Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Yarın tekrar proluton yapılacak ben mi panik oldum gerçek ağrı mı bilmiyorum gece çok sancım oluyor dediğin gibi rahimde bişeyler atılmak istiyor sanki değişik bi durum

Hanimlar benim bir sorum olcak bu mide bulantilari halk arasinda bebegin buyudugunu ve gelistigini söyluyorlar ama internetten baktim progestrn hormonlari yukseldigi icin mide bulantisi yaptigi yazio . benim bebegimin kalbinin attigini.gormedim.ben daha acaba bebegimin kalbi atmaya baslamismidir ?bu mide bulantisi bebegimin.icinde büyüdüğu anlamina gelirmi?

Arkadaşlar çevrenizde hamile birileri illa ki olmuştur, kiminin midesi bulanır hatta kafasını yerden kaldıramaz ilk 4 ay. Kimisi ise hiçbişe hissetmez hep hoplaya zıplaya geçirir hamileliğini. Böyle şeylere takılmayın bence elinizi karnınızın üstüne koyun onunla konuşun olumlu telkinler verin. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın. İnşallah

Bende öyle hele ki bugün hiç bişey yapmadım yine de ağrıyor sabaha kadar beklicem yine galiba

Bu arada günaydın kızlar .... bir bu eksikti diyorum.... nezle-grip gibi birsey oldum .... evin içinde üşüttüm resmen .... 2 gündür burnum akıyordu şimdi burun açıldı ama aşagı indi .... dün hiç lekelenmem olmamıştı ama bugün yine oldu( devamlı hapşırdığım icin çok tedirginim

çok geçmiş olsun. demek toplu insanlarla yaşamak bahane, insan görmeyince de bulaşıyor mikroplar ama hapşırmakla bebiklere bişi olacağını hiç sanmam korkma... ıhlamur iç ^_^

Bizim kedilerden bir tanesi 7 kilo sizinki tehlikesiz :) ben onu kucağıma alamıyorum mesela ... kilo verdirmeye çalışıyoruz ama olmuyor((
Oy maşallah mamasını azaltın, kuzenimin kedisi de öyleydi kendisi veteriner. Az mama vermeye başladı

Bizim kedilerden bir tanesi 7 kilo sizinki tehlikesiz :) ben onu kucağıma alamıyorum mesela ... kilo verdirmeye çalışıyoruz ama olmuyor((

bizim tosun da 6 buçuk kiloydu, yaşı da büyük 9 yaşında. birkaç ay önce sağlık sorunları çıktı, veteriner tavsiyesiyle veterinerlerde satılan mamalardan aldık ve günde 60 gr tartarak vermeye başladık çok güzel kilo verdi hiçbir sağlık sorunu kalmadı, dayı gibi yatardı oyun oynamazdı artık kediye dönüştü, hareketlendi çok güzel oynuyor... çok üzüldüm bol bol mamalar koyup bu hale gelmesine sebep olduğumuz için acayip vicdan yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…