Ihlamur içilebiliyormuş. Bende faranjit oldum öksürüyorum sürekli. Ihlamur içiyorumÇok güzel herşeyin yolunda olmasına çok sevindimbiz birine az veriyoruz ama gidip zayıf olanın da mamasını yiyiyor ıhlamur bitki çayı sayılır mı?
Ne güzel canım sevindim senin adına evet doktorumda parol yada minoset içebilirsin dedi banaDemin sağolsun arkadasım da aradı ; o da sizin gibi ıhlamur önerdi, parol alabilirsin çok zorlanırsan dedi (nefes almakta zorlandığım icin başım da agrıyor) , tavuk suyu çorba dedi bir de.... iyi haber ; bu kadar karışıklıkta mide bulantısını daha az hisseder hale geldim
Haftaya cuma yada cumartesi gideceğim canım o zamana kalp atışıni çok güzel duyarız inşallah ve haftasını yakalar inşallahDiğeri öbürünü etkilemez merak etme :) benim de ikisi arasında fark var .... geç tutunma olmuş olabilir mi diye düşünüyorum sonucta normal gebelikte olabiliyor .... çok sevindim ... benim doktorum da “taşlı yüzük” görüntüsü dedi .... normalde mide kanserinde vs çok kötü bir anlama gelen bu tamlama konu bebek olunca “mükemmel bebek” anlamına geliyormuş sonra internette bakmıştım .... yani anladığım kadarıyla sizde de bir tane güzel görünen bebiş var :) bir daha kontrole ne zaman çağırdı ?
Ne güzel canım sevindim senin adına evet doktorumda parol yada minoset içebilirsin dedi bana
İnsallah:) Ne arkadasım ne de tüp bebek doktorum pek haftasına bakmadılarHaftaya cuma yada cumartesi gideceğim canım o zamana kalp atışıni çok güzel duyarız inşallah ve haftasını yakalar inşallahseninkiler günunle aynı mı çıkıyor?
Bende mide bulantısını naneli şekerle yendim sayılır sabah uyanınca bulanıyor ama naneli şeker atıyorum hemen biraz bastırıyor peynir beyaz leblebi derken nefes alıyorum birazDemin sağolsun arkadasım da aradı ; o da sizin gibi ıhlamur önerdi, parol alabilirsin çok zorlanırsan dedi (nefes almakta zorlandığım icin başım da agrıyor) , tavuk suyu çorba dedi bir de.... iyi haber ; bu kadar karışıklıkta mide bulantısını daha az hisseder hale geldim
Minoset, parol ; bunların içindeki parasetamole izin varben de iki gün önce tüm gün başarısı çektim akşam doktora sordum parol önerdi... boşuna tüm gün ağrı çekmişim...
Acaba ilk üç aydan sonra geçer miBende mide bulantısını naneli şekerle yendim sayılır sabah uyanınca bulanıyor ama naneli şeker atıyorum hemen biraz bastırıyor peynir beyaz leblebi derken nefes alıyorum biraz
Bilemiyorum kiAcaba ilk üç aydan sonra geçer mi
Bizimde gelişimi normale dönsün yada kalp atışını çok iyi duyalım yada görelim o da yeter ondan sonra 3 hafta 1 gideriz herşeyin hayırlısı canımİnsallah:) Ne arkadasım ne de tüp bebek doktorum pek haftasına bakmadılarsadece dedigim gibi Pazartesi günü o taşlı yüzük görüntüsünü söyledi bir tanesi icin .... ama Salı gittiğimde 7+1 olacaklar soracağım çok merak ediyorum çünkü .... bir daha da insallah 10. Haftada giderim haftaya birkaç tahlil var TORCH kansayımı vs onları yaptıracağım ...
Degeriniz cok guzel artmis dis gebelikte bu sekilde istikrarli artis olmaz diye okudum. Bence bebeginiz gozukucek insallahKızlar , benim dünkü kontrolde bebek görünmemişti , doktor sağlıklı gibi durmuyor dedi. 30 Aralık transferim, 5. Gün tek, dondurulmuş embriyo ile. Ama bhcg de düzgün artmış, ptesi bir daha ultrason yapılacak , inşallah herşey yolundadır . Kan değerlerim 10 Ocak: 651, 13 Ocak: 3141 16 Ocak: 7774,
Sonradan görünüp sağlıklı olma ihtimali var mı sizce? Dış gebelik olsa BÖyle yükselmemesi lazım değil mi?
Ayy inşallah ya, Allahım hepimize bu çektiklerimizi unuttursun sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin.Degeriniz cok guzel artmis dis gebelikte bu sekilde istikrarli artis olmaz diye okudum. Bence bebeginiz gozukucek insallah
Aynen canım bende çektim öyle sonra doktora danışınca kullandım yinede çok sık kullanma mecbur kalmadıkça dediben de iki gün önce tüm gün başarısı çektim akşam doktora sordum parol önerdi... boşuna tüm gün ağrı çekmişim...
Hayırlısı olsun öncelikle. 10 gün sonra görünür ama her doktorun sistemi farklı. İleri tarihte keseyi bebeği ve kalp atışını bir arada gördükleri için erken çağırmamıştır. Benim doktorumda geç çağırdıArkadaslar pozitiften sonra kese ne zaman gòrunuyor bende pozitifi yeni aldım ama hemsirem 20 gun snra gelin dedi bana tarih çok ileri geldi
Hayırlısı olsun. Stres hep var ne yazık ki. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Sürekli endişe edecek bir şeyler buluyoruz. Büyük ihtimal görünür kesedeArkadaş benimde 4 ocakta transferim oldu tek embriyo 5. Gün 7. Gün 66 10. Gün 261 13. Gün 1117 çıktı yani bugün dr salı günü 17. Gün yani çağırdı sizce kese görünür mü Allah'ım su ilk üç ayı hayırlısıyla bı atlatsam kese oluscakmi içinde bebek olacakmi olursa kalp atışı olcakmi Allah'ım bu gununede şükür ama elimde değil stres yapıyorum sizde yaşadınız mı bu stresleri
Merak ettim sonucunuz ne olduKızlar merhaba bugün ilk defa kese gördük beta 2904, doktorlar kese mi değil mi bilemedi çok değişik süreçlerden geçtiğim için , 16 aralıkta transfer oldum daha yeni kese görüldü beta bi ara düştü hafif yükseldi ilaçları bıraktım adet olmayı beklerken değerlerim yükseldi sonuçta bu durumdayız