• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi içim en iyi takviye hangisidir

Sizde prowomen yan etki mi yaptı keşke demişsiniz?
Benim bildiğim ama emin olmadığım kadarıyla eğer pko yoksa inositol içerikli ürünler yunurta sayısını negatif yönde etki ediyor. Bende pko yoktu ,onu kullandığımin 3.ayinda dr kontrolünde 2 yumurta görülmüştü,normalde 8 yumurtam oluyordu.. o yuzden direkt bıraktım..
Birde maddi açıdan da dusunuyorsunuz, 300tl ye alıyorduk tanıdık eczaneden..eşime de almıştım..Yani aylık 600tl verip daha iyi etki eden kürler yapılabilir.. ama yine de siz bilirsiniz her bünye farklı çünkü..

Benim bildiğim ama emin olmadığım kadarıyla eğer pko yoksa inositol içerikli ürünler yunurta sayısını negatif yönde etki ediyor. Bende pko yoktu ,onu kullandığımin 3.ayinda dr kontrolünde 2 yumurta görülmüştü,normalde 8 yumurtam oluyordu.. o yuzden direkt bıraktım..
Birde maddi açıdan da dusunuyorsunuz, 300tl ye alıyorduk tanıdık eczaneden..eşime de almıştım..Yani aylık 600tl verip daha iyi etki eden kürler yapılabilir.. ama yine de siz bilirsiniz her bünye farklı çünkü..
Bak hu olabilir. Bende aynı hataya düştüm.
Pko olmadığı halde aylarca inofolikkombi sonrada prowomen kullandım muhtemelen bende de böyle biberli yaptı.
Bıraktım baktım ki sonuç alamıyorum.

Ne yapabiliriz kalite için sence, fikrin var mı?
Sağlıklı beslenme, arı sütü bal polen, perga kulanıyorum. Maden suyu, baklagil, ceviz, badem vs iyi gelirmiş.

Bak hu olabilir. Bende aynı hataya düştüm.
Pko olmadığı halde aylarca inofolikkombi sonrada prowomen kullandım muhtemelen bende de böyle biberli yaptı.
Bıraktım baktım ki sonuç alamıyorum.

Ne yapabiliriz kalite için sence, fikrin var mı?
Sağlıklı beslenme, arı sütü bal polen, perga kulanıyorum. Maden suyu, baklagil, ceviz, badem vs iyi gelirmiş.
Bence doğrusunu yapmışsınız..
Acikcasi ben de her gebe kalmak isteyen bir anne adayı gibi klasik bal tarçın polen yiyorum. Baklagiller den hepsini bol bol tüketiyorum.. ceviz badem fibdik aynı şekilde.. ayrica ekmek makarna gibi hamur işlerini yüzde 70 80 azalttım.. yürüyüş bol yapın diyorlar kanlanma arttığı için.. onun dışında c vitamini d vitamini alıyorum.. gibi gibi ..aklıma gelenler suan icin bu sekilde..umarım şifa bulursunuz tez vakitte

Bence doğrusunu yapmışsınız..
Acikcasi ben de her gebe kalmak isteyen bir anne adayı gibi klasik bal tarçın polen yiyorum. Baklagiller den hepsini bol bol tüketiyorum.. ceviz badem fibdik aynı şekilde.. ayrica ekmek makarna gibi hamur işlerini yüzde 70 80 azalttım.. yürüyüş bol yapın diyorlar kanlanma arttığı için.. onun dışında c vitamini d vitamini alıyorum.. gibi gibi ..aklıma gelenler suan icin bu sekilde..umarım şifa bulursunuz tez vakitte
Allah razı olsun canım inş.
Bal tarçın çörek otu yediğinizde adet öncesi ara kanama yapmış mıydı?

Allah razı olsun canım inş.
Bal tarçın çörek otu yediğinizde adet öncesi ara kanama yapmış mıydı?
Oyle bir ara kanamam olmadı açıkçası. Cok nadir de olsa bazen ara kanaman olur.
Benim sıkıntım tam reglime 5 gün kala yaşadığım kahverengi akinti..5 gün sürüyor sonrasında adet oluyorum..Bu sağlıklı bir şey degil ama dr lar önemli değil dedi..bana göre de onemli bir problem. .

Oyle bir ara kanamam olmadı açıkçası. Cok nadir de olsa bazen ara kanaman olur.
Benim sıkıntım tam reglime 5 gün kala yaşadığım kahverengi akinti..5 gün sürüyor sonrasında adet oluyorum..Bu sağlıklı bir şey degil ama dr lar önemli değil dedi..bana göre de onemli bir problem. .
Dr önemsiz gördüyse hiç sıkıntı yapma kendine bunu canım.

Selamlar, mesajını okuyunca farkettim. Ben de içinde inositol olan bir mutlivitamin kullanıyorum 3 aydır. Normalde 6-7 adet olan yunurta sayım iki aydır 2-3 olarak görünüyor. Covid geçirdin ondan mı oldu diye üzülüyordum.
Sen vitamini bıraktıklan sonra eski haline ne kadar zamanda döndü acaba..

Selamlar, mesajını okuyunca farkettim. Ben de içinde inositol olan bir mutlivitamin kullanıyorum 3 aydır. Normalde 6-7 adet olan yunurta sayım iki aydır 2-3 olarak görünüyor. Covid geçirdin ondan mı oldu diye üzülüyordum.
Sen vitamini bıraktıklan sonra eski haline ne kadar zamanda döndü acaba..
1 ay sonra hemen normale döndü.. Bende bu süreçte beslenmeme de dikkat ettim..klasik 7-8 yumurta göründü son tedavide..o yuzden panik yapmadan bırakın kullanmayın.. .belki de rastlantısal öyle gelmişte olabilir ama ben inositole yordum yumurta azalmasını..

Maalesef yine yakalandim bu lanet virüs e 🤦🏼‍♀️ çok saol canim regl olunca sağlık ocağında hormon testi vereyim martta da tüp bebek icin kabul ederseler ve inşallah aksilik olmazsa baslicam eylul ayinda hâlbuki basliyoduk ama saçma sapan kürler yüzünden tedavi olamadım:KK43: bende çoğu şeyi uyguluyorum ekstra keten tohumu da ilave edeyim umarım 3 'de başarılı sonuç elde edersiniz çok zor süreç daha başlamadan sistem yordu beni devlete gidiyorum ilk diye :KK43: hakkımızda hayırlısı
Keten tohumu e2 yi düşürüyormu çıkarıyormu, benim 200 lerde çıktı

1 ay sonra hemen normale döndü.. Bende bu süreçte beslenmeme de dikkat ettim..klasik 7-8 yumurta göründü son tedavide..o yuzden panik yapmadan bırakın kullanmayın.. .belki de rastlantısal öyle gelmişte olabilir ama ben inositole yordum yumurta azalmasını..
Selamlar,
Ben de uzundur inositol içerikli vitaminler prowomen, maxijuno vs kullanıyordum. Yumurta 5-6 tane cıkarken son 2 kontrolde 1-2 anca cıkmaya başlamıştı. Ben de uzun uzun okudum ve PCOS'lu olmayanlarda sıkıntı yaratabileceğini öğrendim. Umarım benim de normale döner.
Forumda birbirinden görüp multivitamin ya da bitki karışımları deneyen o kadar çok var ki maalesef, hepsinin farklı hormonlara etkisi olabiliyor. Çok iyi olmuş yazdığınız...
Sevgiler

kızlar selam, herkes benzer seyler yazmıs, ek olarak şunu soyleyebilirim, C ve D vitamini yumurta gelişimine fayda ediyor. bir de benim doktorum Dim Plus önerdi, over rezervi düşük olan kadınlarda etkili dedi.
1 aydır kullanıyorum, bu ay ilişki sıklıgı az oldu oyuzden hamilelik beklemiyorum. adet olunca doktora gidicem bakalım yumurta sayısına faydası olmus mu göreceğim. aslında bu tür takviyeler en az 3-4 ay kullanımdan sonra etki ediyormus, yine gelişmeleri haber veririm

Merhaba hangi değerleriniz yükseldi kaçan kaça yükseldi acaba zahmet olmazsa yazabilir misiniz
Simdi eski degerlerime baktim bir ya da iki aylik dhea kullanimindan sonra , Dhea 506 ya yükselmisti ama gebelik olusmadi

Back