Tüp Bebek Merkezleri Hakkında Bilgi Verir misiniz?

ayşe_url ALLAH meryemi sağlıklı bir şekilde kyucağına almayı nasip etsin, bende bundan sonra dua okuyacam, insan zorluklarla karşılaştıkça inancı azalıyo, ALLAH inANÇ VE ÜMİT VERSİN BENİM GİBİ OLAN HERKESE

almina_çınar yazıyı okudum çok etkilendim, bunları okudukça halime şükredip bir yandan ümit doğuyor kalbime bir yandanda herkes çok büyük zorluklar çekmiş ya bende bukadar zorluk çekersem diye korkuyorum ama yapacak bişey yok, bu yola giricem RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ,

Moral olsun diye yazmıştım...Göz atmaya tenezzül edinmeyecekse sildim....

:)) Ben okudum Allah giden meleklerin yerine mucizelerini göndermiş cnm umarım bir ömür boyu mutlu , sağlıklı nice uuzun seneler geçirirsiniz :))
Biraz dursaydı keşke yazmanla silmen bir oldu :))

Son düzenleme:

:)) Ben okudum Allah giden meleklerin yerine mucizelerini göndermiş cnm umarım bir ömür boyu mutlu , sağlıklı nice uuzun seneler geçirirsiniz :))
Biraz dursaydı keşke yazmanla silmen bir oldu :))

Kusura bakmayın kimseden tepki gelmeyince sildim..Başka siteden kopyalamaya da kızarlar diye de sildim...

inancınızı asla kaybetmeyin....

ALMİNA _ ÇINAR ALLAH sana ve meleklerine ömür boyu sağlık mutluluk versin , meleklerinde senin gibi onlara ulaşmak için bukadar mücadele veren bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar .....

çok merkez gezmek aslında bir fayda vermiyor...merkezlerden arasında eleme yapıp 1-2 merkeze gitmek en güzeli...bu forumda ne imkansızların gerçekleştiğini gördük.hiç bir sebep yokken hamile kalamayanları,morfoloji 0, hareketlilik 0, tek yumurtam var deyip normal yolla hamile kalanlar mı,tek embriyom var o da 3.kalite deyip hamile kalanlar mı? saymakla bitmez senin anlayacağın....tabi rabbim isterse her şey olur...burda herkes birbirini anlar çünkü herkes umudun peşinde burda!!!!!

ALMİNA _ ÇINAR ALLAH sana ve meleklerine ömür boyu sağlık mutluluk versin , meleklerinde senin gibi onlara ulaşmak için bukadar mücadele veren bir anneye sahip oldukları için çok şanslılar .....

Sen de inancını asla yitirme..Ben bu yaşta berbat bir rahimle hamile kalabildiysem senin şansın daha çok....

Ben 18 haftalığa kadar evde yattım..tek wc ye kalktım..18.haftadan sonra üniversite hastanesinde yattım..yine sadece wc..15 günde bir 10 dakkalık banyo ile...dolaşmak vs yoktu...hatta dr um sen ikiz taşıyamıyorsun birini alırız ikiz olursa demişti... Sadece sabır ve inanç..Ümmü sübyan duası okutmuştuk..Onu takmıştım hamilelik boyu..Meryem,Nisa surelerini okumuştuk eşimle her akşam...

thorbank haklısın, bende 1-2 merkeze kadar elemek istiyorum şu anda ist memorial ve ankara maya arasında kaldım.

bir başka topicte ankara maya'da iki negatif deneme yaptırmış ama hiç kimseniin tavsiye bile etmeyeceği ümraniye erdem hastanesinde 3. denemesinde hamile olan bir arkadaş var... mesela o da maya'dan kısmetini buulamamış ama erdem açıkcası benim de ilk anda aklıma bile gelmez ama ordan bulmuş işte... kısmet işi bu işler biraz da demek ki... hakkında hayırlısı olsun.

canım ben fazla yorumda bulunmayacagım ama diğer arkadaşların söylediğine aynen katılıyorum onların üstüne laf söylenmez zaten ama şunu merak ettim bende doğudayım hangi ildesin belki buralardan iyi bir yer bulabilirsin yada öneririz inş. Allahım bu mubarek günlerde senin gibi bebek hasretiyle yanan arkadaşlarımızın hepsine nasip eder kucaklarını doldurur...

uhde duaların için ALLAH razı olsun , bulunduğum yerdeki özel doktora gittiğimde bana hem ümitsiz davranıyordu hemde teadviye başlayalım diyordu o yüzden oraya devam etmedim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…