Ben de dün akşam gittim yusyuvarlak bi kese var içinde de yusyuvarlak bi yolk sac var ama bakalım bebiş ne zamana kısmet. İnşallah duyabilirsinizSizinle aynı gündük, beni pazar akşamı çağırdı ama duyacağımıza emin değilim erken gibi geliyo bana
Çok sevindim Allah sonuna kadar sağlıkla bebişler nasip etsin ....Günaydın kızlar bizimde bugun tekmi ikizimi kontrolümüz vardı iki kese gözüktü şükür 23 ünde kalp atıslarını duymak için çağırdı allahım hepimizin minişleri sağlıkla gelsin inşallah
Bugun bende Bi boşluk var sanki içimde her günkü olan şişlik hissim yok kasıklarımda hissettiğim o sıkışma yokçok tuhaf Bi üzüntü kapladı içimi sanki o şişkinlik onun varlığı gibiydi bana.belim ağrırdı sabahları o da yok anlayamadım. İnşallah beni bırakmamıştır
Ben normalde süt yoğurt peynir çok tüketirim .... düne kadar da alıyordum fakat 2 gündür iştahım yokSüt içiyor musunuz kızlar? Benim hiç aram yokAma bir şekilde başlamam gerekecek
O bebiş sağlıksızsa ve gideceği varsa estrofem Progestan iğneler vs tonla hormon alsan durmuyor, vücut sakat olanı tutmuyor ve atıyor erken dönemde... bu da vücudun korunma mekanizması .... hatta dünyanın .... sonucta sağlıksız birey doğmasına izin vermiyor ...Pazartesi benim kontrolümde, bu arada estrofemi sorma sebebim o ilacı kesmeden adet olamıyoruz ya hani kanama olursa sadece yerleşme kanaması yada kese bozulursa düşük kanaması olabilitesini araştırmak içindi. Ben sanıyordum ki o ilacı kullandığımız için hiçbir kanama yapmayacak şekilde rahim kalınlaşıyor. Ama öyle değilmiş eror verirse de bebişler tutunsa da kanayacaksa kanıyormuş.bu arada benim de mide bulantım yok sadece zaman zaman bel ağrısı ve sıkça idrar
Çok değişik Bi his. Pazartesi olmaz şimdi banaDediğim işte tam o his ! Ama merak etme kanama vs olurdu diye düşünüyorum , sen içini ferah tut ....
Süper !!! Yaş kaçtı ? İlk deneme mi ? Donmuş/taze ? Kaç + kaçtasınız transfer gününe göre ? Siz de canlı severlerdensiniz galiba bizim de evde 2 kedimiz varBen de dün akşam gittim yusyuvarlak bi kese var içinde de yusyuvarlak bi yolk sac var ama bakalım bebiş ne zamana kısmet. İnşallah duyabilirsiniz
Çok değişik Bi his. Pazartesi olmaz şimdi bana
Pazartesi kontrolum var pazartesi gelmez bir turlu cabucak. Yıllar gecer gıbı gecer gunler sımdı anlamında anlatmaya calıstımNe olmaz anlamadım ?
Benim de bir köpeğim var. Yaramaz oğluşum. İleride nasip olursa çocuklarımız içinde çok faydalı olacaktır beraber büyümekSüper !!! Yaş kaçtı ? İlk deneme mi ? Donmuş/taze ? Kaç + kaçtasınız transfer gününe göre ? Siz de canlı severlerdensiniz galiba bizim de evde 2 kedimiz var
Cidden zaman durmuş oluyor. Dün eşim bile itiraf etti. Hiç bu kadar uzun ve zor gelmemişti beklemek diye.Pazartesi kontrolum var pazartesi gelmez bir turlu cabucak. Yıllar gecer gıbı gecer gunler sımdı anlamında anlatmaya calıstım
Orası ne yazık ki öyle .... aslında işle alakalı bilgidayarda yapabileceğim seyler okuyabileceğim Kitaplar vs var ama hiçbirseye konsantre olamıyorum gergin bekleyişten .... ayaklarımı uzattım foruma bakıp tv izliyorum o kadarPazartesi kontrolum var pazartesi gelmez bir turlu cabucak. Yıllar gecer gıbı gecer gunler sımdı anlamında anlatmaya calıstım
Benim de bir köpeğim var. Yaramaz oğluşum. İleride nasip olursa çocuklarımız içinde çok faydalı olacaktır beraber büyümek
Aynen bende öyleyim işe gitmiyorum evde kendı kendımle kalınca daha da stres oluyorum sankı ama ınsanlarla olmak istemiyorum bebegımı duyana gorene kadarOrası ne yazık ki öyle .... aslında işle alakalı bilgidayarda yapabileceğim seyler okuyabileceğim Kitaplar vs var ama hiçbirseye konsantre olamıyorum gergin bekleyişten .... ayaklarımı uzattım foruma bakıp tv izliyorum o kadarzaman da böyle geçmiyor haliyle
Kanama olunca rapor verdi arkadaş bana , yoksa işe gitmek iyi geliyordu bana unutuyordum .... bu sefer çok yormuyorlardı da beni .... evde daha zor geciyor zaman sanki .... ama bir problem yokken işe gitmek güzel , problem varken zaten işte olmak istemiyorum bir de işteki herkes biliyor şimdi .... yine düsük olursa işe de dönecek yüzüm yokAynen bende öyleyim işe gitmiyorum evde kendı kendımle kalınca daha da stres oluyorum sankı ama ınsanlarla olmak istemiyorum bebegımı duyana gorene kadar
26ya günler kaldıSüper !!! Yaş kaçtı ? İlk deneme mi ? Donmuş/taze ? Kaç + kaçtasınız transfer gününe göre ? Siz de canlı severlerdensiniz galiba bizim de evde 2 kedimiz var
Aynennn cok katiliyorum hemde coooook bende bakalim pazartesi bomba dusecek kuruma meraktan oluyolardi kac haftadir yavas yuruyorum dikkatli inip biniyorum diye hepsinin ici sogur artikO kadar kötü niyetli insanlar var ki , işten kaçtığımı filan düşünüyorlar sanırım ... ben de isterdim karnım burnumda çalışmayı , güle oynaya işe gidip gelmeyi , kimse düşünemiyor bunları yaşamasaydım da 36. Haftaya kadar çalışmaya razıyım ama bizlerin durumu özel ne yazık ki ....