- 17 Temmuz 2021
- 6.683
- 21.711
-
- Konu Sahibi Matmazel -
Oncekilerde takviye kullanmamis miydiniz hicBenim önceki tedavimde tüm embriyolar negatif oldu akabinde takviyeye başladım ama bir iki takviye degil böyle 10 adet takviye idi akabinde opu oldum ilk transferde pozıtıfı gördüm darısı size inşallah
Hâlâ zorlanıyorum ama sonuç güzel olucaksa değer bence, biraz büyük, antibiyotik gibi düşünebilirsiniz ama yutulmuyor değilZor yutuluyor deniyor ama nasil cozdunuz o olayi
Merhaba yaklaşık 7 aydır bende bu vitaminlerden kullanıyorum.dogal yoldan oluşmadı tüp bebek için karar aldık doktorla.argifertil kullandım bir ay gebelik oluşma Yonca bu sefer biosteron,omegrav balık yağı başladık iki ay bitti ama bir yumurta oluştu oda küçük büyümez dedi.normalde biosteren tedavisi 3 aylikmis bir ay daha kullanalım dedi eğer iki hafta sonraki adetimde yumurta olmazsa bu sefer bekarken dondurdugum 2 yumurtayı transfer edelim dedi.bakalim normalde biosteron kullanıldığında yumurta sayısı en fazla olduğu donemmis eczacı arkadasim öyle demişti.ama bende pek işe yaramadı gibibiosteron kullanıyorum günde 3 defa,argifertil ve astalife(balık yağı içeren) bunları kullanıyorum.yok havuz yöntemi uygulanmayacaktı ama benim yıllardır gününden şaşmayan adetim yumurta toplanacağı ay gelmedi.ilaçlarla zar zor az bir şey geldi.doktorum rahim duvarın dökülmemiş tedaviye başlayamayız dedi o yüzden ilaçlara devam edelim dedi o yüzden devam ediyorum.sizin havuz mu olacak
Ikiye boluyorum benHâlâ zorlanıyorum ama sonuç güzel olucaksa değer bence, biraz büyük, antibiyotik gibi düşünebilirsiniz ama yutulmuyor değil
bizim de normal yolla olur dediler ama maalesef olmadı.benim geçen ay yumurtalarım iyiydi ama tedaviye başlayamadık.biesteron güzel bi ilaçmış faydalı.inşallah en kısa sürede emeklerimizin karşılığını alırız.bu ay nasıl olacak yumurtalarımız bilmiyorum önümüzde ki hafta adet günüm.benim bi tanıdığım var biesteronu uzun zamandır kullanıyor sürekliMerhaba yaklaşık 7 aydır bende bu vitaminlerden kullanıyorum.dogal yoldan oluşmadı tüp bebek için karar aldık doktorla.argifertil kullandım bir ay gebelik oluşma Yonca bu sefer biosteron,omegrav balık yağı başladık iki ay bitti ama bir yumurta oluştu oda küçük büyümez dedi.normalde biosteren tedavisi 3 aylikmis bir ay daha kullanalım dedi eğer iki hafta sonraki adetimde yumurta olmazsa bu sefer bekarken dondurdugum 2 yumurtayı transfer edelim dedi.bakalim normalde biosteron kullanıldığında yumurta sayısı en fazla olduğu donemmis eczacı arkadasim öyle demişti.ama bende pek işe yaramadı gibi
inşallah tedaviniz güzelce ilerler ve her şey istediğiniz gibi olurMerhaba yaklaşık 7 aydır bende bu vitaminlerden kullanıyorum.dogal yoldan oluşmadı tüp bebek için karar aldık doktorla.argifertil kullandım bir ay gebelik oluşma Yonca bu sefer biosteron,omegrav balık yağı başladık iki ay bitti ama bir yumurta oluştu oda küçük büyümez dedi.normalde biosteren tedavisi 3 aylikmis bir ay daha kullanalım dedi eğer iki hafta sonraki adetimde yumurta olmazsa bu sefer bekarken dondurdugum 2 yumurtayı transfer edelim dedi.bakalim normalde biosteron kullanıldığında yumurta sayısı en fazla olduğu donemmis eczacı arkadasim öyle demişti.ama bende pek işe yaramadı gibi
Bilmiyorum da doktorum 3 aylık demişti bana ayın 16 adet günüm bakalım kaç yumurta oluşacak duruma göre tüp bebek yolcusuyuzbizim de normal yolla olur dediler ama maalesef olmadı.benim geçen ay yumurtalarım iyiydi ama tedaviye başlayamadık.biesteron güzel bi ilaçmış faydalı.inşallah en kısa sürede emeklerimizin karşılığını alırız.bu ay nasıl olacak yumurtalarımız bilmiyorum önümüzde ki hafta adet günüm.benim bi tanıdığım var biesteronu uzun zamandır kullanıyor sürekli
inşallah güzel sonuçlar alırızBilmiyorum da doktorum 3 aylık demişti bana ayın 16 adet günüm bakalım kaç yumurta oluşacak duruma göre tüp bebek yolcusuyuz
Banada doktorum 3 ay önerdi bu süreçte doğal yollarla kalabilirsin dedi umarım hepimiz tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalabilirizBilmiyorum da doktorum 3 aylık demişti bana ayın 16 adet günüm bakalım kaç yumurta oluşacak duruma göre tüp bebek yolcusuyuz
İkiye bölünce de zor yuttum ben, oyüzden tek seferde gitsin dedimIkiye boluyorum ben
Yutmasi zor gercekten
Ben ikiye bolerek yutuyorum hic tek basina denemedimİkiye bölünce de zor yuttum ben, oyüzden tek seferde gitsin dedimGünde üç kez tutuyorsunuz siz de dimi? Şifalar olsun hepimize İnşallah
Hangi takviyeleri kullandınız ?Benim önceki tedavimde tüm embriyolar negatif oldu akabinde takviyeye başladım ama bir iki takviye degil böyle 10 adet takviye idi akabinde opu oldum ilk transferde pozıtıfı gördüm darısı size inşallah