Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Senin de ağrın pluyordu di mi? Sen neye bağlıyorsun ağrı sebebini?
Benim adetlerim de ergenlikte aşırı sancılı geçerdi ; ben 2 tane embriyonun rahmin içine yerleşmeye çalışması , rahmin buna verdiği reaksiyon ve oluşan kanama alanlarının toplamı ve arada olan kasılmalara bağlıyorum .... ama nasıl bulantıların , gögüs agrısının hatta ayılıp bayılmaların başdönmelerinin (bakınız Yeşilçam 😂) herkeste olmayabileceği gibi bu da göreceli ... sonucta bünyeye bakar ; “bende olmuyor sağlıksız gebelik veya sende oluyor sağlıklı gebelik” gibi değil .... son noktayı koyarken şunu da söylemeyecektim ama söyleyeceğim ; düşük yaptığımda da çoğu bulgu vardı ama düşük yaptım yine de ... doktor sanki biraz içini rahatlatmak icin söylemiş 🙃😉 ama ben yine de kendi adıma bu kadar şey hissetmek istemezdim bu bulgular var diye çok sevinemiyorum çünkü ben atlaya zıplaya geze toza bir hamilelik geçirmek isterdim 🙄🙄🙄🙄

Pozitifi ögrendikten sonra calısanınız warmı aranızda ben hala izinliyim we tekrar rapor almayı duşunuyorum
Ben 10 gün çalışabildim ; kanamam olunca rapor verdiler .... işe gitmek istiyorum ama evde bile 5 dakika ayakta dursam lekelenmem oluyor hala :KK43: insallah 1-2 haftaya kadar geçer diye umudediyorum; bu tamamen sizin işiniz ve hamileliğinizin nasıl ilerlediği ile alakalı .... tehlikeli ortamlarda bulunuyorsanız izin alın veya kadındoğumcunuzla görüşün derim...

Benim adetlerim de ergenlikte aşırı sancılı geçerdi ; ben 2 tane embriyonun rahmin içine yerleşmeye çalışması , rahmin buna verdiği reaksiyon ve oluşan kanama alanlarının toplamı ve arada olan kasılmalara bağlıyorum .... ama nasıl bulantıların , gögüs agrısının hatta ayılıp bayılmaların başdönmelerinin (bakınız Yeşilçam 😂) herkeste olmayabileceği gibi bu da göreceli ... sonucta bünyeye bakar ; “bende olmuyor sağlıksız gebelik veya sende oluyor sağlıklı gebelik” gibi değil .... son noktayı koyarken şunu da söylemeyecektim ama söyleyeceğim ; düşük yaptığımda da çoğu bulgu vardı ama düşük yaptım yine de ... doktor sanki biraz içini rahatlatmak icin söylemiş 🙃😉 ama ben yine de kendi adıma bu kadar şey hissetmek istemezdim bu bulgular var diye çok sevinemiyorum çünkü ben atlaya zıplaya geze toza bir hamilelik geçirmek isterdim 🙄🙄🙄🙄
Benim adetlerim de geçtim ergenliği evlendim eşek kadar oldum yine çok sancılı geçerdi majezik olmadan yaşayamazdım mesela adet dönemlerinde. Tabi şu an olan onun onda biri bi ağrı sızı ama bi şeylerin başlangıcı olmasına alıştığımız için ‘acaba’ deyip kendini dinliyor insan.
Bu arada düşüncelerime tercüman olmuşsun sevindim 😄 her bünye çok farklı, hiçbir şeyin garantisi yok gerçekten. tüm pozitif belirtileri yaşasak da bazen olmuyor demek ki, inşallah bu sefer olmuş olsun 😄💕

Kızlar bendede hiç mide bulantısı yok bazen diyorumki bendemi bi acayiplik var acaba ben sadece ara ara kasık ağrısı çekiyorum
Bunu konuşuyoruz şu an 😄 ben de sen gibiyim ve başka arkadaşlar da var bulantısı olmayan hafif kasık ağrısı olan

Yalnız değilsin canım, benim de hiç midem bulanmıyor. Çok acıkınca midem kazınıyor acil yeme ihtiyacı duyuyorum o kadar.
Bende hep böyle dedim kendime nazar ettim galiba bugün çok kötüyüm bulantı halsizlik ilk kez yatak döşek bugün yattım 😞

Ya ne zormuş beklemek bi kalp atışını duysam rahatlıcam 😞

Onu duyunca da rahatlayamıyor insan maalesef 🙈 10 haftayı doldurana kadar pek gün yüzü göremeyeceğiz sanırım... bana doktor bugün bişey olma riski yüzde 3’ten düşük artık dedi ama yine de insanın içi rahat etmiyor ki.
burda 10 haftaya kadar çocuk sizin değil diye bişey okumuştum, bugün bir kadın doğumcnun yazısını okuduğumda da öyle demiş kendisi... gerçektöyle bi deyim varmış yani... bekleyeceğiz sabırla napalım

Pozitifi ögrendikten sonra calısanınız warmı aranızda ben hala izinliyim we tekrar rapor almayı duşunuyorum

Ben de çalışıyorum hatta transfer haftası kendi isteğimle izin aldım yoksa doktor sadece transfer günü dinlen demişti... benim işim de masa başı yolum da işe uzun değil rahatım yani... hata ofiste şekerleme bile yapabiliyoeum :emir_bebek:

Onu duyunca da rahatlayamıyor insan maalesef 🙈 10 haftayı doldurana kadar pek gün yüzü göremeyeceğiz sanırım... bana doktor bugün bişey olma riski yüzde 3’ten düşük artık dedi ama yine de insanın içi rahat etmiyor ki.
burda 10 haftaya kadar çocuk sizin değil diye bişey okumuştum, bugün bir kadın doğumcnun yazısını okuduğumda da öyle demiş kendisi... gerçektöyle bi deyim varmış yani... bekleyeceğiz sabırla napalım
En azından kalp duyulunca risk biraz daha düşüyomuş diyolar sırf ondan diyorum. Bide ğzerine bi gün kahve akıntım olmuştu biraz ondan beri tedirginim baya🙁 6+5 te gitcem inşallAh duyulur

Ne yazık ki öyle :KK43: ilk 10 hafta bebeklerin “organogenez” denilen organlarının gelişim dönemi.... eğer çocukta genetik bir bozukluk varsa veya organlarında gelişim bozukluğu varsa bu erken dönemde düşebiliyorlar 😔 o yüzden mesela benim annem babam dısında (onlar bizim sürecin çok içindelerdi) aileden kimseye söylemedik .... 10. Haftadan sonra söyleyeceğiz .... sonra düsük olunca hem üzülüyorlar hem de açıklamak zor oluyor 😔

Çok ; hatta bugün ilk defa kırmızı kanamam oldu :KK43:(( proluton iğne yaptık şimdi .... hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım .... çünkü hastanede yapılabilecek herseyi evde yapıyoruz ...

Çok ; hatta bugün ilk defa kırmızı kanamam oldu :KK43:(( proluton iğne yaptık şimdi .... hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım .... çünkü hastanede yapılabilecek herseyi evde yapıyoruz ...
Geçmiş olsun, umarım çok az seviyede kalır. Annem bana hamileyken hemen her gün kan gelmiş belli bi aya kadar. Seninki de zararsız kanamadır inşallah. Ben de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bugün belim de ağrıyor tatsız bi gün.. şu günleri atlatacak mıyız acaba sağ selamet 😊

X