7. Gün yapmıştımKaçıncı gün testyaptiniz?
Yok canım
İlk kez duydum böyle bi şeyi, çok garip. Bu durumda Bulantısı olmayanların gebeliği istenildiği gibi ilerlemiyor mu sayılıyormuş merak ettimEvet demekki istediği gibi ilerliyormuş gebelik tam zamanında geriden de gelmiyor ilerden de gitmıyormuş ona gore kalp atışından önce sevindirici birşey bu bulantılar.
Aaa çok mantıklı bende de hafif de olsa sürüyor bazen biraz daha şiddetleniyor, bundanmış demekKasık ağrılarının sebebini doktor bana bugün ultrasonda gösterdi. Opudan sonra foliküllerin içi sıvıyla doluyormuş. Ymuurtalaıllarımı gösertdi kocamanlardı hepsi dehşet görünüyordu. 12. Haftaya kadar sürer dedi
Ben de seviniyorum vallaBenim de çok bi bulantım yok çok seviniyorum vallamemeler büyüdü, acıyor ve sık idrar çıkmadan başka bir sıkıntım yok valla çok şükür
Tek neden bu değil ama ; benim opu nun üzerinden 8 ay geçtiKasık ağrılarının sebebini doktor bana bugün ultrasonda gösterdi. Opudan sonra foliküllerin içi sıvıyla doluyormuş. Ymuurtalaıllarımı gösertdi kocamanlardı hepsi dehşet görünüyordu. 12. Haftaya kadar sürer dedi
Sonradan tutundu belki. Çok okudum bununla ilgili . 7. Haftaya kadar beklemek gerekirmişBenim betalar böyle işte bugünkü de 3875
Biz tabi daha Aralık ayında opu olduğumuz için bizimkilerin sebebi olabilir ama di miTek neden bu değil ama ; benim opu nun üzerinden 8 ay geçti
Senin de ağrın pluyordu di mi? Sen neye bağlıyorsun ağrı sebebini?Tek neden bu değil ama ; benim opu nun üzerinden 8 ay geçti
Biraz okudum ve hemen bi dr arkadaşa sordum bu mide bulantısı meselesini, ‘böyle bi normallik kriteri yok bulanması iyidir diyemeyiz, hatta bazen yemeyi engellediği için vücut yeterince vitamin mineral alamayabilir’ dedi, midem bulanmıyor diye de panik olmak istemiyorum artık ya iyice bozuldu psikolojimizİlk kez duydum böyle bi şeyi, çok garip. Bu durumda Bulantısı olmayanların gebeliği istenildiği gibi ilerlemiyor mu sayılıyormuş merak ettim
Keseyi transferdn snra kacinci gun gördünBunlar kişiye ve fizyolojiye göre değişiyor bence. Hamileliğim devam eder mi bilmiyorum ama şu ana kadar ilerledi çok şükür. Keseyi gördüm embriyomu gördüm içinde. Ve şu ana kadar mide ekşimesi dışında dikkate alınacak düzeyde bi bulantı yaşamadım. Kasık ağrısı da transferin ilk 3 gününden sonra yaşamadım. Ama bebeğim büyüdü kese var embriyo var. Kalp atışı da olur inşallah haftaya
Kızlar bendede hiç mide bulantısı yok bazen diyorumki bendemi bi acayiplik var acaba ben sadece ara ara kasık ağrısı çekiyorumCrinone jel’den mi söz ediyorsunuz? Bana çok kötü bi koku gelmiyor hafif bi koku geliyor. Ben niye böyleyim ya midem bulanmıyor koku çok yok
Ayyy olsun inşallah, olacak daBunlar kişiye ve fizyolojiye göre değişiyor bence. Hamileliğim devam eder mi bilmiyorum ama şu ana kadar ilerledi çok şükür. Keseyi gördüm embriyomu gördüm içinde. Ve şu ana kadar mide ekşimesi dışında dikkate alınacak düzeyde bi bulantı yaşamadım. Kasık ağrısı da transferin ilk 3 gününden sonra yaşamadım. Ama bebeğim büyüdü kese var embriyo var. Kalp atışı da olur inşallah haftaya
Amin canım inşallahAyyy olsun inşallah, olacak da❤ Evet herkesin yaşadığı farklı hiçbiri hiçbir şeyi garanti etmiyor tabi, bu işin hiç kuralı olmadığını tüm kuralları yeri geldiğinde bozduğunu çok iyi gördük yaşadık. Allahım sağlıkla ilerletsin hamileliğimizi
22. Gün gördümKeseyi transferdn snra kacinci gun gördün
Ben pozitifi gördükten sonra çalışmaya başladım ama hiç kendimi yormuyorum bütün gün oturuyorum denilebilirPozitifi ögrendikten sonra calısanınız warmı aranızda ben hala izinliyim we tekrar rapor almayı duşunuyorum
Bekliyoruz zaten de bugün kü artış moral bozdu tüp bebek doktorları artık bakma beta bakılmaz artık dedilerSonradan tutundu belki. Çok okudum bununla ilgili . 7. Haftaya kadar beklemek gerekirmiş
TabikiBiz tabi daha Aralık ayında opu olduğumuz için bizimkilerin sebebi olabilir ama di mi