Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

hayırlı olsun.. muhtemelen doktorunuz hem kese hem kalp ikisini aynı gün görmek için ileri bir tarih vermiştir

Haklisin insallah bide benim kan degerim daha gec yukseldi onunda etkisi olabilir

Ohh masallah sen 3 canlisin yicen tabi bende valla ayniyim surekli yiyrum ve uyuyorum

hayırlı olsun.. muhtemelen doktorunuz hem kese hem kalp ikisini aynı gün görmek için ileri bir tarih vermiştir
Teşekkür ederim.sizinde hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucaginiza alirsiniz insallah bebisinizi ❤ozaman bir aksilik yoksa bende keseyi görebilirim yani transfer hariç 16.günüm

Merhaba benim de 11.gün sonucun 626 doktorum normal hatta cok guzel dedi bende 9.gün 196 dan birden Bu kadar yüksek çıkınca korkmuştum.

Bende 12. gün test yaptığımda 612 çıkmıştı ikiz benimkiler şuan. Yüksek sonuçta bi terslik olmaz bence

Tek embriyo olunca ikiz olması pek aklıma gelmedi daha ziyade bir terslik mi var diyip korktum , Allah yardımcımız olsun hepimizin. Yardımcı olan arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.

Merhabalar banada 27 Aralık’ta 1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi 12. gün test yaptık 1170 çıktı 1 gün sonra 2689 çıktı sizce nasıl 12. günde değerleri böyle olan varmı çok yüksek sanki Perşembe günü kese görmeye gitçez inşallah

canım benim de 10. Gün 750 çıktı ve ikizmiş. Senin tek embriyo dahi olsa da çoğul olma ihtimali olabilir. Lütfen daha çok pozitife odaklan. Nasıl yediğimize içtiğimize dikkat ediyorsak Şu stresi de yapmasak süper olacak da

Daha ölçüm icin biraz erken gibi zaten ; 8. Haftadan sonra daha önemli özellikle ense kalınlığı vs .... kalbi atsın kese bozulmasın kese içine kanama olmasın şimdilik önemli şeyler bunlar .... zaten doktorlar sıkıntı olunca söylüyorlar merak etmeyin....

Gebelik haftası 6
Kese olarak sadece intrauterin kese göründü.
Embriyo henüz yok.
Bhcg değerlerim ilk üç testte hep katladı. 120, 250, 550, burada bozuluyor 775, 611, 911 bir hafta baktırmadim. 6. Haftada değerim 1336 ve kese var . Doktor bir hafta bekleyelim dedi ama bu değer bana çok güvensiz geliyor. Hiç bir yerde bukadar yüksek değerde kimyasal gebelik okumadım. Yaşayan varsa yazabilirmi tecrübelerini. Konu açtım ama kimseden yorum gelmeyince buraya yazdım

Canım benim doktorumda kan testinin düzenli arttığını görünce 3 hafta sonraya verdi randevuyu. Hem kese hem kalp atışını aynı anda görmek istiyor kimi doktor. Ama ben de bu durum stres yaratıyor doktorumu çok sevmeme rağmen kızdım bu sefer. Çünkü bizim en çok motive olmaya ihtiyacımız olan an şu an. Git eve 3 hafta bekle diyolar da kolay mı? Benim 5+5 oldu ve şeytan yarın yol üstü bi doktora git ultrason iste diyor valla

Canım ben geçmişte kimyasal gebelik yaşadım, değerim 480 e çıkmıştı en fazla. 2 gün sonra gittiğimde 300 lere inmişti. Kendi kendine düştü. Allah kimseye yaşatmasın çok büyük bir acı. İnşallah bebeğin tutunuyordur sabret dua et

Aynen öyle düşünüyorum bende. Ya aslında 1 yıl doğumhanede hemşire olarak çalıştım. Bunların hepsini biliyorum ama iş başa düşünce bi cahil kesiliyo insan

Canım bir şey söylemek için henüz erken. Allah’a sığın ve dua et bolca. İnşallah bebişin son anda tutunan kahramanlardandır yüreğini ferah tut inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…