Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Uyku olayı bir bende yok sanırım. Gece bile zor uykuya dalıyorum. Sabah olmadan yine uyanıyorum. Ama yorgunluk kısmı mevcut hareket edince nefes nefese kalıyorum. Ilacların yan etkileri olabilir. Doktorun istediği tahlilleri yaptırdım dün. Normalde kan değerim düşüktür hep. Çok şükür normal çıktı

Canım benim tanıdığım biri var önceden ikizlere hamileymiş şimdi 12 yaşındalar tabi doktor demiş bu kadın yatacak sürekli gerekirse tuvalete bile gitmeyecek altını siz alacaksınız düşün... yani ikiz olunca rahim çok zorlanıyor o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor tabi bu kişiye göre değişir...

Benim başım çok dönmeye başladı 2 gündür. Ne tv telefona bakabiliyorum ne de kitap okuyabiliyorum. Ev işleri hep eşimde sağolsun

Ay ben bilfiil çalışıyorum hemen her gün, yemek yapıyorum çay meyve servis ediyorum köpeğimi gezdiriyorum her sabah bazen akşamları.. onun yemeği temizliği derken baya yoruluyorum bi tek temizlik için yardımcım var. gece uykum çok bölünüyor benim de, ağız kuruluğu ile uyanıyorum. Bende de böyle ama kafama takıldı çalışmasam mı evde mi takılsam çoğunlukla

Bana çok uzun süre ayakta kalma dedi, sabah jeli yapınca köpeğimle çıkıyoruz bizde yürüyüşe ikisi bi arada süpürgeyi son gittiğimde özellikle sordum yapma dedi. Çok uzun süreli ayakta kalıp eğilip uzanmıyosan sıkıntı olmaz

Ben de çok yorgunum hep.. ofiste gün içinde şekerleme bile yapıyorum çoğu günler her sabah metro öerdivenlerini çıkardım artık tekini çıkabiliyorum,ikincisinde nefes nefese kalıyorum maalesef.
Doktor bana günde 6 saatten fazla ayakta kalma demişti, sanki ayağa kalkabiliyorum da

Ya bir de daha önceden demiştim ben 1.60 boyundayım benim neremden çıkacak o iki yavru merak ediyorum

Evdeki işlere eşiniz yardım etsin ya .... bizim kedilere eşim bakıyor su anda mesela.... iş konusuna gelince ; normalde işkolik olduğum icin işi özlüyorum ve sıkılıyorum evde ama eğer benimki gibi riskli(radyasyon, kimyasal gibi) stresli ve yorucu bir işiniz varsa ve bebişi riske sokacaksa düşünebilirsiniz ....

6 saat mi ben 6 dk ayakta kaldığımda Kasıklarım agrıyor ki halbuki hamile yogasıymış yüzmeymiş gönül neler yapmak isterdi ..... ben evde yürüyüş bile yapamıyorum neyse su 10 hafta geçsin de bakalım ....

Bence ikizdir , iyi düşün lütfen .... keseleri görmek istemiş olabilir ....
Merhaba kurtajdan alınan embriyo sağlıklı cıktı çok şükür. eşimle ben kurtajdan sonra genetik testte yaptırdık daha sonucu çıkmadı ama embriyonun sağlıklı çıkması bizim de kromozomlarımızda bi sorunun olmasını gösterir mi

Sizinkiler sakin herhalde. Benimkini gezdirmeye korkuyorum şu sıralar. Çekiştiriyor çok beni sürüklüyor arkasından yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…