Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Benimkide kesin görürüz diye düşünüyordu. dün tekrar bakıldı güzel yükseliyo 3500

Transferimiz aynı günmüş benim cuma günü kese usg’si erken olmuş sizinki sanki

Merhaba benimde buradaki Doktorum yarın tekrar hcg bakacak. 1000 i geçelim sonrada keseyi görelim dedi. 18 aralıkta olmuştu transferim. Bakalım yarın ne olacak

Benimkide kesin görürüz diye düşünüyordu. dün tekrar bakıldı güzel yükseliyo 3500
Çok şükür usg fotosunda bence gayet kese boşuna korkuttu ama bilemedim tabi
Transferimiz aynı günmüş benim cuma günü kese usg’si erken olmuş sizinki sanki
Doktorum söylediği için gitmiştim ama cihaz farkı var sanırım ben usgde keseye benzettim aslında

Bende 14 aralık transfer oldum 28 hcg 1280 çıktı dr benimde kesemi o zaman gördü 5 mm dedi ama ben dr değiştirdim şimdi ilacım bitti yarın tekrar gitcem bakalım o ne diyecek normalde de tüp bebek dr bugün veya yarın gitmemi istemişti. 28 ilaçım bitmişti dr öyle bakmıştı görmüştü

Cihazların kalitesinden de kaynaklanıyo sanırım. Bu kadar ilaç kullanırken kanama alanı olması saçma geldi. Cuma gitcem ben de tekrar

Cihazların kalitesinden de kaynaklanıyo sanırım. Bu kadar ilaç kullanırken kanama alanı olması saçma geldi. Cuma gitcem ben de tekrar
Evet canım benim gittiğim dr cihazı iyiydi biraz bide zaten hemen göremedi baya uğraştı dr görmek için öyle deyim hem bakar bakmaz görmedi . Ama dr çok ilgisiz geldi bana o yüzden yarın ilacım bitiyor hem onun için gitcem hemde daha önce gittiğim dr gitcem bende

Varsa usg fotosunu atabilir misin?

Kalbi sanırım ikimizde 7 bu kontrol 2 hafta sonra gel der o zaman duyarız diye düşünüyorum
Evet canim bende oyle dusunuyorum bu hafta kontrol zaten ben direk tup dr uma gidiyorum muhtemelen kalp icinde su zaman gel der

Benim en buyuk korkum keseyi gorup kalp atisini duyamamak hayirlisiyla icimiz rahatlasaydi duysaydikk minnaklarimizin kalbinin sesiniii

Bilen var mi daha ne kadar ilaclari kullanacagiz? Beni cok kotu etkiliyor ilaclar sizi de etkiliyor mu?

Bilen var mi daha ne kadar ilaclari kullanacagiz? Beni cok kotu etkiliyor ilaclar sizi de etkiliyor mu?
Etkilemez olur mu su torbasiyla gezer oldum ignenin yuzunden 12. Haftaya kadar devam dedi el mahkum

Çoğunlukla en riskli dönemler olan 10-12. Haftaya kadar kullandırtıyorlar hormonları , ta ki plasenta kendi hormonunu kendi üretene kadar .... kan sulandırıcılar ise doktorun tercihine göre değişiyor bazen Doğuma kadar kullandırtıyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…