Kötü koktuğu kesin jelin. Sürekli çamaşır değiştiriyorum bende. Bitmiyor bir türlü akıntısı gün içindeKızlar mide bulantım ve jelin verdiği rahatsızlıktan dolayı duş alıyorum sürekli her gün almaya çalışıyorum gün içinde de belden aşağımı yıkıyorum dayanamıyorum hem jel kokusu rahatsız ediyor o yuzden de midem bulanıyor. Midem zaten herseye bulanıyor TV de Bı insan gorsem kirli kokuyorum gıbı geliyor midem kalkıyor. Off baya hastalıklı bir ruh haline bagladım. Cok karısık durumdayım
Sagol canım ay ya çok heyecanlym sabredemiyorum ilk deneyimim he bi de tüp bebek olunca hemen göreym istiyorumHayırlısı olsun öncelikle. 10 gün sonra görünür ama her doktorun sistemi farklı. İleri tarihte keseyi bebeği ve kalp atışını bir arada gördükleri için erken çağırmamıştır. Benim doktorumda geç çağırdı
Kese büyüdü ama beta iyi yükselmedi 2904 den 3875 e yükseldiMerak ettim sonucunuz ne oldu
Crinone jel’den mi söz ediyorsunuz? Bana çok kötü bi koku gelmiyor hafif bi koku geliyor. Ben niye böyleyim ya midem bulanmıyor koku çok yokKötü koktuğu kesin jelin. Sürekli çamaşır değiştiriyorum bende. Bitmiyor bir türlü akıntısı gün içinde
İşte o hayalimdeki gebeliktiCrinone jel’den mi söz ediyorsunuz? Bana çok kötü bi koku gelmiyor hafif bi koku geliyor. Ben niye böyleyim ya midem bulanmıyor koku çok yok
Bende aynı şekilde kese var embriyo yok. 6+5 ten gidiyorum. Doktorum bhcg istemedi. 7. Hafta bakalım ne olur dedi.Kese büyüdü ama beta iyi yükselmedi 2904 den 3875 e yükseldi
Ay iyi bari çoğunluk böyleyse korkacak bi şey yok inşallahİşte o hayalimdeki gebeliktivalla benim çevremde herkesin de öyleydi nerdeyse .... ben çürük yumurta çıktım
Önceki yükselişlerin nasıldıBende aynı şekilde kese var embriyo yok. 6+5 ten gidiyorum. Doktorum bhcg istemedi. 7. Hafta bakalım ne olur dedi.
Yalnız değilsin canım, benim de hiç midem bulanmıyor. Çok acıkınca midem kazınıyor acil yeme ihtiyacı duyuyorum o kadar.Crinone jel’den mi söz ediyorsunuz? Bana çok kötü bi koku gelmiyor hafif bi koku geliyor. Ben niye böyleyim ya midem bulanmıyor koku çok yok
Evet o bende de var ama eskiden de vardı, bi tek mideyle ilgili değişiklik ekşime var ama çok sık olmuyor neyse ki. Sevindim yalnız olmadığımaYalnız değilsin canım, benim de hiç midem bulanmıyor. Çok acıkınca midem kazınıyor acil yeme ihtiyacı duyuyorum o kadar.
13 gün test yaptık. İki gün arayla. İlk üçü katladı ikiye 120 240 550 sonra bozuldu . 750 611 911 . 911 de 5. Hafta kese göründü. Başka baktirmadi. 6. Haftada yine kese vardı büyümüştü. Ama embriyo için 7. Hafta bekleyelim dedi. Sen baktırdım miÖnceki yükselişlerin nasıldı
Benim betalar böyle işte bugünkü de 387513 gün test yaptık. İki gün arayla. İlk üçü katladı ikiye 120 240 550 sonra bozuldu . 750 611 911 . 911 de 5. Hafta kese göründü. Başka baktirmadi. 6. Haftada yine kese vardı büyümüştü. Ama embriyo için 7. Hafta bekleyelim dedi. Sen baktırdım mi
Keşke benim de hiç bulanmasa ya. Yaklaşık 5 6 gundur çok fenayım heran midem agzımda gibi. Tuzlu şeylerle bastırıyorum kendimi. Sık duş alıyorum. Yemek kokuları alıyorum. Yanı çok keskin koku almaya başladım önceden sigara içen biri olarak şimdi o sigara bana çöplük gibi geliyor. Keşke bende hiç bulanmasam devam etsem hayatıma. Doktorum bu duruma seviniyor o sevındıkce de ben Bı rahatlıyorum ama sabahları bulantıAy iyi bari çoğunluk böyleyse korkacak bi şey yok inşallahbi de mide bulantısının daha çok ilerleyen haftalarda yaşanılacağını düşünüyordum ama şimdiden çok fazla rahatsız olan var. Ben her zamanki gibiyim ilginç
Doktor niye seviniyor mideniz bulunduğu için mi?Keşke benim de hiç bulanmasa ya. Yaklaşık 5 6 gundur çok fenayım heran midem agzımda gibi. Tuzlu şeylerle bastırıyorum kendimi. Sık duş alıyorum. Yemek kokuları alıyorum. Yanı çok keskin koku almaya başladım önceden sigara içen biri olarak şimdi o sigara bana çöplük gibi geliyor. Keşke bende hiç bulanmasam devam etsem hayatıma. Doktorum bu duruma seviniyor o sevındıkce de ben Bı rahatlıyorum ama sabahları bulantıbeni mahvediyor aksamları da oluyor şuan oldugu gıbı biraz önce Bi yuruyuse cıktım deniz havası aldım markete gittim az rahatlama geldi. Keşke bende bulanmasam
Sigarayı da hala çok seviyorumKeşke benim de hiç bulanmasa ya. Yaklaşık 5 6 gundur çok fenayım heran midem agzımda gibi. Tuzlu şeylerle bastırıyorum kendimi. Sık duş alıyorum. Yemek kokuları alıyorum. Yanı çok keskin koku almaya başladım önceden sigara içen biri olarak şimdi o sigara bana çöplük gibi geliyor. Keşke bende hiç bulanmasam devam etsem hayatıma. Doktorum bu duruma seviniyor o sevındıkce de ben Bı rahatlıyorum ama sabahları bulantıbeni mahvediyor aksamları da oluyor şuan oldugu gıbı biraz önce Bi yuruyuse cıktım deniz havası aldım markete gittim az rahatlama geldi. Keşke bende bulanmasam
Yok canımEvet o bende de var ama eskiden de vardı, bi tek mideyle ilgili değişiklik ekşime var ama çok sık olmuyor neyse ki. Sevindim yalnız olmadığımakasık ağrın da var mi adet öncesi gibi, bende bi de o var hemen her gün hafif de olsa yokluyor
Ay beni bi panikletiyor bu durum ama sonra normal bulunduğu için rahatlıyorum devamında da bi şey olmadığı için tabi telaşlanmıyorum. Olsa dert olmasa dert haliYok canım
Aslında ilk trimesterde(ilk 3 ayda) yoğun şekilde görülüyor , beta hcgnin yükselmesiyle bazı kişilerde oluyor .... çok nadir tüm gebelik boyunca sürmesi .... benim biraz azaldı gibi ama nezle olduğum icin mi bilmiyorum .... bütün gebelik olmasın diye de dua ediyorum .... bulantımı bastırsın diye devamlı yiyiyorum çünkü .... 100 kilo olmak istemiyorumAy iyi bari çoğunluk böyleyse korkacak bi şey yok inşallahbi de mide bulantısının daha çok ilerleyen haftalarda yaşanılacağını düşünüyordum ama şimdiden çok fazla rahatsız olan var. Ben her zamanki gibiyim ilginç
Evet demekki istediği gibi ilerliyormuş gebelik tam zamanında geriden de gelmiyor ilerden de gitmıyormuş ona gore kalp atışından önce sevindirici birşey bu bulantılar.Doktor niye seviniyor mideniz bulunduğu için mi?
Ay iyi bari çoğunluk böyleyse korkacak bi şey yok inşallahbi de mide bulantısının daha çok ilerleyen haftalarda yaşanılacağını düşünüyordum ama şimdiden çok fazla rahatsız olan var. Ben her zamanki gibiyim ilginç