Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Kızlar birazdan dr gideceğim bakalım bu ne deiyecek bide bu ilaçlara nasıl çözüm buldunuz hepsi aynı anda bitmiyor ve sürekli gitmek zorunda kalıyorum
Canim benim rapor cikartacaksin dr soyle yapar zaten buyuk ihtimal benim gecen hafta yapti cok sukur ugrasmiyorum bende oyle cok ugrasiyordum hemen bitiveriyo

ay canım nasılsın ? hayırlı uğurlu olsun inşallah
İnşallah doğum büyüdüğünü de görürsün inşallah :)

Yok öyle deme ya .... 70 kg oldum şimdiden yuvarlanacak gibiyim keşke biraz verebilsem .... sonunda nasıl olsa alacağız ....
Bende aksine 1 kilo vermisim olsun dikkat ederiz almayiz insallah en idealize 10-11 kilo diyolar

Canim benim rapor cikartacaksin dr soyle yapar zaten buyuk ihtimal benim gecen hafta yapti cok sukur ugrasmiyorum bende oyle cok ugrasiyordum hemen bitiveriyo
Oksapar çıkarttı diğerlerine çıkartmadı gene sinir oluyorum

Kızlar cumartesi gittiğim dr 5 mm kese demişti başka hiç biley dememişti. Bugün gittiğim dr 8 mm dedi bide üstünde bir yerde bişey var gibi dedi ama ne oldu belli değil dedi. Bende dr dedim cumartesi siz yoktunuz başka dr gittik o 5 mm ölçtü şuan daha büyük olması gerekmiyor muydu dedim . BÖyle şeyleri kafana takma kese gayet güzel yeri de güzel dedi yanlış ölçülmüştür dedi. İstersen haftaya tekrar gel kesenin gelişimine bakalım dedi . Ama kalp atışı için en 2 hafta sonra dedi . Ben hiç bişey anlamadım

Merhaba arkadaşlar. Bu endişeli bekleyiş umarım güzel haberlerle son bulur. Transferden sonra 17. gündeyim. Doktor kese için haftaya çağırdı. Sanki biraz geç gibi geliyor. Arada başka bir doktora gitsem mi diye düşünmüyor değilim?

Ne olduğu belli değil ne demekmiş ki böyle insanı merakta bırakıyolar sinir oluyorum. Benimkine ben usg fotosu attım haftaya cuma kalp duyarız dedi 2 hafta çok sanki ama cihaz farkı da olabilir

Ne olduğu belli değil ne demekmiş ki böyle insanı merakta bırakıyolar sinir oluyorum. Benimkine ben usg fotosu attım haftaya cuma kalp duyarız dedi 2 hafta çok sanki ama cihaz farkı da olabilir
Kendi tüp dr 10 gün sonra kalp atışı dedi . Ufak bişey daha var ama şuan tek kese dedi valla arafta bıraktı

Kendi tüp dr 10 gün sonra kalp atışı dedi . Ufak bişey daha var ama şuan tek kese dedi valla arafta bıraktı
Canim tereddut etme Allahin Allahin ozniyle dr lar korkutmayi seviyo biliyosun cihazdan kaynaklidir kanaman filan yoksa korkma karindan gec gorunurmus zaten icini ferah tut insallah hepimiz gorcez minnaklarimizi

Canim bide kese gelisimine bakiyolar benide bu hafta sirf o yuzden tekrar cagirdi gordu ya bakalim gelisimi nasil diye merak ediyolar gormussun ya icini ferah tut canim benim kalp 6 7. Hafta olurmus zaten

Valla erken öğrenmenin stresi de bu sanırım. Keşke sabretsekte bi ay sonra gidip baksak
Bende oyle erkenden gittim merakli ben simdi acaba bu hafta ne kadar buyucek stresi oluyo aslinda bekleyip ikisine birden gitmek lazim

Canim tereddut etme Allahin Allahin ozniyle dr lar korkutmayi seviyo biliyosun cihazdan kaynaklidir kanaman filan yoksa korkma karindan gec gorunurmus zaten icini ferah tut insallah hepimiz gorcez minnaklarimizi
İnşallah canım benim :)

ben de 15inde transfer olmuştum bana da haftaya randevu verdi. bence normal. gidip de görememesi daha moral bozucu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…