Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Evet demekki istediği gibi ilerliyormuş gebelik tam zamanında geriden de gelmiyor ilerden de gitmıyormuş ona gore kalp atışından önce sevindirici birşey bu bulantılar.
İlk kez duydum böyle bi şeyi, çok garip. Bu durumda Bulantısı olmayanların gebeliği istenildiği gibi ilerlemiyor mu sayılıyormuş merak ettim

Aaa çok mantıklı bende de hafif de olsa sürüyor bazen biraz daha şiddetleniyor, bundanmış demek

Benim de çok bi bulantım yok çok seviniyorum valla memeler büyüdü, acıyor ve sık idrar çıkmadan başka bir sıkıntım yok valla çok şükür
Ben de seviniyorum valla Ay aynıyız nerdeyse, meme acısı hiç hoş değil benim bunlara ilaveten sabahları ağız ve boğaz kuruluğu var belirgin olarak

Tek neden bu değil ama ; benim opu nun üzerinden 8 ay geçti

İlk kez duydum böyle bi şeyi, çok garip. Bu durumda Bulantısı olmayanların gebeliği istenildiği gibi ilerlemiyor mu sayılıyormuş merak ettim
Biraz okudum ve hemen bi dr arkadaşa sordum bu mide bulantısı meselesini, ‘böyle bi normallik kriteri yok bulanması iyidir diyemeyiz, hatta bazen yemeyi engellediği için vücut yeterince vitamin mineral alamayabilir’ dedi, midem bulanmıyor diye de panik olmak istemiyorum artık ya iyice bozuldu psikolojimiz

Bunlar kişiye ve fizyolojiye göre değişiyor bence. Hamileliğim devam eder mi bilmiyorum ama şu ana kadar ilerledi çok şükür. Keseyi gördüm embriyomu gördüm içinde. Ve şu ana kadar mide ekşimesi dışında dikkate alınacak düzeyde bi bulantı yaşamadım. Kasık ağrısı da transferin ilk 3 gününden sonra yaşamadım. Ama bebeğim büyüdü kese var embriyo var. Kalp atışı da olur inşallah haftaya

Keseyi transferdn snra kacinci gun gördün

Pozitifi ögrendikten sonra calısanınız warmı aranızda ben hala izinliyim we tekrar rapor almayı duşunuyorum

Crinone jel’den mi söz ediyorsunuz? Bana çok kötü bi koku gelmiyor hafif bi koku geliyor. Ben niye böyleyim ya midem bulanmıyor koku çok yok
Kızlar bendede hiç mide bulantısı yok bazen diyorumki bendemi bi acayiplik var acaba ben sadece ara ara kasık ağrısı çekiyorum

Ayyy olsun inşallah, olacak da Evet herkesin yaşadığı farklı hiçbiri hiçbir şeyi garanti etmiyor tabi, bu işin hiç kuralı olmadığını tüm kuralları yeri geldiğinde bozduğunu çok iyi gördük yaşadık. Allahım sağlıkla ilerletsin hamileliğimizi

Amin canım inşallah

Pozitifi ögrendikten sonra calısanınız warmı aranızda ben hala izinliyim we tekrar rapor almayı duşunuyorum
Ben pozitifi gördükten sonra çalışmaya başladım ama hiç kendimi yormuyorum bütün gün oturuyorum denilebilir Araba kullanarak işe gidip geliyorum sadece. Biraz işinizin ağırlık seviyesine göre de değişebilir. Benim doktorum normal hayatına geri dön, dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…