Aynı duyguları paylaşıyorumBenim en buyuk korkum keseyi gorup kalp atisini duyamamak hayirlisiyla icimiz rahatlasaydi duysaydikk minnaklarimizin kalbinin sesiniii
Bana haftaya Perşembe Cuma gibi dedi ama ben ondan sonraki hafta gidip kalp atışını da duymak istiyorumSanki gubler gecmiyo gibiiiii cumartesi gelseydi hayirlisiyla kese icin.. sizler ne zaman gideceksinizzzz??
Ben cirinone jel ve climara fort bant kullanıyorum sadece, bir de elevit. Bunların da çok büyük etkisi olmadı banaBilen var mi daha ne kadar ilaclari kullanacagiz? Beni cok kotu etkiliyor ilaclar sizi de etkiliyor mu?
Benim dr 3 aya kadar dedi ama ilk verdiğinde demişti yarın tekrar görüşeceğim telefonla bakalım ne diyeceklerBilen var mi daha ne kadar ilaclari kullanacagiz? Beni cok kotu etkiliyor ilaclar sizi de etkiliyor mu?
Bişey olacağını sanmıyorum ağır olmadığı sürece psikolojik olabilirBen de yine psikopata bağladım ; dün hediye alışverişine çıktım ; toplam sadece ( o da arada oturup dinlenerek ) 1 saat yürüdüm ama elimde birkaç torba vardı birkaç torba taşıdım yani .... kıyafet filan .... birşey olmus mudur çünkü dünden beri kasık agrım azaldı((( 10 gün oldu transfer olalı .... kafayı yiyiyorum herhalde ... eşim yine abartıyorsun dedi ..... bir de sanırım psikolojik olarak kontrol günü yaklaştıkça geriliyorum ötelemek istiyorum ....
Ağır derken bir elimde 1,5 diğer elimde de 1,5tur en fazla , 2 elime dengeledim.... onları da carsıdan eve otura otura yürüyerek taşıdım dinlene dinlene.... ilaçlar ciddi nefes sıkıntısı ve çarpıntı yapıyor veya aldığım kilolar.... o yüzden korka korka yürüyorum ama bir yandan da 9 ay böyle geçmez diyorum kendi kendime ....Bişey olacağını sanmıyorum ağır olmadığı sürece psikolojik olabilir
Malesef bendede var o nefes darlığı iş yerinde bi kat merdiven çıkıyorum sanırsın 10 kat çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum. Bişey olmaz kötü düşünme inşallahAğır derken bir elimde 1,5 diğer elimde de 1,5tur en fazla , 2 elime dengeledim.... onları da carsıdan eve otura otura yürüyerek taşıdım dinlene dinlene.... ilaçlar ciddi nefes sıkıntısı ve çarpıntı yapıyor veya aldığım kilolar.... o yüzden korka korka yürüyorum ama bir yandan da 9 ay böyle geçmez diyorum kendi kendime ....
Günde 3 tane kullanıyorumNe kadar kullanıyorsunuz? Ben de öyle kullanıyorum
Canim Allahin izniyle bisey olmaz ven ozellikle dr sordum merdiven inip cikiyorum isim geregi yogun bi birimde calisiyorum dedim bana dediki sadece dusmedigin surece hani ayagin kayipta kalcanin ustune dusmedigin surece sikinti olmaz tutunmus oyle dusecek bisey degil o dedi :) icini ferah tut ya aslinda hakta veriyorum sonucta emekle olan bi durum bizimkisi kafamizda hep bi soru isareti oluyo ama 9 ay gecmez cok dusunursekAğır derken bir elimde 1,5 diğer elimde de 1,5tur en fazla , 2 elime dengeledim.... onları da carsıdan eve otura otura yürüyerek taşıdım dinlene dinlene.... ilaçlar ciddi nefes sıkıntısı ve çarpıntı yapıyor veya aldığım kilolar.... o yüzden korka korka yürüyorum ama bir yandan da 9 ay böyle geçmez diyorum kendi kendime ....
Bende katiliyorum estrofem ozellikle nefes darligi yapiyo yan etkisiymis jelde bel agrisi yapiyo bunlarda maalesef yan etkileri ama sabretcez insallahMalesef bendede var o nefes darlığı iş yerinde bi kat merdiven çıkıyorum sanırsın 10 kat çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum. Bişey olmaz kötü düşünme inşallah
Aynen katlanacağız:)Bende katiliyorum estrofem ozellikle nefes darligi yapiyo yan etkisiymis jelde bel agrisi yapiyo bunlarda maalesef yan etkileri ama sabretcez insallah
Hiç bi şey olmaz ben de çok rahat davranıyorum, geziyorum markete alışverişe gidiyorum eşya da taşıyorum tabi 2-3 kgBen de yine psikopata bağladım ; dün hediye alışverişine çıktım ; toplam sadece ( o da arada oturup dinlenerek ) 1 saat yürüdüm ama elimde birkaç torba vardı birkaç torba taşıdım yani .... kıyafet filan .... birşey olmus mudur çünkü dünden beri kasık agrım azaldı((( 10 gün oldu transfer olalı .... kafayı yiyiyorum herhalde ... eşim yine abartıyorsun dedi ..... bir de sanırım psikolojik olarak kontrol günü yaklaştıkça geriliyorum ötelemek istiyorum ....
bende de nefes darlığı var ya!! ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.Malesef bendede var o nefes darlığı iş yerinde bi kat merdiven çıkıyorum sanırsın 10 kat çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum. Bişey olmaz kötü düşünme inşallah
Çok fazla hormon kulllanıyoruz ondan canım ben düşünmemeye çalışıyorum bırakınca ilaçları rahatlayacağız biraz dahabende de nefes darlığı var ya!! ilaçlardan olduğunu düşünüyorum.
ya benim psikolojimi alt üst etti, fizyolojik problemleri çok önemli görmüyorum şu an. çok asabiyim ve devamlı ağlamak üzereyim, çok kötü hissediyorum. ilaçlardan olduğunu düşünüyorum, günde 3 iğne var işte ve haplar, estrofem falan. ağır ilaçlar
ben her gün yiyorum besleyici olmalı bence aksineKozlar nar yemek zararlı mı