Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Allahim affetsin Allah bilir degerlerinede bakmak istemiyorum onda neler var Kim bilir

Valla ne yalan soyleyim canim sikildi yanii bide verirken hic demiyo yani ne bileyim belki alternatif bisey yapilamazmi Allahtan istiyoruz bariz haram bisey o hayvan icim kalkti simdi yaparken hep aklima gelecek kana baksin hocam kullanmasam diycem daha yolun basinda hic olmadi suan

Clexane var oksapardan daha çok kullanılan ama o piyasada yok zaten ...

Clexane var oksapardan daha çok kullanılan ama o piyasada yok zaten ...
Evet canim onada baktim coraspinde varmidirki oda ona denk sayilirmi bilmiyorum nese bunu soracam bu cok buyuk soru isareti kafamda suan gormesem kor topal oyle kullaniyorum 1 aydir tamam tip saygim sonsuzda hani o kadar dua ediyoruz Allahim affetsin ne bileyim icim daraldi gorunce

Denk sayılmaz .... ikisi farklı yolaklardan işliyor , mesela girişimsel bir işlem yapılacağı zaman coraspin 1 hafta öncesinden bıraktırılıyor ama clexane devam ediliyor

Ben ikisini birden kullanıyorum .... geçen kafamı çarptım mesela insallah beyin kanaması geçirmem diye geçirdim içimden bu işin şakası ama kullanılan hormonlar kan pıhtılaşmasını arttırıyor , onu dengelemek ve tutunmayı kolaylaştırmak icin bunu vermek zorundalar ...

Nese yapacak bisey yok sanirsam hani yinede bi sorayim o benim icimde kalir yoksa fetva vermek haddime bile degil sadece haram listesindeki ilaclarin basinda geliyo cok sasirdim hic bilmiyordumki bi cok ilacta varmis ithal olan o yum gelirstiricilerdede vardir kesin..artik Allahim affetsin diyecez kullanacaksin derse dr insallah coraspin derde kullanmam

Allah korusun canim dikkat et Benim ark coraspin kullaniyodu burnunu carpmistida bi iki baya zorluk yasadilar oyle soyleyim yururken bile dikkat ediyorum ve aksamlar yapiyorum ben igneyi

öğrenince buraya da yazar mısınız
ben yazdığımı sildim kimseyi yanlış yönlendirmemek adına
ayrıca kimseye bahsetmeyi de düşünmüyorum insanlar yorum yapınca daha da moral bozucu oluyor

İnanamadım öyle bişey olmasına, doktorların dikkate alması gerekmez mi bu ilaçları verirken. Muadili varsa vermemeleri lazım. ben coraspin kullanıyorum Allahtan

Ben pozitif sonucu aldığımda coraspirini bıraktırdı doktorum, sizler kullanmaya devam mi ediyorsunuz bu durumda merak ettim ben niye bıraktım

İnanamadım öyle bişey olmasına, doktorların dikkate alması gerekmez mi bu ilaçları verirken. Muadili varsa vermemeleri lazım. ben coraspin kullanıyorum Allahtan
onda olmadığına emin misiniz, aynıymış içerikler. ben değiştirmek istediğimde öyle söylenildi

onda olmadığına emin misiniz, aynıymış içerikler. ben değiştirmek istediğimde öyle söylenildi

Ben pozitif sonucu aldığımda coraspirini bıraktırdı doktorum, sizler kullanmaya devam mi ediyorsunuz bu durumda merak ettim ben niye bıraktım
Her doktorun bir tedavi protokolü var ; ayrıca tedavi protokolleri hastanın yaşına , infertilite nedenine , yan etkilere vs göre de değişiyor .... çok değişken var yani .... hatta aynı hastada bile değişiyor , mesela benim bir önceki tedavimde crilone jel vermişti doktorum , ben çok rahatsız oldum içime sinmedi , sanki içeride kalıyormus ve yeni sıktığım ilaç etki etmiyormuş gibi geliyordu bana , o yüzden mi artık veya başka bir nedenden mi bilmiyorum bu sefer Progestan kullanıyorum ....

Doktorlar eczacı veya ilacı üreten kişi degil ki ; etken maddesine bakıyor , etkisine göre veriyor .... doktora göre bu ilaç enoksaparin sodyum ; tavuktan mı yapılmış domuzdan mı yapılmış bilme şansı yok .... keske bu ilaçların çoğu ülkemizde üretilse de bu durumlara kimse düşmese

Ben acikcasi o yuzden yazdim hani coraspin oluyosa onu kullanayim barii ama tip bu canim niyetim kotu degildi eminim bende bakmasam bilemezdimki o yuzden bende sileyim sadece bilin istedim sonucta bebislerimiz icin gerekli gorulmese verilmez zaten diye dusunuyorum sadece oluyosa ben hocam tibbende uygunsa ben hap kullanayim diycem yoksa kullanmam zorundasin derse de Allahim sen affet diyecegim canim napalim elden bisey gelmez

Aynen oyle keske ulkemizzde uretilsede hic gerek kalmasa nese ben yinede sileyim paylasimlari dr dedigine gore artik hareket ederim.hani hayirli bisey ya alternatif varsa neden olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…