V Valued Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2022 500 181 33 30 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Maviesra #61 Meleksm .!.: Düşük amh yi bilmiyorum ama yumurta kalitesi için, doktorum bana kabak çekirdeği, keton tohumu, arı sütü, arı poleni, çöret otu, fındık, fıstık, bal tüketmem söylemişti. Balık yağı hapı yazmıştı onu içtim. Bide vitamin. Genişletmek için tıkla... Faydasını gördünüz mü ,bende bu şekil beslenmeye başladım yeni
Meleksm .!.: Düşük amh yi bilmiyorum ama yumurta kalitesi için, doktorum bana kabak çekirdeği, keton tohumu, arı sütü, arı poleni, çöret otu, fındık, fıstık, bal tüketmem söylemişti. Balık yağı hapı yazmıştı onu içtim. Bide vitamin. Genişletmek için tıkla... Faydasını gördünüz mü ,bende bu şekil beslenmeye başladım yeni
M Meleksm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Şubat 2021 649 753 53 13 Eylül 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Maviesra #62 belkibirmucizemolur .!.: Faydasını gördünüz mü ,bende bu şekil beslenmeye başladım yeni Genişletmek için tıkla... Evet. Gördüm. Bide propolis yedim. Smdi geldi aklıma. İnsallah sizede şifa olur
belkibirmucizemolur .!.: Faydasını gördünüz mü ,bende bu şekil beslenmeye başladım yeni Genişletmek için tıkla... Evet. Gördüm. Bide propolis yedim. Smdi geldi aklıma. İnsallah sizede şifa olur