Tüp bebek öncesi takviye

Matmazel -

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2021
6.682
21.711
Kizlar tup bebek tedavisine baslayacagiz
Amh düşük
Doktor b12 yazdi ve argifertil diye bir takviye yazdi fakat ilaç samsunda varmis ordan getiriliyormus eczaneler kar payi olmadigi icin satmiyorlarmis
Gelmesi 5 gunu buluyormus napmaliyim muadil takviye mi arastirsam hemen baslamak icin diye düşündüm
Onerebileceginiz takviyeler var mi

Benim de amh düşük ama düktürum yalnızca folik asit verdi. Bilemiyorum ne kadar etkili bu süreçte. B12 olarak hangisini önerdi doktorunuz?

Bana doktor imprly ve omepaQ10 verdi.. Amh düşük benimde

Bana doktor imprly ve omepaQ10 verdi.. Amh düşük benimde
Omepa q10 1 ay kullandim
Doktorun onerdigi ilac 1079 tl
Imprlyi bende duydum acaba omepa ve onu mu alsam diye de dusundum
En azindan ikisi bin tlye gelecek
Bilemedim hemen de almam gerekiyor anca etki ediyor yumurtalara cunku
Allah hepimizin yardimcisi olsun maddi manevi zor bir surec..

Merhaba, ben de şuan tüp bebek tedavisi görüyorum, ben kullanıyorum argifertili hatta eşim de erkek için olanını kullandı.Bence doktorunuz onu verdiyse muadili almayın. Eskişehir'de var eczanede, siz hangi sehirdesiniz?

Arı sütü hem yumurta kalitesine hem de yumurta sayısını artırmada çok etkili. Ben çok faydasını görmüştüm.

Benim sehrimde varmis fakat uzak bir ilcedeyim ben
Direkt yerinden alacagim sanirim
Esim icin vermedi doktor sonuclari iyi diye
Tek bana gerek gordu amh dusuk diye

Zor yutuluyor deniyor ama nasil cozdunuz o olayi

merhabalar.bende kullanıyorum bu ilacı 2 aydır.günde 3 defa alıyorum.2'ye bölüp yutuyorum ben bütün olarak yutmak gerçekten zor.tüp bebek öncesi verdi doktorum
Evet yorumlarda hep oyle yaziyor
2 aydir kullaniyorum demissiniz havuz mu yapiyor doktorunuz
Bende siparis verdim gelecek insallah
Buna ek baska takviye aliyor musunuz

Evet yorumlarda hep oyle yaziyor
2 aydir kullaniyorum demissiniz havuz mu yapiyor doktorunuz
Bende siparis verdim gelecek insallah
Buna ek baska takviye aliyor musunuz
biosteron kullanıyorum günde 3 defa,argifertil ve astalife(balık yağı içeren) bunları kullanıyorum.yok havuz yöntemi uygulanmayacaktı ama benim yıllardır gününden şaşmayan adetim yumurta toplanacağı ay gelmedi.ilaçlarla zar zor az bir şey geldi.doktorum rahim duvarın dökülmemiş tedaviye başlayamayız dedi o yüzden ilaçlara devam edelim dedi o yüzden devam ediyorum.sizin havuz mu olacak

Benim amh dusuk adeti bekliyorum ignelere baslamak icin
Ilk kontrolde yeterli yumurtaya ulasilamazsa havuz yapilabilir dedi doktorum
Ikimiz icin de hayirlisi olsun insallah

Benim amh dusuk adeti bekliyorum ignelere baslamak icin
Ilk kontrolde yeterli yumurtaya ulasilamazsa havuz yapilabilir dedi doktorum
Ikimiz icin de hayirlisi olsun insallah
benim amh da yaşıma göre ne iyi ne kötü demişti doktorum.yaşım 33 bu arada.bir kimyasal gebeliğim var geçen yıl şubat ayında.yumurta toplamadan sonra 2 ay içinde transfer yapacağım demişti doktorum.bende adeti bekliyorum.dediğiniz gibi umarım ikimiz içinde hayırlısı olur.ALLAH hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.yıpratıcı bi süreç

Benim önceki tedavimde tüm embriyolar negatif oldu akabinde takviyeye başladım ama bir iki takviye degil böyle 10 adet takviye idi akabinde opu oldum ilk transferde pozıtıfı gördüm darısı size inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…