- 20 Eylül 2019
- 1.310
- 1.742
- 46
Belki de minik bi oğlan ondan böyle, doğru diyosunuzEşim zaten sen nasıl daha iyi olacağını daha iyi birsey göreceğimizi düşündün ki sonucta kanamayla gittik diyor (ben giderken bir oh be deriz belki ikinciyi görürüz kafasıyla gitmiştim) ; su anda aynı görmek bile iyi birsey bunu düşün diyor .... velhasılkelam su anda evde ve kafa olarak daha iyiyim en azından çıkıp biraz hava aldıkkalhvaltıyı da fırsattan istifade dışarıda yaptık .... arada rutinin dışına çıkmak iyi geliyor .... zaman bize ne getirecek bakalım .... siz de lütfen kafanıza takmayın ; gerçekten birsey hissetmemek daha iyi ..... hatta şöyle diyeyim eskilerin bir deyişi var (pozitif bilime inansam da gelenekçiyimdir ) hamileliği zor geçirenlerin kız bulantı olanların yani , rahat geçirenlerin oğlu oluyor derlerdi , belki de oğlunuz olacak ???
Doğru söylüyorsun daha da psikopat yapabilir, iyi ki de görmemiş ve almamışımCanım emin ol öyle bişey olsa hiçbirimiz o bebisleri rahat bırakmayız 24 saat usgye bağlı bile gezeriz bence ay şunu yeyince ne tepki veriyo acaba buna napiyo acaba die daha çok psikopata bağlarız emin ol böylesi daha iyi bence
İnsan düşünüyor ama çok da dile getirip isyana düşmeye korkuyorum ben ağlamak iyi geliyor ama ona da eşim izin vermiyor aglayamayinca kötü oluyorum ben yoksa başka şeyler düşünmek bile istemiyorum insan o an neler neler düşünüyor Rabbim kimseye yaşatmasın...Ben de böyle düşünmeye çalışıyorum .... ama kötü sonuçlanınca da isyan ediyorum ben bu dünyaya anne olabilmek için gelmedim anneliği haketmiyorum demek ki diye ....
Bende de iki kez kanama oldu hatta ilki çok kötüydü dediğiniz gibi pruluton yaptılar bi de serum yapılacak başka bişey yok dedi iki doktor da istirahat diyor ama hareketsiz yatmak beni daha çok yorduÇok ; hatta bugün ilk defa kırmızı kanamam oldu(( proluton iğne yaptık şimdi .... hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım .... çünkü hastanede yapılabilecek herseyi evde yapıyoruz ...
İnsallah hic bisey olmaz tedirginliginizi o kadar anliyrmki hepimiz ayni psikolojideyizBen de bugün tatsızım ama düşünmemeye çalışıyorum. Bu nasıl hamilelik hiç belirti yok diye kafama takıyorum ama olması gerekmiyor onu da biliyorumbi de sanırım burda yazılanlara göre 7-8. Haftalarda düşük oranı yüksek olduğu için, ben de 7. Haftayı biraz geçtiğim için korkuyorum. İnşallah hepsi kaygıdandır ve minik susamım benimledir
Zamanı çalışarak geçiriyorum ama bugün evde dinleniyorum minik köpüşümle bi oraya bi buraya yatıyorum
Aynen ben bide bebege dair tek kanitim keseyi gördük baska bisey yok yolk kesesi veya kalbini gormedim boş gebelik olabilirmi die arada korku var icimde cok sukur kanamam yok ama bulanti disinda pek bi belirtimde yok kafamda deli sorular anliyacagnzSiz nasılsınız ? Siz de bekliyorsunuz degil mi? İnsanı zorlayan bu bekleyiş zaten ..... yoksa bulantı Ağrı hatta kanamaya bile alıştım ....
Bazen daha geç görülebiliyor ... ben tekrar Salı gideceğimAynen ben bide bebege dair tek kanitim keseyi gördük baska bisey yok yolk kesesi veya kalbini gormedim boş gebelik olabilirmi die arada korku var icimde cok sukur kanamam yok ama bulanti disinda pek bi belirtimde yok kafamda deli sorular anliyacagnz
Keseyi transferden ne kadar sonra gördün bu arada hayirli olsun kucagna saglikla almak nasip olsun insallahAynen ben bide bebege dair tek kanitim keseyi gördük baska bisey yok yolk kesesi veya kalbini gormedim boş gebelik olabilirmi die arada korku var icimde cok sukur kanamam yok ama bulanti disinda pek bi belirtimde yok kafamda deli sorular anliyacagnz
Esimin yolunu gözlüyorum şuanBazen daha geç görülebiliyor ... ben tekrar Salı gideceğim
İnşallah saolsinKeseyi transferden ne kadar sonra gördün bu arada hayirli olsun kucagna saglikla almak nasip olsun insallah
Benimde pozitifi alali 13. Gunum bugun ama sabirsizlaniyorum cok bi de psikopata baglamis gbi icimdn hep bhcg yaptirip idrar testi yapmak geciyo zaman durmuş gbiİnşallah saolsin23.gün gordum alttan muayaneyle
Keseyi gormek icin ne zmn cagirdi cnm kan degerin kacti?Benimde pozitifi alali 13. Gunum bugun ama sabirsizlaniyorum cok bi de psikopata baglamis gbi icimdn hep bhcg yaptirip idrar testi yapmak geciyo zaman durmuş gbi
9. Gün 217di 11.gün 492ydi degerim doktorum istanbulda bende tekirdagdayım 20 gun sonra gelirsin ddilerKeseyi gormek icin ne zmn cagirdi cnm kan degerin kacti?
Degerin guzel yukselmis canim bugun kacinci gununduntransferle birlikte9. Gün 217di 11.gün 492ydi degerim doktorum istanbulda bende tekirdagdayım 20 gun sonra gelirsin ddiler
Güzelmiş 7-8 hafta aradı düşük riski fazla tezini de çürütmüş oluyor bu tabloBen yine uslu duramadım tabi ..... ama hepimizin yararlanabileceği birsey buldum .... bu tabloda haftalarla düşük riskini karşılaştırmış ....
Eki Görüntüle 2578403
Bugün transfr dahil 13. Günüm canımDegerin guzel yukselmis canim bugun kacinci gununduntransferle birlikte
Doğru ama %5 kadar da düşük degil ne yazık kiGüzelmiş 7-8 hafta aradı düşük riski fazla tezini de çürütmüş oluyor bu tablo
Anladim kuzum insallah hayirlisiyle gorursn keseyi ama baktin cok duramiyosun 20.gun yada benim gibi 23.gun bulundugun yerde bi hastaneye git kese gormek icinBugün transfr dahil 13. Günüm canım