- 13 Mart 2025
- 80
- 17
- 3
- 27
Benimde öyle hatta son 2 gündür kanıyo bile ben bide oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum koldan o daha fenaBencede aynı oluyor canim ağrıyor etum elimle dogundugumda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle hatta son 2 gündür kanıyo bile ben bide oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum koldan o daha fenaBencede aynı oluyor canim ağrıyor etum elimle dogundugumda
Gittiniz mi tekrar acabaGeçtiğimiz cumartesi adet sancısı ve kanamam olunca hastaneye gittik alttan muayene ile bebegi ve kalp atışlarını duyduk fakat eve dönünce kanamam pihtili şekilde iki parça düştü. Düşen bebek miydi ypksa alttan baktigi icin mi dustu parca bilmiyorum. Sabahına kanamam yoktu. Perşembe tekrar gideceğim bakalım
Ya ben kan sulandirici hap içiyorum sabah akşam.2 fitil progestan igne vuruyorum gerçekten zorBenimde öyle hatta son 2 gündür kanıyo bile ben bide oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum koldan o daha fena
Allah seninde sabrının karşılığını verir inşallahYa ben kan sulandirici hap içiyorum sabah akşam.2 fitil progestan igne vuruyorum gerçekten zor
İnşallah içimde kötü his var tutmadı diyeAllah seninde sabrının karşılığını verir inşallah![]()
İnşallah içimde kötü his var tutmadı diye
Transfer olalı 3. Günu Salı günü oldum tramsferbiliyo musun benimde öyleydi hep diyodum sağlıklı beslenirken boşa yiyorum bunları anca bana kilo yapıcak şimdi adet olucam ben biliyorum falan kaçıncı günün bu gün senin
Transfer günümü sayma canım ağrın oluyo mu hiçTransfer olalı 3. Günu Salı günü oldum tramsferay ya bazen böyle şansız insanım bu şans bana gelmez duyw eşim çok umutlu ben neysede eşim çok yıpranır çok istiyordu ve zor ikna etmiştim tüp bebek için
Evet. Canım kasılmam oluyordu 1 günu sol bacağıma agri vuruyor gibi bide sık tuvalete çıkıyorumTransfer günümü sayma canım ağrın oluyo mu hiç
Ayyy hadi inşallahEvet. Canım kasılmam oluyordu 1 günu sol bacağıma agri vuruyor gibi bide sık tuvalete çıkıyorum
Belirtiler böylemi oluyor bilmiyorum ama inşallah tutarAyyy hadi inşallah![]()
Herkesde farklı olabiliyo bazılarında hiç olmuyomuş hattaBelirtiler böylemi oluyor bilmiyorum ama inşallah tutar
Evet kanama alani varmış icerde ama kalp atışını duyamadık bu sefer cumartesi duymuştuk. Pazartetekrar gel bakalım dedi. Belirsizlik yordu beni gebe kaldığıma sevinemedim hiç hep bi şey çıkıyorGittiniz mi tekrar acaba
Bana da kanama alanı var dediler bu arada genelde oluyomuş bende duymadım kalp atışını henüz ama kalbi görünüyo dedi doktor üzülme sakınEvet kanama alani varmış icerde ama kalp atışını duyamadık bu sefer cumartesi duymuştuk. Pazartetekrar gel bakalım dedi. Belirsizlik yordu beni gebe kaldığıma sevinemedim hiç hep bi şey çıkıyor![]()
11 martta transfer olmustum. Bebek ve kese duruyordu kalp atışını bu sefer duyamadık o canımı sıktı bikacgun önceden vardjSiz ne zaman transfer olmuştunuz bu arada çok geçmiş olsun keşke tekrar gitseydiniz bakmaya
Bende 14 martta oldum transfer doktorun biri 6 haftalıksın dedi diğeri 5 dedi sana kaç haftalık diyolar11 martta transfer olmustum. Bebek ve kese duruyordu kalp atışını bu sefer duyamadık o canımı sıktı bikacgun önceden vardj
Bana 6 haftalik demişti cumartesi gittiğimdeBende 14 martta oldum transfer doktorun biri 6 haftalıksın dedi diğeri 5 dedi sana kaç haftalık diyolar
Kalp atışını için 8. Haftaya kadar süremiz var canım şimdiden bunun için canını sıkma kese çevresinde kanama da nerdeyse bir çok hamile de oluyo bunu da şimdi kafaya takma biraz daha dikkatli olabilirsin sadece hepsi bu içini ferah tut ve dua at benceBana 6 haftalik demişti cumartesi gittiğimde
Bnde salı günü transfer oldum belirtileriniz var mı acabaTransfer olalı 3. Günu Salı günü oldum tramsferay ya bazen böyle şansız insanım bu şans bana gelmez duyw eşim çok umutlu ben neysede eşim çok yıpranır çok istiyordu ve zor ikna etmiştim tüp bebek için
Bende sol kasik ağrım var ve sol bacağıma kramp giriyor göğüs uçlarım ağrıyorBnde salı günü transfer oldum belirtileriniz var mı acaba