Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

öğrenince buraya da yazar mısınız
ben yazdığımı sildim kimseyi yanlış yönlendirmemek adına
ayrıca kimseye bahsetmeyi de düşünmüyorum insanlar yorum yapınca daha da moral bozucu oluyor
Canimm yorum nasil siliyor yapamadim ??

Ben simdi bu konu ile ilgili hocaların yorumlarıni dinledim iki görüş olmakla birlikte Hanifilerde baskın görüş muadili yoksa haram olmayacağı yönünde, hoca şunu da ornek verdi leş yemek normalde haram ama zaruret varsa değil hatta yenmesi gerekir dedi

Screenshot_20200101-221807.png

Ben acikcasi o yuzden yazdim hani coraspin oluyosa onu kullanayim barii ama tip bu canim niyetim kotu degildi eminim bende bakmasam bilemezdimki o yuzden bende sileyim sadece bilin istedim sonucta bebislerimiz icin gerekli gorulmese verilmez zaten diye dusunuyorum sadece oluyosa ben hocam tibbende uygunsa ben hap kullanayim diycem yoksa kullanmam zorundasin derse de Allahim sen affet diyecegim canim napalim elden bisey gelmez
Aynen öyle zorunlu olunca elden bişey gelmiyor. Baktımda coraspinle çok farklılar zaten. Doktorlarda duruma göre veriyorlardır

Benim yazdiklarim sadece fikir tabi dr a gore hersey durum neyi gerektiriyosa onu yapacagiz insallah zaruri bi durum var ortada olsa icinde o madee olmadan onu kullaniriz ama yoksada kullancaz bakalim

Benim yazdiklarim sadece fikir tabi dr a gore hersey durum neyi gerektiriyosa onu yapacagiz insallah zaruri bi durum var ortada olsa icinde o madee olmadan onu kullaniriz ama yoksada kullancaz bakalim
ya ben doktora sordum kullanmak zorundasın bırakmak gibi bir seçenek yok dedi, düşüğü engelliyormuş ama çok moralim bozuldu yine gece gece

ya ben doktora sordum kullanmak zorundasın bırakmak gibi bir seçenek yok dedi, düşüğü engelliyormuş ama çok moralim bozuldu yine gece gece
Banada kesin oyle diyecek kullancaz mecbur..bu saatte mide bulantisindan uyuyamiyorum ona uyandim 🤦‍♀️ sizinde bulaniyomu

Banada kesin oyle diyecek kullancaz mecbur..bu saatte mide bulantisindan uyuyamiyorum ona uyandim 🤦‍♀️ sizinde bulaniyomu
Evet bulanıyor :KK43:(((( bir de saati yok , önce akşamları 6-8 arasıydı.... şimdi her an , su anda bile 🙄... çok nadir kesilir gibi oluyor ....

Evet bulanıyor :KK43:(((( bir de saati yok , önce akşamları 6-8 arasıydı.... şimdi her an , su anda bile 🙄... çok nadir kesilir gibi oluyor ....
Dunde vardi da bu sefer beni perisan etti tansiyon bile dusuyo midemde bos ancak su iciyorum %75 kadinda olurmus 5. Haftada sansli grupta degiliz canimcim :KK43:

Dunde vardi da bu sefer beni perisan etti tansiyon bile dusuyo midemde bos ancak su iciyorum %75 kadinda olurmus 5. Haftada sansli grupta degiliz canimcim :KK43:
Bende mide boşken daha çok oluyormus gibi oluyor evdeyken bir sürü şey atıştırmaya başladım e haliyle dk 1 gol 1 kilo almaya başladım zaten almıştım ; asıl kilo son 3 ayda alınıyor halbuki

İyi günler arkadaşlar benimde 14 Aralıkta trasferim gerçekleşti. Şu an çok şükür hamileyim. Hastaya salı günü kese görmeye gideceğim. İnşallah burdan güzel haberler veririm.

Kızlar birazdan dr gideceğim bakalım bu ne deiyecek bide bu ilaçlara nasıl çözüm buldunuz hepsi aynı anda bitmiyor ve sürekli gitmek zorunda kalıyorum

Bende mide boşken daha çok oluyormus gibi oluyor evdeyken bir sürü şey atıştırmaya başladım e haliyle dk 1 gol 1 kilo almaya başladım zaten almıştım ; asıl kilo son 3 ayda alınıyor halbuki
Ben tam tersiyim, midem bulanmıyor ama iştahsızlık var 15 günde 2 kilo verdim olması gereken seninki sanki

Rapor çıkartmadı geçen gittiğim dr gidip her seferinde kadın doğuma yazdırıyorum
Anladım canım başka bir kadın doğum da yazar mı acaba ben hangisi biterse ilk reçete ile eczaneden istiyorum şu bitti diye öyle alıyorum ama tabi pahalı oluyor

Anladım canım başka bir kadın doğum da yazar mı acaba ben hangisi biterse ilk reçete ile eczaneden istiyorum şu bitti diye öyle alıyorum ama tabi pahalı oluyor
İlk öyle aldım da 15 günlük ilaç 1000 yakın tuttu hangi bi gün o kadar ödeyim şimdi gitcem onla konuşacağım bakalım.

X