Benimkide kesin görürüz diye düşünüyordu. dün tekrar bakıldı güzel yükseliyo 3500Ay inşallah ya baya korkuttu beni doktor. Artık haftasonu olmasa da işten izin alıp tüp bebek doktoruma gideyim diyorum. Hayırlı haberler alalım inşallahtekrar hcg bakıldı mı size? Benim bi daha istedi artışa bakmak için buradaki
Transferimiz aynı günmüşKızlar selam, 14 aralıkta transfer olmuştum. doktorum haftasonu gebe takibi yapmadığı için başka hastaneye kese görmeye gittim. 5mm bi alan var keseye benziyo ama kanama alanı da olabilir dedi. Korkuttu biraz beni böyle bişey yaşayanınız var mı?
Çok şükürBenimkide kesin görürüz diye düşünüyordu. dün tekrar bakıldı güzel yükseliyo 3500
Doktorum söylediği için gitmiştim ama cihaz farkı var sanırım ben usgde keseye benzettim aslındaTransferimiz aynı günmüşbenim cuma günü kese usg’si erken olmuş sizinki sanki
Kalbi sanırım ikimizde 7 bu kontrol 2 hafta sonra gel der o zaman duyarız diye düşünüyorumAnkara345 persembeydi benimde cumartesi insallah artik hayirlisi kalbinide hafta filan sonra olur herhalde
Bende 14 aralık transfer oldum 28 hcg 1280 çıktı dr benimde kesemi o zaman gördü 5 mm dedi ama ben dr değiştirdim şimdi ilacım bitti yarın tekrar gitcem bakalım o ne diyecek normalde de tüp bebek dr bugün veya yarın gitmemi istemişti. 28 ilaçım bitmişti dr öyle bakmıştı görmüştüKızlar selam, 14 aralıkta transfer olmuştum. doktorum haftasonu gebe takibi yapmadığı için başka hastaneye kese görmeye gittim. 5mm bi alan var keseye benziyo ama kanama alanı da olabilir dedi. Korkuttu biraz beni böyle bişey yaşayanınız var mı?
Cihazların kalitesinden de kaynaklanıyo sanırım. Bu kadar ilaç kullanırken kanama alanı olması saçma geldi. Cuma gitcem ben de tekrarBende 14 aralık transfer oldum 28 hcg 1280 çıktı dr benimde kesemi o zaman gördü 5 mm dedi ama ben dr değiştirdim şimdi ilacım bitti yarın tekrar gitcem bakalım o ne diyecek normalde de tüp bebek dr bugün veya yarın gitmemi istemişti. 28 ilaçım bitmişti dr öyle bakmıştı görmüştü
Evet canım benim gittiğim dr cihazı iyiydi biraz bide zaten hemen göremedi baya uğraştı dr görmek için öyle deyim hem bakar bakmaz görmedi . Ama dr çok ilgisiz geldi bana o yüzden yarın ilacım bitiyor hem onun için gitcem hemde daha önce gittiğim dr gitcem bendeCihazların kalitesinden de kaynaklanıyo sanırım. Bu kadar ilaç kullanırken kanama alanı olması saçma geldi. Cuma gitcem ben de tekrar
Varsa usg fotosunu atabilir misin?Evet canım benim gittiğim dr cihazı iyiydi biraz bide zaten hemen göremedi baya uğraştı dr görmek için öyle deyim hem bakar bakmaz görmedi . Ama dr çok ilgisiz geldi bana o yüzden yarın ilacım bitiyor hem onun için gitcem hemde daha önce gittiğim dr gitcem bende
Evet canim bende oyle dusunuyorum bu hafta kontrol zaten ben direk tup dr uma gidiyorum muhtemelen kalp icinde su zaman gel derKalbi sanırım ikimizde 7 bu kontrol 2 hafta sonra gel der o zaman duyarız diye düşünüyorum
İnşllah o günlerde gelir hepimizin çok amin:)Evet canim bende oyle dusunuyorum bu hafta kontrol zaten ben direk tup dr uma gidiyorum muhtemelen kalp icinde su zaman gel der
İnşllah o günlerde gelir hepimizin çok amin:)
[/QUOTE cok coooook aminnnnnnnnnn
Yanlış bilgi olmasın ama 12inci haftaya kadar diye biliyorumBilen var mi daha ne kadar ilaclari kullanacagiz? Beni cok kotu etkiliyor ilaclar sizi de etkiliyor mu?
Etkilemez olur mu su torbasiyla gezer oldum ignenin yuzunden 12. Haftaya kadar devam dedi el mahkumBilen var mi daha ne kadar ilaclari kullanacagiz? Beni cok kotu etkiliyor ilaclar sizi de etkiliyor mu?
Ben progestan tablet alttan kullanıyorum ağır olduğu için bu şekilde vermişti doktorqBilen var mi daha ne kadar ilaclari kullanacagiz? Beni cok kotu etkiliyor ilaclar sizi de etkiliyor mu?
Ne kadar kullanıyorsunuz? Ben de öyle kullanıyorumBen progestan tablet alttan kullanıyorum ağır olduğu için bu şekilde vermişti doktorq