Canım benim tanıdığım biri var önceden ikizlere hamileymiş şimdi 12 yaşındalar tabiBen de öyleyim ... hele endol kullandığım günler günde 14 saat uyuyorumdur herhalde ... bir de saçmalık su , bir insan evin içinde ne kadar ayakta kalabilir ki? Ev işi de yapmıyorum ... ama azıcık dolaşsam hemen kasıklarım agrıyor.... 9 ay boyunca yatılıyor mu hamilelikte?
Galiba ya bi yemek yapıyodum onu bile yapasım yokÇok hızlı büyüyen bir canlı var vücutta .... her ne kadar su anda küçük olsa da gün gün ilerliyor .... herhalde enerji onlara gidiyor
Çabuk geçer inşallahBende çok yorgun hissediyorum canım hep uyuyasım var
İnşallah benimde hiçbişey yapasım Yok tansiyonumda çok düşmüş bugün ölçtüler ondan herhaldeGaliba ya bi yemek yapıyodum onu bile yapasım yok
Çabuk geçer inşallah
Olabilir benim tansiyon hep düşük zaten daha da düşerse bayılır kalırım heraldeİnşallah benimde hiçbişey yapasım Yok tansiyonumda çok düşmüş bugün ölçtüler ondan herhalde
Olabilir benim tansiyon hep düşük zaten daha da düşerse bayılır kalırım heralde
Ben yanarım o zaman benim 8 5 geneldebenimde 7.5 çıktı hamilelikte düşüyormuş zaten
İnşallahBen yanarım o zaman benim 8 5 geneldeÇok düşmez inşallah
Bana çok uzun süre ayakta kalma dedi, sabah jeli yapınca köpeğimle çıkıyoruz bizde yürüyüşe ikisi bi aradaAy ben bilfiil çalışıyorum hemen her gün, yemek yapıyorum çay meyve servis ediyorumköpeğimi gezdiriyorum her sabah bazen akşamları.. onun yemeği temizliği derken baya yoruluyorum bi tek temizlik için yardımcım var. gece uykum çok bölünüyor benim de, ağız kuruluğu ile uyanıyorum. Bende de böyle ama kafama takıldı çalışmasam mı evde mi takılsam çoğunlukla
Aminn. Insallah hepimiz saglikli ve hayirli bir sekilde kavusuruz bebeklerimizeMaşallah canımhayırlı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin Rabbim
Ya bir de daha önceden demiştim ben 1.60 boyundayım benim neremden çıkacak o iki yavru merak ediyorumCanım benim tanıdığım biri var önceden ikizlere hamileymiş şimdi 12 yaşındalar tabidoktor demiş bu kadın yatacak sürekli gerekirse tuvalete bile gitmeyecek altını siz alacaksınız düşün... yani ikiz olunca rahim çok zorlanıyor o yüzden çok dikkat etmek gerekiyor tabi bu kişiye göre değişir...
İyiki eşler varBenim başım çok dönmeye başladı 2 gündür. Ne tv telefona bakabiliyorum ne de kitap okuyabiliyorum. Ev işleri hep eşimde sağolsun
Evdeki işlere eşiniz yardım etsin ya .... bizim kedilere eşim bakıyor su anda mesela.... iş konusuna gelince ; normalde işkolik olduğum icin işi özlüyorum ve sıkılıyorum evdeAy ben bilfiil çalışıyorum hemen her gün, yemek yapıyorum çay meyve servis ediyorumköpeğimi gezdiriyorum her sabah bazen akşamları.. onun yemeği temizliği derken baya yoruluyorum bi tek temizlik için yardımcım var. gece uykum çok bölünüyor benim de, ağız kuruluğu ile uyanıyorum. Bende de böyle ama kafama takıldı çalışmasam mı evde mi takılsam çoğunlukla
6 saat miBen de çok yorgunum hep.. ofiste gün içinde şekerleme bile yapıyorum çoğu günlerher sabah metro öerdivenlerini çıkardım artık tekini çıkabiliyorum,ikincisinde nefes nefese kalıyorum maalesef.
Doktor bana günde 6 saatten fazla ayakta kalma demişti, sanki ayağa kalkabiliyorum da
Bende 1.57Ya bir de daha önceden demiştim ben 1.60 boyundayım benim neremden çıkacak o iki yavru merak ediyorum
Merhaba kurtajdan alınan embriyo sağlıklı cıktı çok şükür. eşimle ben kurtajdan sonra genetik testte yaptırdık daha sonucu çıkmadı ama embriyonun sağlıklı çıkması bizim de kromozomlarımızda bi sorunun olmasını gösterir miBence ikizdir , iyi düşün lütfen .... keseleri görmek istemiş olabilir ....
Sizinkiler sakin herhalde. Benimkini gezdirmeye korkuyorum şu sıralar. Çekiştiriyor çok beni sürüklüyor arkasından yaramazBana çok uzun süre ayakta kalma dedi, sabah jeli yapınca köpeğimle çıkıyoruz bizde yürüyüşe ikisi bi aradasüpürgeyi son gittiğimde özellikle sordum yapma dedi. Çok uzun süreli ayakta kalıp eğilip uzanmıyosan sıkıntı olmaz