Canim gecmis olsun seninle biraz konusmustuk beni hatirlarsin bsk kendimi anlarayim da umutsuzluguna care olsun...30 yasımda 2.evliligimi yaptim esim benden 3 yas kucuk 2013 yilinda evlendik ayni yil adetim 15 gun gecikti hamileyim sandim cok sevindik,fakat test sonucu koca bir 0 .artik zaman geciyor hamile kalamiyodum 2014 yilinda afyonda halil gulden var en iyi jinekolog gittim ,rahim filmi istedi cekildim tupler tikali tek cözum ameliyatla actirmak ya da tup bebek ,esime diyemedim korktum bu dusunce beni bitirdi ...ayni yil laparoskopi oldum yok acilmiyor tupun birini baglayip rahme sivi akisini engellemis,dra guvenemedim 4 ay sonra tekrar ameliyat sonuc ayni neyse 2016 ylinin temmuz ayinda adetim gecikti pko var ona bagladim ama leke var adet yok 10 gun gecikti test yaptim bingo hamileyim
nasil olur bu kesin dıs gebelik ..dra gittik 650 cikti test sonucum
mutluluktan uctuk usgdede keseyi bebegi gorduk 2 ayliga yakindi lekelenmemle 1 hafta icinde dusuk yaptim .dunyam kararmisti esiminde oyle birde hamile kaldigim ay adet olunca tup bebege basliycaktik allahin vardir bir bildigi vakti degilmis,ben hamile kaldim ama tup yok nasil oldu drlara soruyorum cevap yok kimse anlamadi...test sonuclarina hore hic bir sorunumuz yok 3.ameliyatimi oldum dusukten sonra yok tupler tikali tamam dedim biraktim isin ucunu.bu sene yas 38 oldu ilk denemem 6 yumurta gorunuyordu 2 tane cikardilar 1 tanesi dolu 1i bos bekledik dollendi ama 3. Gun 5 hucreli olabildi dr bize sordu biz kabul ettik secim bizimdi negatif oldu ki dr soylemisti allahtan umut kesilmez ben zenginmiyim yoo kredi cektik arabamizi sattik daha dusuk modelli araba aldik napalim 2.ye basladik 12 yumurtadan 8i cok iyi kalitede cikti 2 sini transfer ettiler 6sini dondurttuk ve insallah melegim benimle kalir devami gelir pozitif oldu demem o ki benim neredeyse evladim yasindasin umutsuzlugu birak istan etme vakitsiz kuş uçmaz kuzu toparlan senin kendiliginden bile olur bebegin allaga sigin uzun oldu özür dilerim ...toparlan kendine gel