülmüştük. Allah’tan umut kesilmez dediler ve aynen de öyle oldu, İnşirah suresi okudum ve dinledim bol bol bu süreçlerde ( mutlaka Türkçesiyle beraber) çünkü sürekli bekleme dolu. Hiç olmayacağını kabullenerek ve hiç umudunu kaybetmeden dua et ve büyükmerkezleri araştır. Neden pozitif olmadığını sor embriyologlara ve doktoruna. Büyük şehirlerde daha büyük bir merkezlere başvurabilirsin. Hayırlısıysa hayırlısıyla inşallah☺️

Maalesef negatif canım ve çok umutluydum. Hala inanamıyorum...

Nerede yaptırdın hangi şehir? Ben 40 yaşındayım ve eşimin de sperm sorunu olduğunu ilk denememizde tek embriyomuz trasfere bile uygun bulunmayınca öğrendik. Bize çocuk sahibi olmak için yüzde 5 gibi şansımız olduğunu söylediler ve çok üzülmüştük. Allah’tan umut kesilmez dediler ve aynen de öyle oldu, İnşirah suresi okudum ve dinledim bol bol bu süreçlerde ( mutlaka Türkçesiyle beraber) çünkü sürekli bekleme dolu. Hiç olmayacağını kabullenerek ve hiç umudunu kaybetmeden dua et ve büyükmerkezleri araştır. IMSI yöntemi var erkek infertilite sorunu için. Neden pozitif olmadığını sor embriyologlara ve doktoruna. Büyük şehirlerde daha büyük bir merkezlere başvurabilirsin. Hayırlısıysa hayırlısıyla inşallah☺️

Son düzenleme:
Nerede yaptırdın hangi şehir? Ben 40 yaşındayım ve eşimin de sperm sorunu olduğunu ilk denememizde tek embriyomuz trasfere bile uygun bulunmayınca öğrendik. Bize çocuk sahibi olmak için yüzde 5 gibi şansımız olduğunu söylediler ve çok üzülmüştük. Allah’tan umut kesilmez dediler ve aynen de öyle oldu, İnşirah suresi okudum ve dinledim bol bol bu süreçlerde ( mutlaka Türkçesiyle beraber) çünkü sürekli bekleme dolu. Hiç olmayacağını kabullenerek ve hiç umudunu kaybetmeden dua et ve büyükmerkezleri araştır. IMSI yöntemi var erkek infertilite sorunu için. Neden pozitif olmadığını sor embriyologlara ve doktoruna. Büyük şehirlerde daha büyük bir merkezlere başvurabilirsin. Hayırlısıysa hayırlısıyla inşallah☺️
merhaba, benim sürecim çok güzel geçti. bütün yumurtalarım döllendi ve hepsi 5. güne kalmayı başardı. transfer de iyi geçti sonrasında her şey yolundaydı ama 7. gün sabahı ağrıyla uyandım öğleden sonra da kanamam başladı. büyük şehirde bir üniversite hastanesinde yaptırdım. sizin nasıl oldu peki?

merhaba, benim sürecim çok güzel geçti. bütün yumurtalarım döllendi ve hepsi 5. güne kalmayı başardı. transfer de iyi geçti sonrasında her şey yolundaydı ama 7. gün sabahı ağrıyla uyandım öğleden sonra da kanamam başladı. büyük şehirde bir üniversite hastanesinde yaptırdım. sizin nasıl oldu peki?
İstanbul memorialda Semra Hoca var ekibin başında. 40 yaş aştına 1500 tl sini devlet karşılıyor. Erkek infertilitesinde IMSI yöntemi uyguluyorlar. 5. gün embriyosuna PGT yaptırdınız mı? Bu önemli bir kısım çünkü. Sizin hastane de uyguluyorsa ve iyiyse bu iş tam olarak sabır ve umut işi. Herşeyden önce hiç olmayacağını kabullenmek zorundasın. Önce bunu düşünüp kabullenişe geç, ve hayatımı buna göre tekrar düşün mutlu ol. Bu aşamadan sonra beklentisiz şekilde ya tutarsa diye denemeye devam. Tayland da 63 yaşında bir kadın aşılama yoluyla hamile kalmıştı son söz Allah’ındır☺️

Back