Tüp bebek kanda pozitifi görüp kese ve kalp atışı için bekleyenler

Aklına kötüyü getirmemeye çalış .... bu arada senin de mi 21 aralıktı ?
Aynen benimde 21aralik .. Bide rahim icim bozuk benim şuan iki kere açılıp işlem yapildigi için biraz oda korkuttu sanirim ama dr. İyi yere yerlesmis onemli olan o dedi zamanla rahim icinde duzelir dedi .

Kizlar bende geldim hastaneden bebegimi kesenin icinde gördüm cok kısa kalp atışını duydum Allah cok büyük yok böyle bir duygu Allahim tez zamanda sizede nasip etsin insallah duymayi🙏
Canım allah bağışlasın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kaç haftalık transferden sonra kaçıncı gününde gördün acaba bilgilendirir misin

Canım allah sağlıkla nasip etsin kucağına almayı kaçıncı gün transferden sonra kaç haftalık bebek
Transferden sonra 30. Günüm bugün. 6+5 günlükmüş minik susamım 😄 3,5 mm daha susam kadarmış ağlayacaktım nerdeyse kalp atışını görünce 🥰 inşallah sen de bu aşamaları atlatmışsındır. Hepimize nasip olsun inşallah, sağlıcakla kucağımıza almak.. 🙏

Transferden sonra 30. Günüm bugün. 6+5 günlükmüş minik susamım 😄 3,5 mm daha susam kadarmış ağlayacaktım nerdeyse kalp atışını görünce 🥰 inşallah sen de bu aşamaları atlatmışsındır. Hepimize nasip olsun inşallah, sağlıcakla kucağımıza almak.. 🙏
Maşallah canım🤲❤️ Allah kucağina almayı da nasip etsin 🤲 senle aynıyız gün olarak bende bakalım cuma günü gidecegim inşallah bizde görürüz 🤲

Maşallah canım🤲❤ Allah kucağina almayı da nasip etsin 🤲 senle aynıyız gün olarak bende bakalım cuma günü gidecegim inşallah bizde görürüz 🤲
Sen de göreceksin inşallah, yüreğim ağzımda gittim hastaneye ama olsun bunlar tatlı heyecanlar güzel geçecek diye kendime telkinde bulundum. Sen de içini hiç karartmadan güzelce git bize güzel haberler getir 😄🙏

Sen de göreceksin inşallah, yüreğim ağzımda gittim hastaneye ama olsun bunlar tatlı heyecanlar güzel geçecek diye kendime telkinde bulundum. Sen de içini hiç karartmadan güzelce git bize güzel haberler getir 😄🙏
İnşallah canım tek duam o şimdilik 🤲 Rabbim evlatlarımizi hayırlısiyla kucağımiza almayı nasip etsin 🤲

X