Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

bizim tosun da 6 buçuk kiloydu, yaşı da büyük 9 yaşında. birkaç ay önce sağlık sorunları çıktı, veteriner tavsiyesiyle veterinerlerde satılan mamalardan aldık ve günde 60 gr tartarak vermeye başladık çok güzel kilo verdi hiçbir sağlık sorunu kalmadı, dayı gibi yatardı oyun oynamazdı artık kediye dönüştü, hareketlendi çok güzel oynuyor... çok üzüldüm bol bol mamalar koyup bu hale gelmesine sebep olduğumuz için acayip vicdan yaptım.
Ya sormayın bizimkisi horluyor bile :KK43: sesli nefes alıyor çok üzülüyorum , diyet mama aldık Kısıtladık vs ama digerini dövüyor bu sefer 🙄 ben 2 kediyi 2 kardeş arasında denge bulabilir miyim alışmak için istemiştim bir sürü nedenden biri buydu ama zorlanıyoruz 🙄🙄😟

Merhaba cok sevimdim adina. Bende bu ay 2 tane 3 uncu gun embriosu transfer oldum sonuc negatif. İkiside mi tuttu? Nerede tedavi gordun. Bu arada yeni uyeyim ilk kez yaziyorum

Hiç kendiniz için alışveriş yaptınız mı kızlar? Lastikli şeyler bile rahatsız etmeye başladı beni. Erken olduğu için bir şey almadım ama benim baya bir şişliğim var 3 aylık gibiyim

Hiç kendiniz için alışveriş yaptınız mı kızlar? Lastikli şeyler bile rahatsız etmeye başladı beni. Erken olduğu için bir şey almadım ama benim baya bir şişliğim var 3 aylık gibiyim

ben aldım da biraz abartıp bi beden büyük almışım (netten almıştım) :)) birkaç aya ancak giyerim ama iade etmedim o yüzden. tayt giymeye başladım çok; kot acayip rahatsız ediyor artık... ama taylar da dediğin gibi sıkıyor otururken; onun da bi büyüklerini almak gerek sanırım.

Merhaba cok sevimdim adina. Bende bu ay 2 tane 3 uncu gun embriosu transfer oldum sonuc negatif. İkiside mi tuttu? Nerede tedavi gordun. Bu arada yeni uyeyim ilk kez yaziyorum
Hoşgeldiniz :) ben merkezde değil direkt Süleyman hocayla yaptım , florance ta yapıyor kendisi .... 2 tane 5. Gün .... benim baktığım çalışmalarda artık 3. Gün yerine 5. Gün , taze yerine donmuş tercih etmeye çalışıyorlar .... sanırım 5. Güne bekleyip risk almak istemiyorlarsa 3. Gün de transfer edilebiliyor ... bunlar istatistikler tabi .... benim gördüğümse hepimizin %50 şansı var .... tutar veya tutmaz ....

Ben evden dışarı çıkamadığım için henüz birşeyler almadım 🙄 doktora giderken de ya eşorfman ya da çok bol bir elbisem vardı onu giyiyorum .... valla kendimden tiksindim ama yapacak birsey yok hersey bebişler için .... belli su kritik süreci atlatırsam 3-6 ay arası zevkle alışveriş yaparım .... hamile elbiselerine hep özenmişimdir....

O zaman ilk haberi ben vereyim 😬 iki kalp atışı gördük , 2 hafta sonra çağırdı arkadasım , yalnız bir üstte bir altta iki adet kanama alanı da gördü 🙄🙄🙄 sanırım ben 9 ay boyunca oh be diyemeyeceğim ....
Ne mutlu ikisi de duruyor. Çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah

O zaman ilk haberi ben vereyim 😬 iki kalp atışı gördük , 2 hafta sonra çağırdı arkadasım , yalnız bir üstte bir altta iki adet kanama alanı da gördü 🙄🙄🙄 sanırım ben 9 ay boyunca oh be diyemeyeceğim ....
Ne mutlu size. Çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla 🤗🤗

İnsallah , evde ayakları diktim yatıyorum yine .... endol fitili 1 hafta kullan , bol su iç dedi (ben de bilmiyordum ; su rahmin kasılmalarını azaltıyormuş)....
Aaaa bol su öneriliyor ama neden olduğunu hiç bilmiyordum 🙈 Çok şükürki hergün üç litre kadar su içiyorum 🤗 Akşamları uyanık kalabilsem eminim daha fazlada içerdim 🤣🤣

Kızlar ben kontrol den çıktım mutlu haber mı bilmiyorum ama bana içini dolu görmek bile iyi geldi🙈 bebek ve yolk kesesini gördük hatta yolk kesesinin boyutu gayet iyi buna boş gebelik denmez dedi hatta tek taş gibi bebeği de gördük ama kalbi çok az bir kimildama vardı normalde 7+2 yim ama 6+1 duruyor ultrason da şuan haftaya gümbür gümbür sesini duymamız lazım dedi doktorum tüp bebekde bu kadar gün farkı oluşur mu dedim olabilir dedi siz ne diyorsunuz? Geriden gelip gelişebilir mı? Bir de benim 2 embriyo transferim olmuştu diğer kese de varda o boş bu da etkilemiş olabilir mi?

Bu arada günaydın kızlar .... bir bu eksikti diyorum.... nezle-grip gibi birsey oldum .... evin içinde üşüttüm resmen .... 2 gündür burnum akıyordu şimdi burun açıldı ama aşagı indi .... dün hiç lekelenmem olmamıştı ama bugün yine oldu:KK43:( devamlı hapşırdığım icin çok tedirginim 🤒🤧😢
Çok geçmiş olsun canım bende aynıyım doktora sordum hatta abartısız günde 30 defa hapşırıyorum bi sakıncası olurmu diye olmaz korkma dedi inşallah seninde bi sıkıntı olmaz

Kızlar ben kontrol den çıktım mutlu haber mı bilmiyorum ama bana içini dolu görmek bile iyi geldi🙈 bebek ve yolk kesesini gördük hatta yolk kesesinin boyutu gayet iyi buna boş gebelik denmez dedi hatta tek taş gibi bebeği de gördük ama kalbi çok az bir kimildama vardı normalde 7+2 yim ama 6+1 duruyor ultrason da şuan haftaya gümbür gümbür sesini duymamız lazım dedi doktorum tüp bebekde bu kadar gün farkı oluşur mu dedim olabilir dedi siz ne diyorsunuz? Geriden gelip gelişebilir mı? Bir de benim 2 embriyo transferim olmuştu diğer kese de varda o boş bu da etkilemiş olabilir mi?
Diğeri öbürünü etkilemez merak etme :) benim de ikisi arasında fark var .... geç tutunma olmuş olabilir mi diye düşünüyorum sonucta normal gebelikte olabiliyor .... çok sevindim ... benim doktorum da “taşlı yüzük” görüntüsü dedi .... normalde mide kanserinde vs çok kötü bir anlama gelen bu tamlama konu bebek olunca “mükemmel bebek” anlamına geliyormuş sonra internette bakmıştım .... yani anladığım kadarıyla sizde de bir tane güzel görünen bebiş var :) bir daha kontrole ne zaman çağırdı ?

Çok geçmiş olsun canım bende aynıyım doktora sordum hatta abartısız günde 30 defa hapşırıyorum bi sakıncası olurmu diye olmaz korkma dedi inşallah seninde bi sıkıntı olmaz
Demin sağolsun arkadasım da aradı ; o da sizin gibi ıhlamur önerdi, parol alabilirsin çok zorlanırsan dedi (nefes almakta zorlandığım icin başım da agrıyor) , tavuk suyu çorba dedi bir de.... iyi haber ; bu kadar karışıklıkta mide bulantısını daha az hisseder hale geldim 😂😂😂

X