arkadaşlar ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı sorun bende ve eşimde çıktı bende yumurtlama sorunu eşimde ileri derecede varikosel çıktı, ilk defa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, nerde yaptıracağımı bilemiyorum ,evim doğuda en iyi tüp bebek merkezlerinin ise ankara ve istanbulda olduğu söyleniyor, benim hem maddi hemde manevi olarak sadece bir şansım var, şu an bunu yazarken bile ağlıyorum, evimde hiç huzur kalmadı,eşim bana çocuk olmadığı için ihanet bile etti, oda çok üzgün kendini toparlayamıyor , anlayacağınız çok zor bir durumdayım.hiç bir yere gidemiyorum herkes çocuk soruyor, kendimi eve hapsetmiş durumdayım bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldu onlarda çocuklarını saklıyolar sanki nazar edeceğim muamelesinde bulunuyolar, eşimin ailesi bizim ayrılmamızı 4 gözle bekliyolar,daha anlatacak çok şey var ... eğer çocuğum olmazsa üzüntümden öleceğimi düşünüyorum, oyüzden bana tüp bebek merkezleri hakkında bildiklerinizi ve duyduklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum,ben memorial hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum ama yinede karasızım, şimdiden ilgilene herkesten ALLA RAZI OLSUN.
çocuğun olmuyor idye eşin nasıl seni aldatır. evliliğinde mutlu musun gerçekten. canım öncelikle canını sıkam belliki sizde asıl problem eşinde. erkek infertili için Ankara maya tüp bebek merkezini duydum. birde istanbulda bahçeçci fulya kliniğini. bende erkek değil bende sorun olduğu için bu kadar yardımcı olabiliyorum canım. ama canını sıkma...