Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Evdeki işlere eşiniz yardım etsin ya .... bizim kedilere eşim bakıyor su anda mesela.... iş konusuna gelince ; normalde işkolik olduğum icin işi özlüyorum ve sıkılıyorum evde :KK43: ama eğer benimki gibi riskli(radyasyon, kimyasal gibi) stresli ve yorucu bir işiniz varsa ve bebişi riske sokacaksa düşünebilirsiniz ....
Eşimin işi çok yoğun akşamları köpüşü gezdirip arada masayı kurarsa seviniyorum 😄 işimde kimyasal vs problemim yok da insan kalabalık faktörü var tabi.

Bana çok uzun süre ayakta kalma dedi, sabah jeli yapınca köpeğimle çıkıyoruz bizde yürüyüşe ikisi bi arada 😄 süpürgeyi son gittiğimde özellikle sordum yapma dedi. Çok uzun süreli ayakta kalıp eğilip uzanmıyosan sıkıntı olmaz 🤗
Uzun süre ayakta kalmıyorum ama genelde hareket halindeyim çalışırken. Eğilip uzanma hareketlerini hiç kısıtlamadım ben bi sakıncası olmazmış aslında ama işte dikkatli davranmayı pekiştirmek için söylenirmiş 😄 süpürge yapmam ama kesinlikle doğrudan karın ve kasıklara yükleniyoruz ağrı yapabilir, dediğim gibi temizlik dışında her şey var bende

Bu arada bugün hafif hafif adet sancısı gibi ağrım oluyor. Aklıma geldi takvimi kontrol ettim normal adet günümmüş. Onunla mı ilgili acaba?

Ben de çok yorgunum hep.. ofiste gün içinde şekerleme bile yapıyorum çoğu günler 🤣 her sabah metro öerdivenlerini çıkardım artık tekini çıkabiliyorum,ikincisinde nefes nefese kalıyorum maalesef.
Doktor bana günde 6 saatten fazla ayakta kalma demişti, sanki ayağa kalkabiliyorum da 😂😂
6 saat ayakta kalma müsaadesi varsa şahane, benim bugünkü Adım sayım 7000 küsür, 5 km falan. Yalnız ben de merdiven çıkarken çok zorlanıyorum sigara içerken bile bu kadar olmazdı, çok ilginç bu nefesin yetersizliği

Benimkide 5 kilo üstü falandır ama maşallahı var😄 Bahçeli bir evde annemizde kalıyor. Beni görünce üstüme atlar hemen sevinçten. Şimdi kendimi sakınıyorum artık
Ya benimki de hep tepemdeydi ama anlamış gibi transferden beri geliyo karnıma kafasını koyuyo sevdiriyo kendini gidiyo 😄 Anladı mı benim kuruntum mu bilmiyorum tabi

Merhaba kurtajdan alınan embriyo sağlıklı cıktı çok şükür. eşimle ben kurtajdan sonra genetik testte yaptırdık daha sonucu çıkmadı ama embriyonun sağlıklı çıkması bizim de kromozomlarımızda bi sorunun olmasını gösterir mi
Pıhtılaşma ile ilgili bir sorununuz yok degil mi ? Kan sulandırıcı kullanıyordunuz?

Anladıklarını söyleyen yazılar okudum. Kediler içinde söylüyorlar aynı şeyi
Evet , benim sahiplendiğim simsiyah uğurum var ; devamlı kucağımda transferden beri gurgurgur..... beni çok rahatlatıyor kalorifer gibi bir de😂 cins kedimiz de devamlı yanıbaşımda... kesinlikle hissediyorlar .... hatta ben tutunmasını sağladığına bile inanıyorum ugurböcügümün

Bu arada bugün hafif hafif adet sancısı gibi ağrım oluyor. Aklıma geldi takvimi kontrol ettim normal adet günümmüş. Onunla mı ilgili acaba?
Benim de hafif hafif var sancım, adet günüm de değil ama bugün çok yorulup üşüdüm belki onunla ilgilidir diye düşündüm ama 6-7 haftalarda kasık ağrısı normal yazıyor her yerde

Kızlar size birşey sorucam bu kesenin yeri yer değiştiriyomudur sizce yoksa ilk nereye tutunduysa ordamı kalıyodur?

X