Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Ne güzel canım sevindim senin adına evet doktorumda parol yada minoset içebilirsin dedi bana

Haftaya cuma yada cumartesi gideceğim canım o zamana kalp atışıni çok güzel duyarız inşallah ve haftasını yakalar inşallah seninkiler günunle aynı mı çıkıyor?

Haftaya cuma yada cumartesi gideceğim canım o zamana kalp atışıni çok güzel duyarız inşallah ve haftasını yakalar inşallah seninkiler günunle aynı mı çıkıyor?
İnsallah:) Ne arkadasım ne de tüp bebek doktorum pek haftasına bakmadılar sadece dedigim gibi Pazartesi günü o taşlı yüzük görüntüsünü söyledi bir tanesi icin .... ama Salı gittiğimde 7+1 olacaklar soracağım çok merak ediyorum çünkü .... bir daha da insallah 10. Haftada giderim haftaya birkaç tahlil var TORCH kansayımı vs onları yaptıracağım ...

Bende mide bulantısını naneli şekerle yendim sayılır sabah uyanınca bulanıyor ama naneli şeker atıyorum hemen biraz bastırıyor peynir beyaz leblebi derken nefes alıyorum biraz

Bizimde gelişimi normale dönsün yada kalp atışını çok iyi duyalım yada görelim o da yeter ondan sonra 3 hafta 1 gideriz herşeyin hayırlısı canım

Kızlar , benim dünkü kontrolde bebek görünmemişti , doktor sağlıklı gibi durmuyor dedi. 30 Aralık transferim, 5. Gün tek, dondurulmuş embriyo ile. Ama bhcg de düzgün artmış, ptesi bir daha ultrason yapılacak , inşallah herşey yolundadır . Kan değerlerim 10 Ocak: 651, 13 Ocak: 3141 16 Ocak: 7774,
Sonradan görünüp sağlıklı olma ihtimali var mı sizce? Dış gebelik olsa BÖyle yükselmemesi lazım değil mi?

Degeriniz cok guzel artmis dis gebelikte bu sekilde istikrarli artis olmaz diye okudum. Bence bebeginiz gozukucek insallah

Kızlar mide bulantım ve jelin verdiği rahatsızlıktan dolayı duş alıyorum sürekli her gün almaya çalışıyorum gün içinde de belden aşağımı yıkıyorum dayanamıyorum hem jel kokusu rahatsız ediyor o yuzden de midem bulanıyor. Midem zaten herseye bulanıyor TV de Bı insan gorsem kirli kokuyorum gıbı geliyor midem kalkıyor. Off baya hastalıklı bir ruh haline bagladım. Cok karısık durumdayım

Arkadaş benimde 4 ocakta transferim oldu tek embriyo 5. Gün 7. Gün 66 10. Gün 261 13. Gün 1117 çıktı yani bugün dr salı günü 17. Gün yani çağırdı sizce kese görünür mü Allah'ım su ilk üç ayı hayırlısıyla bı atlatsam kese oluscakmi içinde bebek olacakmi olursa kalp atışı olcakmi Allah'ım bu gununede şükür ama elimde değil stres yapıyorum sizde yaşadınız mı bu stresleri

Arkadaslar pozitiften sonra kese ne zaman gòrunuyor bende pozitifi yeni aldım ama hemsirem 20 gun snra gelin dedi bana tarih çok ileri geldi

Arkadaslar pozitiften sonra kese ne zaman gòrunuyor bende pozitifi yeni aldım ama hemsirem 20 gun snra gelin dedi bana tarih çok ileri geldi
Hayırlısı olsun öncelikle. 10 gün sonra görünür ama her doktorun sistemi farklı. İleri tarihte keseyi bebeği ve kalp atışını bir arada gördükleri için erken çağırmamıştır. Benim doktorumda geç çağırdı

Hayırlısı olsun. Stres hep var ne yazık ki. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Sürekli endişe edecek bir şeyler buluyoruz. Büyük ihtimal görünür kesede

Merak ettim sonucunuz ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…