Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Eşim zaten sen nasıl daha iyi olacağını daha iyi birsey göreceğimizi düşündün ki sonucta kanamayla gittik diyor (ben giderken bir oh be deriz belki ikinciyi görürüz kafasıyla gitmiştim) ; su anda aynı görmek bile iyi birsey bunu düşün diyor .... velhasılkelam su anda evde ve kafa olarak daha iyiyim en azından çıkıp biraz hava aldık 😅 kalhvaltıyı da fırsattan istifade dışarıda yaptık .... arada rutinin dışına çıkmak iyi geliyor .... zaman bize ne getirecek bakalım .... siz de lütfen kafanıza takmayın ; gerçekten birsey hissetmemek daha iyi ..... hatta şöyle diyeyim eskilerin bir deyişi var (pozitif bilime inansam da gelenekçiyimdir 😬) hamileliği zor geçirenlerin kız bulantı olanların yani , rahat geçirenlerin oğlu oluyor derlerdi , belki de oğlunuz olacak ??? 😃😃
Belki de minik bi oğlan ondan böyle, doğru diyosunuz 😄 hep bilim hem realizm nereye kadar 😄
Eşinizle de aynı düşünüyorum gördüğünüz üzere 😄 daha iyi hissetmenize sevindim 💕

Canım emin ol öyle bişey olsa hiçbirimiz o bebisleri rahat bırakmayız 24 saat usgye bağlı bile gezeriz bence ay şunu yeyince ne tepki veriyo acaba buna napiyo acaba die daha çok psikopata bağlarız emin ol böylesi daha iyi bence
Doğru söylüyorsun daha da psikopat yapabilir, iyi ki de görmemiş ve almamışım 😄

Ben de böyle düşünmeye çalışıyorum .... ama kötü sonuçlanınca da isyan ediyorum ben bu dünyaya anne olabilmek için gelmedim anneliği haketmiyorum demek ki diye ....
İnsan düşünüyor ama çok da dile getirip isyana düşmeye korkuyorum ben ağlamak iyi geliyor ama ona da eşim izin vermiyor aglayamayinca kötü oluyorum ben yoksa başka şeyler düşünmek bile istemiyorum insan o an neler neler düşünüyor Rabbim kimseye yaşatmasın...

Çok ; hatta bugün ilk defa kırmızı kanamam oldu :KK43:(( proluton iğne yaptık şimdi .... hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım .... çünkü hastanede yapılabilecek herseyi evde yapıyoruz ...
Bende de iki kez kanama oldu hatta ilki çok kötüydü dediğiniz gibi pruluton yaptılar bi de serum yapılacak başka bişey yok dedi iki doktor da istirahat diyor ama hareketsiz yatmak beni daha çok yordu 😞😞

Ben de bugün tatsızım ama düşünmemeye çalışıyorum. Bu nasıl hamilelik hiç belirti yok diye kafama takıyorum ama olması gerekmiyor onu da biliyorum 😊 bi de sanırım burda yazılanlara göre 7-8. Haftalarda düşük oranı yüksek olduğu için, ben de 7. Haftayı biraz geçtiğim için korkuyorum. İnşallah hepsi kaygıdandır ve minik susamım benimledir 😄🙏
Zamanı çalışarak geçiriyorum ama bugün evde dinleniyorum minik köpüşümle bi oraya bi buraya yatıyorum 😄
İnsallah hic bisey olmaz tedirginliginizi o kadar anliyrmki hepimiz ayni psikolojideyiz 🙈 insallah bu surecide fire vermeden birlikte atlatriz geceleri bebeklerin uyku problemlerini konusuruz 😂😂

Siz nasılsınız ? Siz de bekliyorsunuz degil mi? İnsanı zorlayan bu bekleyiş zaten ..... yoksa bulantı Ağrı hatta kanamaya bile alıştım ....
Aynen ben bide bebege dair tek kanitim keseyi gördük baska bisey yok yolk kesesi veya kalbini gormedim boş gebelik olabilirmi die arada korku var icimde cok sukur kanamam yok ama bulanti disinda pek bi belirtimde yok kafamda deli sorular anliyacagnz 😶

Aynen ben bide bebege dair tek kanitim keseyi gördük baska bisey yok yolk kesesi veya kalbini gormedim boş gebelik olabilirmi die arada korku var icimde cok sukur kanamam yok ama bulanti disinda pek bi belirtimde yok kafamda deli sorular anliyacagnz 😶
Bazen daha geç görülebiliyor ... ben tekrar Salı gideceğim 🙄

Keseyi transferden ne kadar sonra gördün bu arada hayirli olsun kucagna saglikla almak nasip olsun insallah

Ben yine uslu duramadım tabi ..... ama hepimizin yararlanabileceği birsey buldum .... bu tabloda haftalarla düşük riskini karşılaştırmış ....
0C5EE562-ACD4-4EB1-8304-ABC7A58CEA4A.jpeg

Kızlar nasıl gıdıyor neler yapıyorsunuz?? Antalyada olan varsa şu gunler de gelinde çay içelim 😄 çünkü zaman evde hiç geçmiyor. Hoş, çay içebiliyor musun derseniz, hayır. En sevdiğim su 🥤 ydu hayatta. Onu bıle ıcemıyorum mide bulantısından. İnşallah bebişlerimizi tanıştırayım. Hayal kurayım bıraz ben.

X