Çok teşekkür ederim ; İnan hamile gibi hissetmemek daha iyi , her an birsey mi oldu , birsey ters mi diye düşünmektense orada olduğunu unutmak daha güzel belki de ... insallah sadece kanama alanını atıyordur vücut ... şimdi tüp bebek doktoruma gidiyorum , Salı günüydü son kontrol en azından erken gitmiş oluruz diye düşündüm .... benim de bugün kasık ve belim agrıyordu ama normalden daha fazlaydı hemen endol koydum yineGeçmiş olsun, umarım çok az seviyede kalır. Annem bana hamileyken hemen her gün kan gelmiş belli bi aya kadar. Seninki de zararsız kanamadır inşallah. Ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bugün belim de ağrıyor tatsız bi gün.. şu günleri atlatacak mıyız acaba sağ selamet
Allah korusun kaybetmeyeceğiz inşallah. Doktora gitmen iyi olmuş yine en iyi onlar görür tabi ne olduğunu. Keşke içimize bakmanın bi yolu olsa ama yokÇok teşekkür ederim ; İnan hamile gibi hissetmemek daha iyi , her an birsey mi oldu , birsey ters mi diye düşünmektense orada olduğunu unutmak daha güzel belki de ... insallah sadece kanama alanını atıyordur vücut ... şimdi tüp bebek doktoruma gidiyorum , Salı günüydü son kontrol en azından erken gitmiş oluruz diye düşündüm .... benim de bugün kasık ve belim agrıyordu ama normalden daha fazlaydı hemen endol koydum yinekendi kendime elimden geleni yapıyorum bir de dua ediyorum Rabbim bize bağışlasın onları diye çünkü gerçekten gücüm kalmadı keske baştan pozitif olmasa , vücut o kadar fiziksel ruhsal vs değişim yaşadıktan sonra kaybetmek daha zor geliyor ....
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemsiz bi kanamadır geçer gider.Çok ; hatta bugün ilk defa kırmızı kanamam oldu(( proluton iğne yaptık şimdi .... hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım .... çünkü hastanede yapılabilecek herseyi evde yapıyoruz ...
İyi haberlerle gelirsin inşallah önemsiz bişeydirÇok teşekkür ederim ; İnan hamile gibi hissetmemek daha iyi , her an birsey mi oldu , birsey ters mi diye düşünmektense orada olduğunu unutmak daha güzel belki de ... insallah sadece kanama alanını atıyordur vücut ... şimdi tüp bebek doktoruma gidiyorum , Salı günüydü son kontrol en azından erken gitmiş oluruz diye düşündüm .... benim de bugün kasık ve belim agrıyordu ama normalden daha fazlaydı hemen endol koydum yinekendi kendime elimden geleni yapıyorum bir de dua ediyorum Rabbim bize bağışlasın onları diye çünkü gerçekten gücüm kalmadı keske baştan pozitif olmasa , vücut o kadar fiziksel ruhsal vs değişim yaşadıktan sonra kaybetmek daha zor geliyor ....
Kesilir insallah .. Bence cogul gebelik oldugu icin boyle suan onlar kendilerine yer acio . hem bi suru kanamasi olup saglikli dunyaya gelen bebekler var. (Bize konusmak kolay size moral vermeye calisioruz aynisini biz yaşasak ayni tedirginligi ve korkuyu yasariz sizdr belkide bize ayni seyleri soylersinz) ama siz genede moralinizi yuksek tutun kanama olmaso degil bebeklerin kalpleri atyor cok sukur size simsiki baglanmislar onemli olan bu dualarim sizinle insallah kesilir kanama daha fazla gerilmezsniz .Çok ; hatta bugün ilk defa kırmızı kanamam oldu(( proluton iğne yaptık şimdi .... hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım .... çünkü hastanede yapılabilecek herseyi evde yapıyoruz ...
Doktorum da aynı şeyi söyledi desemAllah korusun kaybetmeyeceğiz inşallah. Doktora gitmen iyi olmuş yine en iyi onlar görür tabi ne olduğunu. Keşke içimize bakmanın bi yolu olsa ama yokgüzel sonuçlar al gel bize de haber ver
Çok sevdim doktorunuDoktorum da aynı şeyi söyledi desem(içeri bakma konusunda)
Çok çok teşekkür ederim; haklısınız sadece doktoruma da söyledim ne zaman “oh be” diyebilirim diye .... psikolojik olarak çok yıprandım ; evde devamlı yatıyorum birşey olmasın diye ve yine de bunlar oluyor , biliyorum hiçbirseyin önüne geçemeyiz ama yine de zor geliyor .... bir tanesi iyi görünüyor ... bir tanesi yine şüpheli ; kalbi iyi atmıyor, ikisini birden kaybetme ihtimali düsük dedi ... yine de Salı tekrar kontrole çağırdı .... gereken herşeyi yaptık zaten ilaç anlamında .... zaman dısında beklemek dısında yapacak hiçbirsey yok .....Kesilir insallah .. Bence cogul gebelik oldugu icin boyle suan onlar kendilerine yer acio . hem bi suru kanamasi olup saglikli dunyaya gelen bebekler var. (Bize konusmak kolay size moral vermeye calisioruz aynisini biz yaşasak ayni tedirginligi ve korkuyu yasariz sizdr belkide bize ayni seyleri soylersinz) ama siz genede moralinizi yuksek tutun kanama olmaso degil bebeklerin kalpleri atyor cok sukur size simsiki baglanmislar onemli olan bu dualarim sizinle insallah kesilir kanama daha fazla gerilmezsniz .
Doktorum gerçekten çok rahat bir insan ama çok da işinin ehli yıllardır bu işle ilgileniyor ve çok da güveniyorum ... benim gibi herseye mantıkla yaklaşıyor (düsük yaparken sinir bozucu olabiliyor tabiÇok sevdim doktorunukaç gündür bunu düşünüyorum teknolojide çok geriyiz, bi usg cihazı olsa tansiyon aleti gibi, evlerimize alsak, aklımıza gelince hemen bakabilsek içimize güzel olmaz mı
Olumsuz bi gelişme yok en azından durum stabil biraz olsun rahatlamışındır umarımÇok çok teşekkür ederim; haklısınız sadece doktoruma da söyledim ne zaman “oh be” diyebilirim diye .... psikolojik olarak çok yıprandım ; evde devamlı yatıyorum birşey olmasın diye ve yine de bunlar oluyor , biliyorum hiçbirseyin önüne geçemeyiz ama yine de zor geliyor .... bir tanesi iyi görünüyor ... bir tanesi yine şüpheli ; kalbi iyi atmıyor, ikisini birden kaybetme ihtimali düsük dedi ... yine de Salı tekrar kontrole çağırdı .... gereken herşeyi yaptık zaten ilaç anlamında .... zaman dısında beklemek dısında yapacak hiçbirsey yok .....
Hrrşeyin hayirlisi bu sayede yine gittin gordunÇok çok teşekkür ederim; haklısınız sadece doktoruma da söyledim ne zaman “oh be” diyebilirim diye .... psikolojik olarak çok yıprandım ; evde devamlı yatıyorum birşey olmasın diye ve yine de bunlar oluyor , biliyorum hiçbirseyin önüne geçemeyiz ama yine de zor geliyor .... bir tanesi iyi görünüyor ... bir tanesi yine şüpheli ; kalbi iyi atmıyor, ikisini birden kaybetme ihtimali düsük dedi ... yine de Salı tekrar kontrole çağırdı .... gereken herşeyi yaptık zaten ilaç anlamında .... zaman dısında beklemek dısında yapacak hiçbirsey yok .....
Siz nasilsiniz nasil geçiyo zamanOlumsuz bi gelişme yok en azından durum stabil biraz olsun rahatlamışındır umarım
Ben de bugün tatsızım ama düşünmemeye çalışıyorum. Bu nasıl hamilelik hiç belirti yok diye kafama takıyorum ama olması gerekmiyor onu da biliyorumSiz nasilsiniz nasil geçiyo zaman
Eşim zaten sen nasıl daha iyi olacağını daha iyi birsey göreceğimizi düşündün ki sonucta kanamayla gittik diyor (ben giderken bir oh be deriz belki ikinciyi görürüz kafasıyla gitmiştim) ; su anda aynı görmek bile iyi birsey bunu düşün diyor .... velhasılkelam su anda evde ve kafa olarak daha iyiyim en azından çıkıp biraz hava aldıkOlumsuz bi gelişme yok en azından durum stabil biraz olsun rahatlamışındır umarım
Siz nasılsınız ? Siz de bekliyorsunuz degil mi? İnsanı zorlayan bu bekleyiş zaten ..... yoksa bulantı Ağrı hatta kanamaya bile alıştım ....Hrrşeyin hayirlisi bu sayede yine gittin gordunsaliya kadar hersey duzelir insallah yada hersey guzellikle kesinleşsin bence bu belirsizlik sizi korkutuyo diger bebegin durumu. Aynen hepimiz icin gecerli bu durum insallah saglikla kavusurz bebeklerimize o zaman bugunleri hatrlamicaz bile
Hımm görsem kesin alır saat başı da bakar görebileceğim maksimum zararı görürdüm iyi ki de haberim yokmuş. Cehalet bu işte çok iyimiş ya, ben hiç bi şey bilmeden başladım her şeye ve çok da rahattım şimdi her şeyi öğrenince kafada kırk tilki dolaşıyorDoktorum gerçekten çok rahat bir insan ama çok da işinin ehli yıllardır bu işle ilgileniyor ve çok da güveniyorum ... benim gibi herseye mantıkla yaklaşıyor (düsük yaparken sinir bozucu olabiliyor tabi) ..... o dediğin de var aslında şöyle ; internette 200 tl ye filan el doppleri var gebelik icin ben geçen yıl görmüştüm ama şimdi dopplerin sağlıklı olmadığını öğrenince vazgeçtim almaktan ....
Canım emin ol öyle bişey olsa hiçbirimiz o bebisleri rahat bırakmayız 24 saat usgye bağlı bile gezeriz bence ay şunu yeyince ne tepki veriyo acaba buna napiyo acaba die daha çok psikopata bağlarız emin ol böylesi daha iyi benceÇok sevdim doktorunukaç gündür bunu düşünüyorum teknolojide çok geriyiz, bi usg cihazı olsa tansiyon aleti gibi, evlerimize alsak, aklımıza gelince hemen bakabilsek içimize güzel olmaz mı
Ben de böyle düşünmeye çalışıyorum .... ama kötü sonuçlanınca da isyan ediyorum ben bu dünyaya anne olabilmek için gelmedim anneliği haketmiyorum demek ki diye ....Kızlar dün kontrolümde doktorum bana şunu söyledi çok rahatladım "O bebek dünya da rızkı varsa geliyor" yani biz ne kadar düşünsek de Allah ona Ol deyince oluveriyor boşverelim Rabbim bize neler nasip edecek yaşayıp görelim❤