Tüp Bebek Merkezleri Hakkında Bilgi Verir misiniz?

çocuğun olmuyor idye eşin nasıl seni aldatır. evliliğinde mutlu musun gerçekten. canım öncelikle canını sıkam belliki sizde asıl problem eşinde. erkek infertili için Ankara maya tüp bebek merkezini duydum. birde istanbulda bahçeçci fulya kliniğini. bende erkek değil bende sorun olduğu için bu kadar yardımcı olabiliyorum canım. ama canını sıkma...

firdos senin adına çok sevindim büyük mücadeleden sonra çocuk sahibi olunması bana inanılmaz moral variyor, kadınlar kulübüne yazdığım ilk gün dündü, dünden bugüne çok değiştim, hiç yalnız değilmişim bunu öğrendim, halime şükretmeyi, hatta daha farklı olumsuzluklara bile hazırlıklı olmayı öğrendim, tüp bebek yaptıracağımı kimseye söylemedim , malum halk helede küçük yerler bunu garipsiyolar , aileme bile söylemedim , bu kulüp sayesinde bu büyük sorumluluğu paylaştığım arkadaşlar oldu , başıma gelecek herşeyi anlatacağım burda umarım sevincimide paylaşırım, bu arada özel hayatım konusunda okuyanlar haklı olarak bana kızabilirler çünkü bir bayan olduğum için bana üzülüp empati kuruyorlar, ama şunu bilinki bende ihanetleri öğrendiğimde boşanmayı düşündüm eşimle çok tartıştım çok ağladım ağlamaktan gözlerim tam 4 numara arttı inanırmısınız kalın camlı gözlük takmak zorundayım şu anda ,onu aylarca af etmedim, ve eşimi bu konuda hiçbirzamanda af etmeyeceğim bu benim kalbimde bir yara olarak kalıcak, benim gözümden sakınıp kıskandığım insan başka kızlarla görüşmeyi bana tercih etti bu asla af edilmez;ama ben eşimi aşırı derecede seviyorum onsuz nefes bile alamıyorum üstelik erkeklerin çoğu malesef bunu eşlerine yapıyolar arkadaşlarımdan duyuyorum, bu yüzden af ettim bir daha yapmayacağına inanıyorum eğer yaparsa kesinlikle boşanırım, şimdi çocuk ne olur diye düşünüceksiniz , ben çocuk okadar çok istiyorumki eşim olsada olmasada ben bir evladım olsun istiyorum, yalnızlığım bitecek ,onu çok iyi yetilştireceğim onu sevgiyle büyütecek aynı zamanda onunla büyüyeceğim,

arkadaşlar yumurtlamayı ve spermlerin sağlıklı olması için hangi besinleri tüketelim ve hangi bitkisel ürünleri alalım kullanıp fayda gördüklerinizi yazarsanız çok sevinirim,ben yumurtlama için incir kürü ve hayıt tohumu çayı spermde ise keçi boynuzu ve proxed biliyorum başka ne önerirsiniz

canım eşin düzenli olarak kullanırsa keçi boynuzunun gerçekten çok etkisi var.ben eşime asla yediremedim tadını sevmiyor.ama benim eşim tese ameliyatı olurken doktor söylemiş 2 hafta önce bir hastam vardı ondada hiç sperm yoktu ameliyata alıcaktık son bir test aldık ve inanamadım bir sürü sperm vardı demiş.sormuş doktor ne kullandın diye oda sadece keçi boynuzu yedim demiş.doktor bile öneriyo yani.

arkadaşım öncelikle allah yardımcın olsun ve sabır versin.konuya cevap vermekte geç mi kaldım bilmiyorum ama ben yine de fikrimi söyliim.ben de tüp bebekle hamile kaldım ancak maalesef kaybettim.bizde sorun çooooook.genetik vs .şu an bazı tahlillerimizi bekliyoruz onların sonucuna göre uygun bi zamanda evlaat edincez heralde .neyse çok dağıttım.ben doktorumdan ve merkezimden çok memnunum.(centrum-ankara)ancak ımsı diye bi yöntem duydum sonradan . ben günün birinde tekrar denersem mutlaka o yöntemin uygulandığı bi yer bulurum.canım eğer şansın şu an için tekse lütfen ımsı uygulayabilen bi merkez araştır.centrumda var mı bilmiyorum.oraya da sorabilirsin.tedavi sırasında (yani yumurta toplama ve transfer)bana prensesler gibi baktılar.ben böyle güleryüz-ilgi görmedim.telefon edip merkezlerden bilgi almaktansa en çok memnun kalınan merkezleri düşünmelisin bence.bir de kaan aydos dan randevu alabilirsen onu da çok anlattılar.ben de ona gitmeyi düşünmedim değil.

alllah hakkıızda hayırlısını versin.

Son düzenleme:
gülsezer umarım ALLAH hepimizin yardımcısı olur, centrumuda öneren oldu,önceden bende ilgiyi önemsiyordum ancak artık ilgiden çok profesyonellik arıyorum, birçok kişi bana senin dediğin gibi çok yer önerdiler ilgi alaka çok diye ancak onlarda malesef eli boş dönmüşlerdi, çocuğumuz olmadıktan sonra ne yapalım ilgiyi, hem paRAMIZ GİDECEK HEM ZAMANImız hem moralimiz hem umutlarımız............. bu yüzden elimizden geldiğince ilk denemede en iyisini bulmalıyız, bebek için uygulanacak en iyi yöntemde önemli ımsıyı ilk defa duyuyorum araştırıcam, birde mayada cgh yöntemi uyguluyolarmış , memorial ile görüştüm hale hanımla, ilgili konuşmuyordu tlfda ancak konuşmalarında benim değil tedavinin üzerine yoğunlaşması hoşuma gitti, mesela eşimde şekil bozukluğu vardı normal morfoloji 0 çıktı sorduğum doktorlar ameliyat olsanda düzelmez gibi birçok olumsuz konuşmalarda bulunmuşlardı ancak hale hanım bununnedenini araştıcaz demişti düzelebilir dedi yani beni umutlandırdı............... yinede çok karasızım ALLAH ÖNCE SENİN SONRA BENİM YARDIMCIMIZ OLUR İNLŞALLAH, sen de üzülme inşallah nasip olursana burda okadar çok hikaye duydumki ALLAH TAN UMUT KESİLMEZ

kadınlar kulübünün melekleri, memorial istanbul hale karagözoğlu hakkında olumlu olumsuz deneyimlerinizi bildiklerinizi duyduklarınızı paylaşır mısınız...

ah be canım, öyle zorki yaşadıklarımız. hepimizin hikayesi ayrı bir trajedi. bende 30 yaşındayım 6 senelik evliyim. tedaviler aşılamalar derken ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. lakin bebeğimin gelişimi 2. ayın sonunda durdu ve kürtaj oldum. kürtajdan sonra ilk adetimi oldum dün. içim acıyo resmen, hala gizli saklı ağlıyorum. senelerce hamile kalmayı bekle, sonrada 2 aylıkken bebiğini kaybet, çok acı çooooooooooooooooooooook. ama herşey olacağına varıyor işte. ben senin yaşadığın bu buhranı 2 sene önce yaşadım. ve iyiki ozaman hamile kalmamışım diyorum. çünkü o dönemde hamile kalsaydım psikolojim dahada kötüye gidebilirdi. sana tavsiyem hayatını düzene koy, sonra kocanla ilişkini düzelt. maddi açıdan bizde çok kötü durumdaydık. devletten tüp bebek için rapor çıkarttım. araştırma hast. ve tıp fakültelerinden alabiliyorsun raporu. belli prosedürleri var tabi. 2 ay ila 6 ay arasında değişiyor. ben ise 1 sene uğraştım. ve o bir sene beni her türlü şey için hazırladı. raporu çıkarınca 6milyarlık tedavi 1,5 milyara geliyor. 2 kez deneme hakkın oluyor. 6 ay geçerliliği var raporun. ama önce sen sağlıklı ol, biraz ruhen rahatla. bu hayatta hepimizin tek şansı var, birkez yaşıyoruz. bebek çok önemli ama olmaması hayatın sonu değil. gül, gez, eğlen çünkü hayatına bebek birkez girdimi hayat duruyor. transfer gününden sonra yatağa bağlanıp kalıyorsun. hareket özgürlüğün bitiyor. ben 2 ay sonra tekrar transfere gidicem. ve şimdi yapamadığım, yapmak istediğim ne varsa onu yapıyorum. kısacası HAYATIN TADINI çıkarıyorum

Canım öncelikle moralini düzeltmeni öneririm sana tedaviye ne kadar iyi bir psikoljiyle başlarsan o kadar verim alırsın
yaşadığın zorlukları tahmin edebiliyorum malesef insanlarımız böyle bir durumda suçu kadına atıp vebalı gibi davranabiliryorlar
bende 27 yaşındayım kadıköy şifada yaptırdım ilk denememde pozitif sonuç aldım
allah yardımcın olsun inşallah biran önce kavuşursun bebeğine sende

haklısın ninya, senin adına çok üzüldüm bu sorunu yaşayan hepimiz için çok üzgünüm, evlada kavuşup onu kaybetmek acıların en büyüğü ve en kutsalı, ama dediğin gibi böyle harap olsak bile elimize hiçbirşey geçmiyecek, RABBİM herkese dilediğini verir dilediğini alır, bazen düşünüyorumda yürüyemeyen göremeyen yatağa bağlı hastalara göre çok da şanslıyız elimizde olmayan şeyler için üzülüp kahrolacağımıza elimizde olanlar için sevinmeliyiz aksi halde elimizde olanlarıda kaybedip bu defa kaybettiklerimize üzülürüz çünkü stres in vücuda verdiği zarar çok fazla, senin hayatın tadını çıkarabilmen çok güzel ama ben doğunun en ücra köşelerinden birindeyim eşimin işinden dolayı, ne ulaşım var burda nede kafa dengi bir arkadaş eşimde pek çıkartmıyor dışarı, anlayacağın gezmem tozmam pek mümkün değil halimden çok şikayetçi değilim ancak bu durumda 2 kat daha fazla ihtiyaç duyuyorum bir çocuğa...

canım benım sen moralını yuksek tut bebegınız olunca ınsallah aranızda duzelır .yasadıklarını az cok anlayabılıyorum momorıal hastanesının bıraz agır masrafı ben medıcana beylıkduzunde ıkıncı ıcın baslıyorum bu ay allah nasıp ederse benımde esımde varılosel var ıkı kere amelıyat oldu bı degısıklık olmadı amelıyat kesın cozum degıl baslıcagın zaman haberlesebılırsek ılaclarla ılgılı yardımcı olmaya calısırım sana allah yardımcımız olsun

hacermeral ALLAH sanada tez vakitte sıkıntıya girmeden hemencecik nasip etsin inşallah, masraf konusunda haklısın birde yol ulaşım kalacak yer eklenince zorlayacak bizi, bir arkadaşım var onunda çocuğu olmuyordu 2 yıl boyunca tüp bebek merkezlerini araştırdı, en iyisinin memorial olduğunu söyledi, daha tam karar vermedim 1 hafta içinde karar vermem lazım medicana beylik düzü hiç araştırmadım yarın da orayı ararım yardımcı olduğun için sağol canım, başlatacağımız zaman forumdan haberleşiriz, ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN, İNANIYORUM OLUCAK İNŞALLAH....

canım ıyı dıleklerın ıcın cok sagol ne zamn baslıcaksın tedavıye basladıgın zamn goruselım haberleselım allah yar ve yardımcımız olsun

canım ıyı dıleklerın ıcın cok sagol ne zamn baslıcaksın tedavıye basladıgın zamn goruselım haberleselım allah yar ve yardımcımız olsun

ALLAH nasip ederse ağustosun sonlarına doğru tedaviye başlıyacam tam günü belli değil çünkü bende malum pcos var bu yüzden adet düzensizliği var, 2. günü başlıyacam , daha gideceğim yerede karar vermedim, kafam çok karışık istanbulda kalacak yer yüzünden gidemeyebilirim RABBİM hepimizin yardımcısı olsun,

hacermeral, anatolyayıda düşünmeye başladım belki orayada gidebilirim, hakan doktor hakkında çok iyi yorumlar aldım

hacermeral, anatolyayıda düşünmeye başladım belki orayada gidebilirim, hakan doktor hakkında çok iyi yorumlar aldım

canım Anatolia'yı tavsiye ederim.bende tedavimi orda olmuştum.gerçi doktorum Bülent Tıraş'tı ama merkez iyi sonuçta.İstanbul düşünürsende Bülent hoca Maslak Acıbadem'e geçmiş.merkez hakkında da iyi şeyler duydum.ikisinide bir araştır istersen.yalnız Acıbadem'in misafirhanesi yokmuş.kalacak yerin falan yoksa otel ayarlaman gerekebilir.

istanbul da kalacak yer bulsaydım memorialı düşünürdüm ama bülent tıraşı herkes çok övüyor istanbulda ikisi arasında kaldım,

anatolia kalabalık bir hastane.hakan hoca ünv çalışıyor devamlı hastanede değil.opu ve transferde bazen kendisi olmuyor.bunu bilmek lazım.artıları kalacak yer sağlıyorlar.raporu kendileri çıkartıyor.

canım hayırlısı neyse o olsun ne kadar arastırırsan o kadar da kafan karısıyor allah nasıp ederse her yerde olur sen moralını yuksek tut her sey ıstedıgın gıbı olur ınsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…