arkadaşlar ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı sorun bende ve eşimde çıktı bende yumurtlama sorunu eşimde ileri derecede varikosel çıktı, ilk defa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, nerde yaptıracağımı bilemiyorum ,evim doğuda en iyi tüp bebek merkezlerinin ise ankara ve istanbulda olduğu söyleniyor, benim hem maddi hemde manevi olarak sadece bir şansım var, şu an bunu yazarken bile ağlıyorum, evimde hiç huzur kalmadı,eşim bana çocuk olmadığı için ihanet bile etti, oda çok üzgün kendini toparlayamıyor , anlayacağınız çok zor bir durumdayım.hiç bir yere gidemiyorum herkes çocuk soruyor, kendimi eve hapsetmiş durumdayım bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldu onlarda çocuklarını saklıyolar sanki nazar edeceğim muamelesinde bulunuyolar, eşimin ailesi bizim ayrılmamızı 4 gözle bekliyolar,daha anlatacak çok şey var ... eğer çocuğum olmazsa üzüntümden öleceğimi düşünüyorum, oyüzden bana tüp bebek merkezleri hakkında bildiklerinizi ve duyduklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum,ben memorial hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum ama yinede karasızım, şimdiden ilgilene herkesten ALLA RAZI OLSUN.
umut bizim olsun,SON ZAMANLARDA EŞİM VE AİLESİNİN YAPTIKLARINDAN DOLAYI ÖFKE KIZGINLIK VE ÜZÜNTÜ İÇİNDEYDİM BU YÜZDEN inancımda azalmıştı belkide ALLAH onun yoluna dönmem için bunu yaşattı , en basidinde eşimin ablası bile bana iyiki bu zamana kadar çocuğunuz olmammış benim çocuğum büyüdü gibi bir söz kullanması çok zoruma gitmişti, ben evlat derdindeyken eşimin ablası çocuğunun ayrıcalığının gitmemesi derdindeymiş ve ben çocuksuz kaldım o ise çocuğu istediği yaşa geldiğinde 2. çocuğuna hamile hemde doğal yollardan, ALLAH herkese nasip etsin diyecek sözüm yok....
arkadaşlar hepinizden ALLAH RAZI OLSUN,teknolojiyi hayırlı işlerde kullanmanın en güzel örneği bu olsa gerek, yorumlarınızın faydası çok büyük benim için, umutbizimolsun ben son olrak memoriaya kara verdim ama hale hanım mı semra hanım mı onda kararsızım senin bu konuda bir bilgin varmı, bilgisi olan arkadaşlar son defa yazarsanız çok sevinirim
umut bizim oLSUN,senin doktorun hangisiydi
arkadaşlar ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim çocuğumuz olmadı sorun bende ve eşimde çıktı bende yumurtlama sorunu eşimde ileri derecede varikosel çıktı, ilk defa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, nerde yaptıracağımı bilemiyorum ,evim doğuda en iyi tüp bebek merkezlerinin ise ankara ve istanbulda olduğu söyleniyor, benim hem maddi hemde manevi olarak sadece bir şansım var, şu an bunu yazarken bile ağlıyorum, evimde hiç huzur kalmadı,eşim bana çocuk olmadığı için ihanet bile etti, oda çok üzgün kendini toparlayamıyor , anlayacağınız çok zor bir durumdayım.hiç bir yere gidemiyorum herkes çocuk soruyor, kendimi eve hapsetmiş durumdayım bütün arkadaşlarım çocuk sahibi oldu onlarda çocuklarını saklıyolar sanki nazar edeceğim muamelesinde bulunuyolar, eşimin ailesi bizim ayrılmamızı 4 gözle bekliyolar,daha anlatacak çok şey var ... eğer çocuğum olmazsa üzüntümden öleceğimi düşünüyorum, oyüzden bana tüp bebek merkezleri hakkında bildiklerinizi ve duyduklarınızı yazarsanız çok mutlu olurum,ben memorial hastanesi hakkında çok olumlu şeyler duydum ama yinede karasızım, şimdiden ilgilene herkesten ALLA RAZI OLSUN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?