Üzgünüm ama dhea yı 3 kutu bitirdim hiç bir faydasını görmedim.. Boşuna para dökmeyinDhea kullanıyorum ben prowomen kullandım sonraki ay içerik zengin diye maxijuno ya geçtim zararı olmadi impryl de çok iyi diyolar o yüzden ne yapsam diye merak ediyorum. Kovit oldugumiçin tedavi ertelendi beklemedeyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek öncesi yumurta kalitesi içim en iyi takviye hangisidir
- Konu Sahibi Maviesra
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Amh artırmaz ama yumurta kaliteli olir diyolar doktorlar da amh si düşük olanlar oneriyolar gecen ay kullandım ondan kaynaklımi bilemem ama fsh lh düşmüştü birde adet kanaması çok olmuştu regl olunca randevu bulursam hastaneye gidip tekrar baktircam sağlık ocağına pek güvenemiyorum 2 gün sonra sonuç cikiyoÜzgünüm ama dhea yı 3 kutu bitirdim hiç bir faydasını görmedim.. Boşuna para dökmeyin
İnşallah faydası olmuşturAmh artırmaz ama yumurta kaliteli olir diyolar doktorlar da amh si düşük olanlar oneriyolar gecen ay kullandım ondan kaynaklımi bilemem ama fsh lh düşmüştü birde adet kanaması çok olmuştu regl olunca randevu bulursam hastaneye gidip tekrar baktircam sağlık ocağına pek güvenemiyorum 2 gün sonra sonuç cikiyo
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Inşallah canimİnşallah faydası olmuştur
- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 40
Merhabalar benim e2 değerim biraz düşük çıkmıştı keten tohumu tüketiyorum başka neler olabilir e2 değerini yükseltmek için. E2 düşüklüğü yumurta kalitesini etkiliyormuşKeten tohumu e2 değerine çok iyi diyolar zaten e2 yumurtalar ile alakal i şuan karantinadayım çıkınca başlayayım hergun diğer şeyleri kullanıyorum zaten umarım kaliteli 1 yumurta işimizi görür
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Tohum rotasyonu diye bir şey var google yazarsaniz 14 gun keten tohumu kabak cekirdegi 14 gün susam ay çekirdeği yiyosun ince istersen googledanMerhabalar benim e2 değerim biraz düşük çıkmıştı keten tohumu tüketiyorum başka neler olabilir e2 değerini yükseltmek için. E2 düşüklüğü yumurta kalitesini etkiliyormuş
MerhabalarTohum rotasyonu diye bir şey var google yazarsaniz 14 gun keten tohumu kabak cekirdegi 14 gün susam ay çekirdeği yiyosun ince istersen googledan
Tohum rotasyonu yumurta kalitesini etkiliyor mu?
- 1 Eylül 2021
- 4.766
- 18.205
- 158
Ben Dhea kullandim degerlerim cok yükseldi ama gebelik olmadiDüşük amh impryl öneriyomus doktorlar canim bide dhea yani öyle dedi arkadaşlar
- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 40
Tamam çok teşekkür ederim baktım yapacağım peki bu kabak çekirdeği ve ayçekirdeği kabuklarıyla mı çekilecekTohum rotasyonu diye bir şey var google yazarsaniz 14 gun keten tohumu kabak cekirdegi 14 gün susam ay çekirdeği yiyosun ince istersen googledan
MerhabalarMerhabalar benim e2 değerim biraz düşük çıkmıştı keten tohumu tüketiyorum başka neler olabilir e2 değerini yükseltmek için. E2 düşüklüğü yumurta kalitesini etkiliyormuş
Yumurta kalitesi için en ideal olan incir kuru diye biliyorum,bir araştırın isterseniz..tabi prolaktin hormonunuz yuksek değil ise..Ben malesef kullanamıyorum prolaktin yüksekliğinden ama kullanıp ta sonuç alanlar var.
- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 40
E2 düşüklüğü sorunu varsa onu yükseltip etkileyebilir benceMerhabalar
- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 40
Benim prolaktinim yüksek çıkmadı ama inciri çok tükettim ama hiç faydası olmadı yani illa kürünü mü yapmak gerekir, gerçi bir ara çok devam edemesem de kürünü de yapmıştım.. Faydasını görmedim malesef ama yine de aklımda teşekkür ederimMerhabalar
Yumurta kalitesi için en ideal olan incir kuru diye biliyorum,bir araştırın isterseniz..tabi prolaktin hormonunuz yuksek değil ise..Ben malesef kullanamıyorum prolaktin yüksekliğinden ama kullanıp ta sonuç alanlar var.
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Ben bu ay denicem regl olunca faydası olduğunu bu siteden bi kaç kisi yapmış birde instagramda idil bozkurtu takip edin embiryolog yumurta kalitesi için öneriler veriyorMerhabalar
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Bende dhea 2 aydır kullanıyorumBen Dhea kullandim degerlerim cok yükseldi ama gebelik olmadi
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
Icleri olmalı diye tahmin ediyorum burda bak canim kk da yapanlarda var araştır biTamam çok teşekkür ederim baktım yapacağım peki bu kabak çekirdeği ve ayçekirdeği kabuklarıyla mı çekilecek
Eklentiler
Ben tohum rotasyonu yapmıştım ama adet öncesi semptomlar için kaşık ağrısı baş ağrısı kahverengi lekelenme vs için.. kaliteye faydası oldu diye birsey söyleyebilir miyim inanın bilmiyorum..Ben bu ay denicem regl olunca faydası olduğunu bu siteden bi kaç kisi yapmış birde instagramda idil bozkurtu takip edin embiryolog yumurta kalitesi için öneriler veriyor
- 6 Şubat 2021
- 6.025
- 5.826
- 148
E2 değeri için keten tohumu öneriyorlar kabak cekirdegide yumurta ve sperm kalitesi için önemli umarım faydası olur dengeli beslenme en buyuk ilac benceBen tohum rotasyonu yapmıştım ama adet öncesi semptomlar için kaşık ağrısı baş ağrısı kahverengi lekelenme vs için.. kaliteye faydası oldu diye birsey söyleyebilir miyim inanın bilmiyorum..
- 4 Şubat 2021
- 964
- 475
- 53
- 40
Araştırıcam teşekkür ederimIcleri olmalı diye tahmin ediyorum burda bak canim kk da yapanlarda var araştır bi
Evet kabuksuz kısmını alıyorsunuz.Icleri olmalı diye tahmin ediyorum burda bak canim kk da yapanlarda var araştır bi
Aktara gittiğinizde veriyorlar.
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Sizde prowomen yan etki mi yaptı keşke demişsiniz?Prowomen da bildiğim ve kullandığım kadarıyla inositol seviyesi yüksek.. birde pko yoksa inositol içerikli takviyeler almak iyi olmuyor malesef..Ben 3 ay kullandım ama suan keşke kullanmasaydim diyorum..onun yerine bal tarçın ari sutu polen corekotu vs kullansaydim..