Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moral olsun diye yazmıştım...Göz atmaya tenezzül edinmeyecekse sildim....
almina_çınar yazıyı okudum çok etkilendim, bunları okudukça halime şükredip bir yandan ümit doğuyor kalbime bir yandanda herkes çok büyük zorluklar çekmiş ya bende bukadar zorluk çekersem diye korkuyorum ama yapacak bişey yok, bu yola giricem RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ,
:)) Ben okudum Allah giden meleklerin yerine mucizelerini göndermiş cnm umarım bir ömür boyu mutlu , sağlıklı nice uuzun seneler geçirirsiniz :))
Biraz dursaydı keşke yazmanla silmen bir oldu :))
ALMİNA _ ÇINAR ALLAH sana ve meleklerine ömür boyu sağlık mutluluk versin , meleklerinde senin gibi onlara ulaşmak için bukadar mücadele veren bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar .....
moral olsun diye yazmıştım...göz atmaya tenezzül edinmeyecekse sildim....
aa keşek silmeseydin işyerinden yazıyorum da heran bakamıyorum.. Hay allah tam da işimin olduğu zamana denk gelmiş..
Kırmızıruj Forum • Başlığı görüntüle - "Çok mutluyum..." kelimesi az kalıyor...:) 3. sayfadaki fotolar da bizim ...
Kırmızıruj Forum • Başlığı görüntüle - "Çok mutluyum..." kelimesi az kalıyor...:) 3. sayfadaki fotolar da bizim ...