How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

beyza kap

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
8
0
1
27
Merhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi

Merhaba amh 0.70 tüp bebek öneriliyor, ama hayatımda bir kez vajinak muayene oldum normal de kan aldırmak bile beni kurkutuyorken şimdi tüp bebeğe başladığımızda yapılacak işlemlerden çok korkuyorum yaptıranlar bilgi verebilir mi? İğneler acıtıyor mu muayene ağrılı mı uyutup yumurta toplama işlemi korkutucu değil mi
Canım bence uyutulup yapılan hiç bişey korkutucu değil ya hhiç bişeyden haberin olmadan uyanıyorsn hiç korkma

Evlat yolunda deger 🙏🏻💞 ayrica islemler esnasinda agri olmuyor yumurta toplama zaten anestezili. Sonrasinda agrim olmustu benim ama katlanilabilir

Sizin gibiydim, hatta hap bile zor yutan biriyimdir. Hala kan verirken baska yöne bakarim gormek icimi kotu eder. Ama cocuk istedigimizden beri bitmeyen tahliller cekimler hatta operasyonlar olmak zorunda kaldim. Tup bebege baslarken ben o igneleri olamam ki diye aglamisligim bile vardir🙈hepsi gecip gidiyor allah bir katlanma dayanma gucu veriyor yeter ki sonu guzel olsun diyerek motive oluyorsunuz :) anestezi altinda olunan hicbir seyi zaten anlamayacaksiniz, sonrasinda da ben hep cikip gunluk hayatima devam ettim acikcasi dinlenme ihtiyaci bile pek duymadim

Sizin gibiydim, hatta hap bile zor yutan biriyimdir. Hala kan verirken baska yöne bakarim gormek icimi kotu eder. Ama cocuk istedigimizden beri bitmeyen tahliller cekimler hatta operasyonlar olmak zorunda kaldim. Tup bebege baslarken ben o igneleri olamam ki diye aglamisligim bile vardir🙈hepsi gecip gidiyor allah bir katlanma dayanma gucu veriyor yeter ki sonu guzel olsun diyerek motive oluyorsunuz :) anestezi altinda olunan hicbir seyi zaten anlamayacaksiniz, sonrasinda da ben hep cikip gunluk hayatima devam ettim acikcasi dinlenme ihtiyaci bile pek duymadim
Ultrasonlar ve anestezi beni çok korkutuyor

Daha once hic anestezi almadiysaniz bir tik cekinmeniz normal. Ama anlik bir sey hop ameliyathanedesiniz hop odadasiniz bitmis bile🙏🏼 muayenelerde ben de hala zorlaniyorum hem kistim var hem rahmim ters. Ona da alisiliyor ama napalim baska caresi yok alternatifi yok :)

Daha once hic anestezi almadiysaniz bir tik cekinmeniz normal. Ama anlik bir sey hop ameliyathanedesiniz hop odadasiniz bitmis bile🙏🏼 muayenelerde ben de hala zorlaniyorum hem kistim var hem rahmim ters. Ona da alisiliyor ama napalim baska caresi yok alternatifi yok :)
Evet hiç anestezi almadım hayatımda toplasan 10 kere serum taktırmışımdır 😅

Evet hiç anestezi almadım hayatımda toplasan 10 kere serum taktırmışımdır 😅
Sizin de anestezi maceraniz baslamis olacak o zaman😁zaten opu da verilen anestezi daha ziyade hafif bir sedasyon oluyor, buyuk ameliyatlik anesteziler gibi degil. O yuzden uyanirken de o bulanti sacma konusma hali dengesizlik bas donmesi gibi seyler olmuyor korkmayin 🙏🏼

Merhabalar anesteziyi ilk aldığımda gerginlikten uyuyamamıştım bile ama aldıktan sonra dedim ki niye bu kadar korkmuşum 😂 korkmayın içinizi her zaman ferah tutun. Ultrasona da alışıyor insan doktorlar da zaten ellerini hafif tutuyorlar gözünüz korkmasın. İğneler de taktiğini öğrendiğinizde acıtmıyor genelde oturur vaziyette ve vuracağınız yeri sıkarak yaparsanız canınız hiç yanmaz ☺️

Merhaba arkadaşım bence oldukça basit bir işlem opu anestezili zaten bence en sorun olan şey sonucu beklemek ve sakin kalkmak duygusal dünyayı normalde tutmak

Vajinal ultrason evet rahatsız edici..ancak anestezi korkulacak birşey değil. Sedatif anestezi veriliyor. Hafif anestezi kısaca ve hiçbirşey anlamıyorsunuz. Üstelik kuş gibi hafif hissediyorsunuz kendinizi. Ben arada bir alsam mı diye bile düşünmüştüm :). Şaka bir yana anesteziden korkmayın. 3 ameliyat ve tüp bebek denemeleri geçirmiş biri olarak söylüyorum.

Vajinal ultrason evet rahatsız edici..ancak anestezi korkulacak birşey değil. Sedatif anestezi veriliyor. Hafif anestezi kısaca ve hiçbirşey anlamıyorsunuz. Üstelik kuş gibi hafif hissediyorsunuz kendinizi. Ben arada bir alsam mı diye bile düşünmüştüm :). Şaka bir yana anesteziden korkmayın. 3 ameliyat ve tüp bebek denemeleri geçirmiş biri olarak söylüyorum.

Sizin de anestezi maceraniz baslamis olacak o zaman😁zaten opu da verilen anestezi daha ziyade hafif bir sedasyon oluyor, buyuk ameliyatlik anesteziler gibi degil. O yuzden uyanirken de o bulanti sacma konusma hali dengesizlik bas donmesi gibi seyler olmuyor korkmayin 🙏🏼
Merhaba daha önce transfer oldunuzmı kızlar transfer yapılırkende anestesilimi oluyor

Saçma konuşma oldu ya ben de opu sonrası🤩

Saçma konuşma oldu ya ben de opu sonrası🤩
Aaa belki bunyeniz cabuk etkileniyordur🙈ben biraz dirayetliyim, ikinci opumda uyutamadilar ekstra verdiler filan. Alkole filan da direncli vucudum ondan olabilir. Ama bazi kisimlar bende yok mesela, esim diyor ki beni getirdiklerinde yataga esimle gorevli beraber aktarmislar, kadina ablacimmmm sagolasin demisim dort bes kez 🤣🤣🤣

Lütfen hiçbir süreçten korkma. Ben de senin gibiydim. Anlatılanlar beni çok korkutmuştu ama sırayla her işlemin üstesinden geleceksin ve bu muydu diyeceksin. Anestezi dünyanın en tatlı uykusu, keyfini çıkarmaya bak. Uyandığında her şey bitmiş oluyor. Ultrasondan korkmana gerek yok belki biraz rahatsızlık verebilir ama acısız. Uzun bir süre vajinal ultrason ile muayene olacaksın. İğnelerden korkma, belli bir iki iğne dışında öyle abartılacak acılar çekmeyeceksin. Evet hormonal değişiklikler, duygu durum değişiklikleri olacak; herkeste oluyor. Gel bizimle dertleş bol bol, kitap oku, araştır, yürüyüş yap. Bu süreçler geçip gidiyor. Sonra geri dönüp baktığında, güzel bir deneyimdi diyeceksin, çok kıymetliydi 💓

Benim kadar korkan kimse yok herhalde iğnelerden. Kan aldırnca bile başım dönerdi panikten. Hiç korkutmayın kendinizi. İğnelerden bir kan sulandırıcı sızlatabilir ama ondada çok bişey yok. Yumurta toplama işleminde zaten anestezi veriliyor hiçte korkunç değil. ☺️

Back