arkadaşlar ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı sorun bende ve eşimde çıktı bende yumurtlama sorunu eşimde ileri derecede varikosel çıktı, ilk defa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, nerde yaptıracağımı bilemiyorum ,evim doğuda en iyi tüp bebek merkezlerinin ise ankara ve istanbulda olduğu söyleniyor, benim hem maddi hemde manevi olarak sadece bir şansım var, şu an bunu yazarken bile ağlıyorum, evimde hiç huzur kalmadı,eşim bana çocuk olmadığı için ihanet bile etti, oda çok üzgün kendini toparlayamıyor , anlayacağınız çok zor bir durumdayım.hiç bir yere gidemiyorum herkes çocuk soruyor, kendimi eve hapsetmiş durumdayım bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldu onlarda çocuklarını saklıyolar sanki nazar edeceğim muamelesinde bulunuyolar, eşimin ailesi bizim ayrılmamızı 4 gözle bekliyolar,daha anlatacak çok şey var ... eğer çocuğum olmazsa üzüntümden öleceğimi düşünüyorum, oyüzden bana tüp bebek merkezleri hakkında bildiklerinizi ve duyduklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum,ben memorial hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum ama yinede karasızım, şimdiden ilgilene herkesten ALLA RAZI OLSUN.
arkadaşlar yumurtlamayı ve spermlerin sağlıklı olması için hangi besinleri tüketelim ve hangi bitkisel ürünleri alalım kullanıp fayda gördüklerinizi yazarsanız çok sevinirim,ben yumurtlama için incir kürü ve hayıt tohumu çayı spermde ise keçi boynuzu ve proxed biliyorum başka ne önerirsiniz
arkadaşlar ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı sorun bende ve eşimde çıktı bende yumurtlama sorunu eşimde ileri derecede varikosel çıktı, ilk defa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, nerde yaptıracağımı bilemiyorum ,evim doğuda en iyi tüp bebek merkezlerinin ise ankara ve istanbulda olduğu söyleniyor, benim hem maddi hemde manevi olarak sadece bir şansım var, şu an bunu yazarken bile ağlıyorum, evimde hiç huzur kalmadı,eşim bana çocuk olmadığı için ihanet bile etti, oda çok üzgün kendini toparlayamıyor , anlayacağınız çok zor bir durumdayım.hiç bir yere gidemiyorum herkes çocuk soruyor, kendimi eve hapsetmiş durumdayım bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldu onlarda çocuklarını saklıyolar sanki nazar edeceğim muamelesinde bulunuyolar, eşimin ailesi bizim ayrılmamızı 4 gözle bekliyolar,daha anlatacak çok şey var ... eğer çocuğum olmazsa üzüntümden öleceğimi düşünüyorum, oyüzden bana tüp bebek merkezleri hakkında bildiklerinizi ve duyduklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum,ben memorial hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum ama yinede karasızım, şimdiden ilgilene herkesten ALLA RAZI OLSUN.
haklısın ninya, senin adına çok üzüldüm bu sorunu yaşayan hepimiz için çok üzgünüm, evlada kavuşup onu kaybetmek acıların en büyüğü ve en kutsalı, ama dediğin gibi böyle harap olsak bile elimize hiçbirşey geçmiyecek, RABBİM herkese dilediğini verir dilediğini alır, bazen düşünüyorumda yürüyemeyen göremeyen yatağa bağlı hastalara göre çok da şanslıyız elimizde olmayan şeyler için üzülüp kahrolacağımıza elimizde olanlar için sevinmeliyiz aksi halde elimizde olanlarıda kaybedip bu defa kaybettiklerimize üzülürüz çünkü stres in vücuda verdiği zarar çok fazla, senin hayatın tadını çıkarabilmen çok güzel ama ben doğunun en ücra köşelerinden birindeyim eşimin işinden dolayı, ne ulaşım var burda nede kafa dengi bir arkadaş eşimde pek çıkartmıyor dışarı, anlayacağın gezmem tozmam pek mümkün değil halimden çok şikayetçi değilim ancak bu durumda 2 kat daha fazla ihtiyaç duyuyorum bir çocuğa...ah be canım, öyle zorki yaşadıklarımız. hepimizin hikayesi ayrı bir trajedi. bende 30 yaşındayım 6 senelik evliyim. tedaviler aşılamalar derken ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. lakin bebeğimin gelişimi 2. ayın sonunda durdu ve kürtaj oldum. kürtajdan sonra ilk adetimi oldum dün. içim acıyo resmen, hala gizli saklı ağlıyorum. senelerce hamile kalmayı bekle, sonrada 2 aylıkken bebiğini kaybet, çok acı çooooooooooooooooooooook. ama herşey olacağına varıyor işte. ben senin yaşadığın bu buhranı 2 sene önce yaşadım. ve iyiki ozaman hamile kalmamışım diyorum. çünkü o dönemde hamile kalsaydım psikolojim dahada kötüye gidebilirdi. sana tavsiyem hayatını düzene koy, sonra kocanla ilişkini düzelt. maddi açıdan bizde çok kötü durumdaydık. devletten tüp bebek için rapor çıkarttım. araştırma hast. ve tıp fakültelerinden alabiliyorsun raporu. belli prosedürleri var tabi. 2 ay ila 6 ay arasında değişiyor. ben ise 1 sene uğraştım. ve o bir sene beni her türlü şey için hazırladı. raporu çıkarınca 6milyarlık tedavi 1,5 milyara geliyor. 2 kez deneme hakkın oluyor. 6 ay geçerliliği var raporun. ama önce sen sağlıklı ol, biraz ruhen rahatla. bu hayatta hepimizin tek şansı var, birkez yaşıyoruz. bebek çok önemli ama olmaması hayatın sonu değil. gül, gez, eğlen çünkü hayatına bebek birkez girdimi hayat duruyor. transfer gününden sonra yatağa bağlanıp kalıyorsun. hareket özgürlüğün bitiyor. ben 2 ay sonra tekrar transfere gidicem. ve şimdi yapamadığım, yapmak istediğim ne varsa onu yapıyorum. kısacası HAYATIN TADINI çıkarıyorum
canım benım sen moralını yuksek tut bebegınız olunca ınsallah aranızda duzelır .yasadıklarını az cok anlayabılıyorum momorıal hastanesının bıraz agır masrafı ben medıcana beylıkduzunde ıkıncı ıcın baslıyorum bu ay allah nasıp ederse benımde esımde varılosel var ıkı kere amelıyat oldu bı degısıklık olmadı amelıyat kesın cozum degıl baslıcagın zaman haberlesebılırsek ılaclarla ılgılı yardımcı olmaya calısırım sana allah yardımcımız olsun
hacermeral ALLAH sanada tez vakitte sıkıntıya girmeden hemencecik nasip etsin inşallah, masraf konusunda haklısın birde yol ulaşım kalacak yer eklenince zorlayacak bizi, bir arkadaşım var onunda çocuğu olmuyordu 2 yıl boyunca tüp bebek merkezlerini araştırdı, en iyisinin memorial olduğunu söyledi, daha tam karar vermedim 1 hafta içinde karar vermem lazım medicana beylik düzü hiç araştırmadım yarın da orayı ararım yardımcı olduğun için sağol canım, başlatacağımız zaman forumdan haberleşiriz, ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN, İNANIYORUM OLUCAK İNŞALLAH....
canım ıyı dıleklerın ıcın cok sagol ne zamn baslıcaksın tedavıye basladıgın zamn goruselım haberleselım allah yar ve yardımcımız olsun
hacermeral, anatolyayıda düşünmeye başladım belki orayada gidebilirim, hakan doktor hakkında çok iyi yorumlar aldım
hacermeral, anatolyayıda düşünmeye başladım belki orayada gidebilirim, hakan doktor hakkında çok iyi yorumlar aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?