TÜP BEBEK MART 2025 TRANSFER OLACAKLAR VE REGLİ BEKLEYENLER 💅

Geçtiğimiz cumartesi adet sancısı ve kanamam olunca hastaneye gittik alttan muayene ile bebegi ve kalp atışlarını duyduk fakat eve dönünce kanamam pihtili şekilde iki parça düştü. Düşen bebek miydi ypksa alttan baktigi icin mi dustu parca bilmiyorum. Sabahına kanamam yoktu. Perşembe tekrar gideceğim bakalım
Gittiniz mi tekrar acaba

😂😂 biliyo musun benimde öyleydi hep diyodum sağlıklı beslenirken boşa yiyorum bunları anca bana kilo yapıcak şimdi adet olucam ben biliyorum falan kaçıncı günün bu gün senin
Transfer olalı 3. Günu Salı günü oldum tramsfer 😀😀😀 ay ya bazen böyle şansız insanım bu şans bana gelmez duyw eşim çok umutlu ben neysede eşim çok yıpranır çok istiyordu ve zor ikna etmiştim tüp bebek için

Transfer olalı 3. Günu Salı günü oldum tramsfer 😀😀😀 ay ya bazen böyle şansız insanım bu şans bana gelmez duyw eşim çok umutlu ben neysede eşim çok yıpranır çok istiyordu ve zor ikna etmiştim tüp bebek için
Transfer günümü sayma canım ağrın oluyo mu hiç

Evet kanama alani varmış icerde ama kalp atışını duyamadık bu sefer cumartesi duymuştuk. Pazartetekrar gel bakalım dedi. Belirsizlik yordu beni gebe kaldığıma sevinemedim hiç hep bi şey çıkıyor 😢
Bana da kanama alanı var dediler bu arada genelde oluyomuş bende duymadım kalp atışını henüz ama kalbi görünüyo dedi doktor üzülme sakın

Bana 6 haftalik demişti cumartesi gittiğimde
Kalp atışını için 8. Haftaya kadar süremiz var canım şimdiden bunun için canını sıkma kese çevresinde kanama da nerdeyse bir çok hamile de oluyo bunu da şimdi kafaya takma biraz daha dikkatli olabilirsin sadece hepsi bu içini ferah tut ve dua at bence

Bnde salı günü transfer oldum belirtileriniz var mı acaba

Back
X