- 25 Haziran 2014
- 190
- 243
Doğru söylüyorsun canim iste insan belirti gördükçe daha cok hissediyor sanki ama Allahim büyük insallah pazartesi günü minigini duyarimda icime su serperCanim belirti bunyeden bunyeye degisiyo bence kiminde hic bulanti yok kiminin cok..benim bugun belim agridi biraz korktum hatta netten baktim dusuk riski olanlarda olurmus filan diye cok nete de takilmamak lazim sonra benden ileri olan bi ark danistim o kalcadan yapilan progestan yaparmis bel agrisini..cok sukur korktum tabi ben oyle bakinca
Az kaldi kuzum biraz daha sabir insallah..yarin ben pazartesi sen hepimizzzz saglicakla duyalim bebeklerimizin o guzel sesini ❣Doğru söylüyorsun canim iste insan belirti gördükçe daha cok hissediyor sanki ama Allahim büyük insallah pazartesi günü minigini duyarimda icime su serper
Ortalama 3 gun var aramizda normal bence canimm karindan 7. Haftadan sonra duyulurmus zatenKızlar merhaba6+2 deyim ben de yolk kesesi oluşmuş ama kalbi duyamadık. 10 gün sonra tekrar çağırdı sizce bi sorun var mıdır?
Ben kullaniyorum ama olmadi canim bendeEstrofem kullanıp lekelenme yaşayan oldu mu arkadaşlar? Ya da kanaması olan oldu mu?
Bende oluyor.doktora gidince belli olur durum geç gidicektim ama lekelenmeden dolayi pazartesi gidicem.Estrofem kullanıp lekelenme yaşayan oldu mu arkadaşlar? Ya da kanaması olan oldu mu?
Vajinal bakıldı amaOrtalama 3 gun var aramizda normal bence canimm karindan 7. Haftadan sonra duyulurmus zaten
Canim vajinadan hic bakmadi benim drum ama netten bakmistim karindan gec gorunurmus.dr un ne dedi pekii tekrar gidecekmisin kontroleVajinal bakıldı ama
Doktorum hiç kötü konuşmadı herşey yolunda gibi konuştu ama herkes duyunca ben kötü hissettim. Yeri boyu çok güzel, yolk sacta oluşmuş 10 gün sonra tekrar görüşelim dediCanim vajinadan hic bakmadi benim drum ama netten bakmistim karindan gec gorunurmus.dr un ne dedi pekii tekrar gidecekmisin kontrole
Ben de aynı oldum ama bana kalp atımı var da demedi. Çok şükür senin gözüküyormuş sağlıkla gelir inşallahGunaydinn hanimlar duyamadik karindan vajinadan bakalim kesin duyariz kalp atimlari var dedi ama kendimi cok hazirlamistim biraz hayal kirikligi oldu
Sonraya mı ertelendi?Üzülme vajinalden duyulurdu. Benimkine öyle baktı zatenGunaydinn hanimlar duyamadik karindan vajinadan bakalim kesin duyariz kalp atimlari var dedi ama kendimi cok hazirlamistim biraz hayal kirikligi oldu
Gunaydinn hanimlar duyamadik karindan vajinadan bakalim kesin duyariz kalp atimlari var dedi ama kendimi cok hazirlamistim biraz hayal kirikligi oldu
O rahatlatti zaten biraz istersen vajinadan bakalim kesin duyulur dedi cok sukur ama korktum cok erken daha oncekinde hep alttan bakmislardi biraz on yargim var.kendiside istemedi zaten haftaya bi daha gel gumbur gumbur duyariz insallah dediBen de aynı oldum ama bana kalp atımı var da demedi. Çok şükür senin gözüküyormuş sağlıkla gelir inşallah
Aynenn cani karindan yagli bolger herhalde once bulamicak sandim varya ne sinavlardan geciyoruz elim ayagim titredi girerkenSonraya mı ertelendi?Üzülme vajinalden duyulurdu. Benimkine öyle baktı zaten
Sonu güzel olsun yeter ki canım. Hepsini unutacağız zamanı geldiğinde. Rabbim sağlık versin bize ve miniklerimizeAynenn cani karindan yagli bolger herhalde once bulamicak sandim varya ne sinavlardan geciyoruz elim ayagim titredi girerken
Gunaydin canim hic kalp atimlari var demis doktor ne güzel bi dahaki gidisinde cok net sende duyarsin canim hic canını sıkma bebisin senle sonuctaGunaydinn hanimlar duyamadik karindan vajinadan bakalim kesin duyariz kalp atimlari var dedi ama kendimi cok hazirlamistim biraz hayal kirikligi oldu
O hisler zaten insanin akliyla oynuyor canım Allahim nasip etsin insallah pazartesi miniklerimiz bize sesleriyle cvp vercekler bütün hislerimiz ortadan kalkcakGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar , dün kafam pek yerinde değildi ancak okuyup yazabiliyorum .... dün gündüzden sonra bir daha kanama olmadı ... yani kanama da degil aslında üstüste lekelenme gibi oldu ama lekelenmeden fazla kanamadan az ; rengi kahve-bordo idi böyle aktif kırmızı değildi ama sildikçe gelince panik oldum normalde 1 defa gelse korkulacak birşey degil burada hep konuşuyoruz lekelenmeden korkmayalım diye.... dün gece garip birsey oldu ama ya kafayı yiyiyorum ya psikolojim bozuldu böyle seylere inanır mısınız bilmiyorum ama akşam koltukla uyuklamışım , gece 1 gibi böyle sanki bedenimi bir enerji terketti ve bende bir ağırlık vardı da hafifledim .... ama o an hersey değişti ama beni terketti gibi geldi ... bari biri kalsa((((( sadece bir tanesiydi sanki giden.... ben vücuduma geldiklerini de hissetmiştim -hatta eşime söylemiştim 3. Günün akşamıydı , bugün farklı hissediyorum diye .... biraz 6. Hisleri olan bir insanım rüyamda gördüklerim çıkar vs.... “abdala malûm olur” hesabı gibi .... bilmiyorum ....
neyse güzel şeylerden bahsedeyim.... Pazartesi birçoğumuz için büyük gün degil mi???? Kimler Pazartesi gidiyor kontrole? Ben tüp bebek doktoruma gidiyorum Pazartesi inşallah minik kalpleri görürüz.... hepimiz için dua ediyorum