- 17 Temmuz 2021
- 6.682
- 21.711
-
- Konu Sahibi Matmazel -
Dil altinda eriyen bi b12 verdi adina eve gecince bakayimBenim de amh düşük ama düktürum yalnızca folik asit verdi. Bilemiyorum ne kadar etkili bu süreçte. B12 olarak hangisini önerdi doktorunuz?
Evet, aslında Nisan ayında başladık ancak olumsuz sonuçlandı. Ben de bir kez daha deneyeceğim haziran ayında.Dil altinda eriyen bi b12 verdi adina eve gecince bakayim
Tup bebek tedavisi mi goreceksiniz sizde
Bizimde hazirani bulacak sanirim ilk tedaviEvet, aslında Nisan ayında başladık ancak olumsuz sonuçlandı. Ben de bir kez daha deneyeceğim haziran ayında.
Bana doktor imprly ve omepaQ10 verdi.. Amh düşük benimdeKizlar tup bebek tedavisine baslayacagiz
Amh düşük
Doktor b12 yazdi ve argifertil diye bir takviye yazdi fakat ilaç samsunda varmis ordan getiriliyormus eczaneler kar payi olmadigi icin satmiyorlarmis
Gelmesi 5 gunu buluyormus napmaliyim muadil takviye mi arastirsam hemen baslamak icin diye düşündüm
Onerebileceginiz takviyeler var mi
Omepa q10 1 ay kullandimBana doktor imprly ve omepaQ10 verdi.. Amh düşük benimde
Omepa q10 1 ay kullandim
Doktorun onerdigi ilac 1079 tl
Imprlyi bende duydum acaba omepa ve onu mu alsam diye de dusundum
En azindan ikisi bin tlye gelecek
Bilemedim hemen de almam gerekiyor anca etki ediyor yumurtalara cunku
Allah hepimizin yardimcisi olsun maddi manevi zor bir surec..
Merhaba, ben de şuan tüp bebek tedavisi görüyorum, ben kullanıyorum argifertili hatta eşim de erkek için olanını kullandı.Bence doktorunuz onu verdiyse muadili almayın. Eskişehir'de var eczanede, siz hangi sehirdesiniz?Kizlar tup bebek tedavisine baslayacagiz
Amh düşük
Doktor b12 yazdi ve argifertil diye bir takviye yazdi fakat ilaç samsunda varmis ordan getiriliyormus eczaneler kar payi olmadigi icin satmiyorlarmis
Gelmesi 5 gunu buluyormus napmaliyim muadil takviye mi arastirsam hemen baslamak icin diye düşündüm
Arı sütü hem yumurta kalitesine hem de yumurta sayısını artırmada çok etkili. Ben çok faydasını görmüştüm.Kizlar tup bebek tedavisine baslayacagiz
Amh düşük
Benim sehrimde varmis fakat uzak bir ilcedeyim benMerhaba, ben de şuan tüp bebek tedavisi görüyorum, ben kullanıyorum argifertili hatta eşim de erkek için olanını kullandı.Bence doktorunuz onu verdiyse muadili almayın. Eskişehir'de var eczanede, siz hangi sehirdesiniz?
Zor yutuluyor deniyor ama nasil cozdunuz o olayiMerhaba, ben de şuan tüp bebek tedavisi görüyorum, ben kullanıyorum argifertili hatta eşim de erkek için olanını kullandı.Bence doktorunuz onu verdiyse muadili almayın. Eskişehir'de var eczanede, siz hangi sehirdesiniz?
Ari sutu aldim kucuk bi sisede onu balla polenle karistirsam olur mu acabaArı sütü hem yumurta kalitesine hem de yumurta sayısını artırmada çok etkili. Ben çok faydasını görmüştüm.
merhabalar.bende kullanıyorum bu ilacı 2 aydır.günde 3 defa alıyorum.2'ye bölüp yutuyorum ben bütün olarak yutmak gerçekten zor.tüp bebek öncesi verdi doktorumZor yutuluyor deniyor ama nasil cozdunuz o olayi
Evet yorumlarda hep oyle yaziyormerhabalar.bende kullanıyorum bu ilacı 2 aydır.günde 3 defa alıyorum.2'ye bölüp yutuyorum ben bütün olarak yutmak gerçekten zor.tüp bebek öncesi verdi doktorum
biosteron kullanıyorum günde 3 defa,argifertil ve astalife(balık yağı içeren) bunları kullanıyorum.yok havuz yöntemi uygulanmayacaktı ama benim yıllardır gününden şaşmayan adetim yumurta toplanacağı ay gelmedi.ilaçlarla zar zor az bir şey geldi.doktorum rahim duvarın dökülmemiş tedaviye başlayamayız dedi o yüzden ilaçlara devam edelim dedi o yüzden devam ediyorum.sizin havuz mu olacakEvet yorumlarda hep oyle yaziyor
2 aydir kullaniyorum demissiniz havuz mu yapiyor doktorunuz
Bende siparis verdim gelecek insallah
Buna ek baska takviye aliyor musunuz
Benim amh dusuk adeti bekliyorum ignelere baslamak icinbiosteron kullanıyorum günde 3 defa,argifertil ve astalife(balık yağı içeren) bunları kullanıyorum.yok havuz yöntemi uygulanmayacaktı ama benim yıllardır gününden şaşmayan adetim yumurta toplanacağı ay gelmedi.ilaçlarla zar zor az bir şey geldi.doktorum rahim duvarın dökülmemiş tedaviye başlayamayız dedi o yüzden ilaçlara devam edelim dedi o yüzden devam ediyorum.sizin havuz mu olacak
benim amh da yaşıma göre ne iyi ne kötü demişti doktorum.yaşım 33 bu arada.bir kimyasal gebeliğim var geçen yıl şubat ayında.yumurta toplamadan sonra 2 ay içinde transfer yapacağım demişti doktorum.bende adeti bekliyorum.dediğiniz gibi umarım ikimiz içinde hayırlısı olur.ALLAH hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.yıpratıcı bi süreçBenim amh dusuk adeti bekliyorum ignelere baslamak icin
Ilk kontrolde yeterli yumurtaya ulasilamazsa havuz yapilabilir dedi doktorum
Ikimiz icin de hayirlisi olsun insallah
Evet öyle de olur. Ben fındık kadar dilimin altına koyuyordum, orada eriyordu. Bu şekilde daha etkiliymişAri sutu aldim kucuk bi sisede onu balla polenle karistirsam olur mu acaba
Sek yiyince dilimi uyusturuyor bi tuhaf
Himm oyle deneyeyim bide o zamanEvet öyle de olur. Ben fındık kadar dilimin altına koyuyordum, orada eriyordu. Bu şekilde daha etkiliymiş